|
Faun
|
 |
« : Czerwiec 08, 2009, 11:12:10 » |
|
No właśnie. Ero lolita. Z czym to się je? Ktoś może wie coś więcej na temat tego stylu? ^^
|
|
|
|
|
|
"Kobieta nie jest kobietą kiedy nie jest ładna, a mężczyzna nie jest mężczyzną kiedy nie jest brzydki"
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 08, 2009, 12:20:24 » |
|
To rodzaj lolity, w którym można sobie pozwolić na nieco krótszą spódniczkę, większy dekolt czy kawałek odkrytego brzuszka. Często Moon Kane uważa się za dobry przykład tego stylu. http://www.ref.co.jp/kana/ Możesz poprzeglądać jej zdjęcia czy to ze strony, czy z GLbible.
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Faun
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 08, 2009, 12:37:31 » |
|
A czy spódniczki są tak rozkloszowane jak u innych Lolit?
|
|
|
|
|
|
"Kobieta nie jest kobietą kiedy nie jest ładna, a mężczyzna nie jest mężczyzną kiedy nie jest brzydki"
|
|
|
|
|
|
Faun
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 08, 2009, 03:07:42 » |
|
Dziękuję wam. ^^ Szukałam u wujka Google ale nie mogłam nic wygrzebać. >.< Macie coś jeszcze? 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 08, 2009, 03:42:14 wysłane przez xx2 »
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 08, 2009, 10:21:36 » |
|
często ero lolitki noszą krótkie spódniczki,gorsety,czasem widać im pod spódniczką paski od pończoch, mają ostrzejszy makijaż, kabaretki,czerpią inspiracje z kabaretów jak moulin rouge  tyle co wiem,to piszę ^^"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 09, 2009, 12:15:15 » |
|
Ja sie zastanawiam, dlaczego na tym międzynarodowym forum wiele osób pisało, że moja stylizacja to niby ero loli:  bo gorset z lacku? (nagie martwe laleczki, erotyccccznie)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 09, 2009, 12:17:20 » |
|
dla mnie true ero [XD] to coś w tym stylu http://www.lolitafashion.org/images/ero4.jpgno ewidentnie! sama krótsza spódniczka i wyzywające spojrzenie chyba całości nie uczynią ero, to musi byc jakaś cała kompozycja. w moim odczuciu ^^ nagie martwe laleczki, taa XD full erotic
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
|
Faun
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 09, 2009, 12:03:47 » |
|
Dzięki wam wszystkim. ^^ Czekam jeszcze żeby z was wiedzę zeskrobać na ten temat. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 09, 2009, 12:22:14 » |
|
Na forum ero lolit raczej nie ma (Sal?), może poszukaj informacji na zagranicznych serwisach?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faun
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 09, 2009, 12:23:02 » |
|
Szukałam, ale nie znam za dobrze angielskiego i innych tym bardziej. >.<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 09, 2009, 03:40:10 » |
|
Szukałam, ale nie znam za dobrze angielskiego i innych tym bardziej. >.<
no to moze najwyzszy czas sie nauczyc  , przyda sie w przyszlosci i teraz bardzo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 09, 2009, 06:09:29 » |
|
miaka, ale to raczej nie jest tak, że podłączasz se wtyczke w kark, ładujesz kurs eng i po pół godziny już umiesz. XD to nie matrix, ja tam rozumiem że dziewczyna może nie znać angielskiego i trzeba jej pomóc a nie ucz się dziecko ucz. XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faun
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 09, 2009, 06:17:01 » |
|
Umiem ang. ale nie na tyle żeby czytać długie artykuły. xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 09, 2009, 06:21:42 » |
|
miaka, ale to raczej nie jest tak, że podłączasz se wtyczke w kark, ładujesz kurs eng i po pół godziny już umiesz. XD to nie matrix, ja tam rozumiem że dziewczyna może nie znać angielskiego i trzeba jej pomóc a nie ucz się dziecko ucz. XD
nie ma tak? ja tak mam  , uczylam sie ok. 6 jezykow  a jak widac, nasza kolezanka podstawy ma, a tylko podstawy wymygaja nauczyciela, potem kto chce to sie naumie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|