|
kaori
|
 |
« : Czerwiec 10, 2009, 12:52:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 10, 2009, 12:58:34 » |
|
To jeszcze ja od siebie dodam zdjęcie spotkanego po drodze kota, był rozkoszny ^^ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kruk
Newbie
wiedźma
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 10, 2009, 01:01:19 » |
|
Cheshire - kocham twoją spódnicę *.* No i wogóle śliczne zdjęcia slicznych lolit  Bardzo klimatyczne to okno z bluszczem, ladne miejsce do zdjęć
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 10, 2009, 01:43:58 » |
|
Cheshire - <bełkot na temat kształtu twarzy> ;( Koło tego okna z bluszczem (to z daleka) wyglądacie na takie maałe wrzucone do makroświata! http://img30.imageshack.us/i/dsc01253h.jpg/ aaargh przepraszam Cheshire że smęcę, ale po zobaczeniu ciebie na tym zdjęciu wiem, że jestes jedną z najładniejszych osób jakie widziałam. [size=0,000000018] mójborzejestembrzydka  [/size]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 10, 2009, 02:21:45 » |
|
Bardzo ładne zdjęcia. Podoba mi się orginalne podejście Kaori do kolorków, taki zestaw dość rzadko się spotyka a prezentuje się naprawdę ciekawie ^____^ http://img15.imageshack.us/i/dsc01288h.jpg/ Moje ulubione zdjęcie. Kojarzy mi się troszeczkę z dwiema czarownicami knującymi jakis podstępny plan hi hi (oczywiście w moim przypadku czarownica to komplement)
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 10, 2009, 02:34:28 » |
|
Wasze zdjęcia są naprawdę ładne. Wyglądacie ślicznie. http://img15.imageshack.us/i/dsc01273v.jpg/ Podoba mi się bardzo to zdjęcie na tle bluszczu, ten dom wydaje się tajemniczy.
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 10, 2009, 02:48:57 » |
|
a mi sie ten kotek wywalony na pleckach podoba  a tak na serio to brakuje mi jakos dodatkow w waszych strojach.. hmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 10, 2009, 02:53:47 » |
|
Miaka - co byś dodała do mojego stroju?
Salva - to takie strasznie miłe co napisałaś. Tym bardziej, że czuję sie osobiście okropna. Dobrze, ze zdjęcie nie pokazuje jak wielki mam nos ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 10, 2009, 03:56:27 » |
|
dziękuję wszystkim ^^ och, ja nad brakiem dodatków do strojów lolicich ubolewam właśnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xxkolorowakredkaxx
Newbie
Kawaii?! ^^
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 10, 2009, 04:03:43 » |
|
śliczne te zdjęcia ^^
|
|
|
|
|
|
^^
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 10, 2009, 04:21:35 » |
|
Bardzo ładne zdjęcia. Obie panie jesteście bardzo ładne. I Chesire nie gadaj głupot, bo naprawdę masz śliczną twarzyczkę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 10, 2009, 05:32:37 » |
|
Świetna sesja ^^ Kaori, wyglądasz bardzo słodko, a Cheshire niczym twoja starsza siostra/opiekunka ^^. Cheshire - boski żabot! ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 10, 2009, 05:37:57 » |
|
hihi, rzeczywiście tak trochę wygląda ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 10, 2009, 07:07:15 » |
|
Miaka - co byś dodała do mojego stroju?
Ostatnio mam dziwne sklonnosci deco i laczenia loli stylu z nieloli, wiec nie musisicie sie mnie sluchac  ale ja bym dodala jeszce jeden kolor chesire do twojego stroju, zeby go troche rozweselic, ja rozumiem, ze to czarno bialy stroj ale jesli doda sie jeszcze jakis kolor to wyglada to jakos bardziej zywo ^^ i nie wiem w jakiej postaci... ale broszka? spinka, gumka.. ; ) nie wiem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 10, 2009, 07:26:07 » |
|
Trochę mnie u kaori denrwuje w całości ta czerwona spódnica, ale kwestia gustu  Chesire, KOCHAM TWOJE BUTY *___* ;___; Ładne zdjęcia ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|