|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #30 : Marzec 09, 2010, 06:12:18 » |
|
Ale czemu wietnamskiego sie uczysz ?xD No wietnamski jest fajny,tylko że te tony trza opanować i w ogóle wiedzieć jak wymówić;P
Ja chce sie uczyc Japońca :DD
A czemu nie?  tj zdarzyło mi się studiować ten język ale był też tajski na tym kierunku, który mnie wykończył i o nie, nie dla mnie to to ;_;''''' tony to koszmar jakiś, tak mnie Quan męczył nimi ;_;' i nawet mu pisałam kiedyś że one są fe i be i ja tylko jak nietrzeźwa jestem potrafię poprawnie wymówić.. na co mój profesor że ok, to przed egzaminem kieliszek vodki x.x; i japońskiego też zdarzyło mi się uczyć, o mamo jestem straszna, tylu języków się uczyłam, a mało co z nich aktualnie pamiętam ;___;'
|
|
|
|
|
|
ke he he he :3
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #31 : Marzec 10, 2010, 06:57:22 » |
|
Z Włocławka , to takie zadupie że szok ._.
No to masz do mnie i snow całkiem blisko ^^ my mieszkamy w Toruniu  jak będziesz chciała to wpadaj 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sue
|
 |
« Odpowiedz #32 : Marzec 10, 2010, 12:25:30 » |
|
Ale czemu wietnamskiego sie uczysz ?xD No wietnamski jest fajny,tylko że te tony trza opanować i w ogóle wiedzieć jak wymówić;P
Ja chce sie uczyc Japońca :DD
A czemu nie?  tj zdarzyło mi się studiować ten język ale był też tajski na tym kierunku, który mnie wykończył i o nie, nie dla mnie to to ;_;''''' tony to koszmar jakiś, tak mnie Quan męczył nimi ;_;' i nawet mu pisałam kiedyś że one są fe i be i ja tylko jak nietrzeźwa jestem potrafię poprawnie wymówić.. na co mój profesor że ok, to przed egzaminem kieliszek vodki x.x; i japońskiego też zdarzyło mi się uczyć, o mamo jestem straszna, tylu języków się uczyłam, a mało co z nich aktualnie pamiętam ;___;' Ja to ucze sie wietnamca , ojciec mnie uczy  ale na razie w wietnamie jest u swoja rodzina wiec go ni ma na razie >.> A japonskiego to mnie moj Takus bedzie uczyl xD a jak nie to pojade do niego i mu chyba krzywde zrobie XDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sue
|
 |
« Odpowiedz #33 : Marzec 10, 2010, 12:26:22 » |
|
Urzekło mnie twoje Deviant ID  NO CO ?! XD TO Z WAKACJI ZDJECIE XDDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sue
|
 |
« Odpowiedz #34 : Marzec 10, 2010, 12:27:34 » |
|
No to masz do mnie i snow całkiem blisko ^^ my mieszkamy w Toruniu  jak będziesz chciała to wpadaj  O nie, Ty do mnie przyjezdzaj i bedziem lolitowac XD,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chii
|
 |
« Odpowiedz #35 : Marzec 10, 2010, 03:40:32 » |
|
No to masz do mnie i snow całkiem blisko ^^ my mieszkamy w Toruniu  jak będziesz chciała to wpadaj  czuję się pominięta ;_;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sue
|
 |
« Odpowiedz #36 : Marzec 10, 2010, 06:53:39 » |
|
Ty też w Toruniu mieszkasz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camily
Newbie
I am a soul named... Androgyne.
|
 |
« Odpowiedz #37 : Marzec 10, 2010, 07:25:27 » |
|
Jeszcze ja się nie witałem, Hejka^_^.
|
|
|
|
|
|
"I came to walk a life of infinite time..."
|
|
|
|
Chii
|
 |
« Odpowiedz #38 : Marzec 10, 2010, 07:53:48 » |
|
taa...
a wgl to cześć^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #39 : Marzec 11, 2010, 04:37:25 » |
|
Oj przepraszam za pominięcie chii ^^' No ale tam nie macie tylu fajnych kawiarni co w toruniu ^^ ale w któryś weekend można by cię nawiedzić 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sue
|
 |
« Odpowiedz #40 : Marzec 11, 2010, 04:38:00 » |
|
Hohohoho, to przyjeżdżaj XDDDDDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #41 : Marzec 11, 2010, 06:31:41 » |
|
Ej i ja nabrałam ochoty na meet choć wolę Toruń jest bardziej klimatyczny niż Włocławek^^. Witaj Sue!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #42 : Marzec 11, 2010, 06:35:59 » |
|
ja mogę wpaść 27lub 28 ^^ bo 2 najbliższe mam zajęte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sue
|
 |
« Odpowiedz #43 : Marzec 11, 2010, 06:47:27 » |
|
ja mogę wpaść 27lub 28 ^^ bo 2 najbliższe mam zajęte
27 lub 28 , oki ! Ale na jeden dzień czy co ?xDDDD To musim się umówić kiedy dokładniej byś do mnie przyjechała , wtedy bym czekała już na ciebie na dworcu czy cuś XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #44 : Marzec 12, 2010, 11:08:24 » |
|
to dam ci znać tak tydzień przed ok ? sprawdzę jak mam pociągi a wpadnę tak na pare godzinek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|