|
Faun
|
 |
« : Czerwiec 07, 2009, 08:56:21 » |
|
Dziecko dostało koleżanka, która robiła jej zdjęcia. I dostało za swoje. Jakiś potwór się na nie czaił... Foto: Siostry Zalewskie. Mogę dać resztę.     A tu ten potwór:  Mam jeszcze sesje z Kórnika jak chcecie. XD
|
|
|
|
|
|
"Kobieta nie jest kobietą kiedy nie jest ładna, a mężczyzna nie jest mężczyzną kiedy nie jest brzydki"
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 07, 2009, 09:04:13 » |
|
Jesteś bardzo ładne. Wyglądasz uroczo. Ale chyba musisz sobie sprawić halkę pod spódniczkę. Jeśli nie masz halki to włóż parę spódniczek pod nią i już będzie troszkę odstawała.
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 07, 2009, 09:05:29 » |
|
Brak halki i jeszcze raz brak halki. To naprawde widac. W Lolita Handbook jest napisane, ze ciezko jest zdefiniowac, co to jest lolita, ale chodzi przede wszystkim o uzyskanie odpowiednego ksztaltu spodnicy. Dlatego ja rowniez malo widze w tym loli, jedna halka a tyle by zmienila! Do krotkich wlosow polecalabym peruke/dopinki. No i headdress sie wiaze przed szyjka  . Poza tym dobrze dobrane kolory, no moze jeszcze przydalaby sie bardziej strojna bluzka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 07, 2009, 09:09:41 » |
|
No i headdress sie wiaze przed szyjka  . naprawde? ja widzialam chyba tylko wiazane pod wlosami z tylu o.o' ale ja sie nie znam na tych podpaskach do wlosow ;-;
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 07, 2009, 09:22:55 » |
|
Halka, koniecznie! Oklapnięta kiecka psuje cały lolici strój, nieważne jak ładne są ciuchy. Headdres wiąże się pod szyjką. Co do bluzki, faktycznie przydałaby się jakaś ozdobniejsza, dużo ludu lata teraz w koszulach stylizowanych na wiktoriańskie, więc chyba nie będzie problemu ze znalezieniem takiej ;3
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 07, 2009, 09:25:58 » |
|
IW klamie? tak czy siak wyglada to strasznie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 07, 2009, 09:29:04 » |
|
IW klamie? tak czy siak wyglada to strasznieale na manekinie juz normalnie zawiazali.. http://innocent-w.jp/shopping/headdress/091906/sz.jpgmi sie wydaje, ze to po prostu szybciej by sie z glowy zsunelo jak by bylo za zawiazane
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 07, 2009, 09:31:36 wysłane przez Miaka »
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 07, 2009, 09:34:32 » |
|
Miło, delikatnie, dziewczęco. I pewnie nie ma co powtarzać, już dwa razy zostało o halce powiedziane  Poza tym - jeżeli to bluzka z orsaya to amm taką samą ^^ i moim zdaniem jest calkiem niezła i nadaje sie do lolicich rzeczy. Tylko musi być koniecznie sterczący dół ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 07, 2009, 09:35:33 » |
|
hmm ale zawiazane z przodu pogrubia twarz IMO a manekin to manekin, jemu sie nie da twarzy pogrubic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 07, 2009, 09:37:50 » |
|
o_O ja jeszcze nie widziałam, żeby ktos mial zawiazane pod wlosami.
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 07, 2009, 09:47:01 » |
|
przegladam rozne zdjecia i niektorzy maja pod broda a niektorzy pod wlosami wiec chyba zalezy od preferencji. z przodu czy z tylu wyglada tak samo glupio -_-"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 07, 2009, 09:58:17 » |
|
Podoba mi się, fajnie wyszło ^^. Ja od siebie jeszcze dodam, że przydałby się podkolanówki/kryjące rajstopy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 08, 2009, 12:41:14 » |
|
zgadzam się  pod brodą pogrubia. Ja często wiązałam pod włosami. Albo wręcz używałam wsówek, a wstążkom dawałam zwisać  Nie ma jednej objawionej prawdy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 08, 2009, 04:26:30 » |
|
Headdress zakezy chyba od upodoban - ale ja uwazam ze wygodniej i lepiej wyglada wiazany z tylu - s przodu tylko do niektorych stylizacji, oza tym nie
Zdjecia moga byc, ale szkoda malo cie na nich widac.^^ Wiecej halki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|