|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 04, 2009, 09:18:10 » |
|
Wszystkie zdjęcia są prześliczne. Bardzo podobają mi się wasze stroje ^___^ Oglądanie takich uroczych, gothic lolitkowych sesji to dla mnie sama przyjemność. Powinnyście wystawić zdjęcia na egl i pokazać światu jak fajne są polskie lolity hi hi.
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 04, 2009, 10:37:03 » |
|
skąd masz parasolke ;_; (rączka z kulką *_*)
ślicznie (śmiesznie te uszka wyglądają XD)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 04, 2009, 10:56:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaoiko
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 04, 2009, 11:01:48 » |
|
Pinku, Cheshire jesteście cudowne *________* Ślicznie wyglądacie i macie cudowne zdjęcia. To wszystko strasznie cieszy oczy *-*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 04, 2009, 11:21:31 » |
|
Sliczne zdjecia sliczne stroje i sliczne modelki!!! Strasznie mi sie zdjecia podobaja  ale moze sprobujecie jakis inny styl poza gothic??? ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 04, 2009, 11:50:19 » |
|
Jak wy ślicznie wyglądacie. Obie jesteście ładne ale razem wyglądacie po prostu cudnie.
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 04, 2009, 12:06:15 » |
|
Strasznie mi sie zdjecia podobaja  ale moze sprobujecie jakis inny styl poza gothic??? ^^ Wszędzie teraz tylko sweet i sweet, a ciężko o ładne gothic stylizacje, więc myśle, że Pinku i Cheshire Cat powinny trzymać się swojego stylu ^^
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 04, 2009, 12:18:22 » |
|
Strasznie mi sie zdjecia podobaja  ale moze sprobujecie jakis inny styl poza gothic??? ^^ Wszędzie teraz tylko sweet i sweet, a ciężko o ładne gothic stylizacje, więc myśle, że Pinku i Cheshire Cat powinny trzymać się swojego stylu ^^ patrzac po ostatnim spotkaniu w lodzi to tylko gothic gothic.... sweet to tylko za granica popularne jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bubu
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 04, 2009, 01:56:37 » |
|
Cheshire - Twoje butyyy *_* Ja preferuję gothic, toteż nic dziwnego, że szalenie mi się wasza sesja podoba. Królicze uszy wyglądają trochę jak "z innej parafii", ale poza tym jak dla mnie perfekcyjne stylizacje. Ach, nigdy mi się nie znudzi tradycyjny strój a la Mana ^_^
|
|
|
|
|
|
Lo, w ustach czuję niesmak, dziś ich nie otworzę Zwłaszcza do ciebie, ale w oczach dojrzyj pożar. W mych oczach jest przysięga: w tym samym hotelu Znajdą mnie rano w wannie i we krwi całego.
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 04, 2009, 02:03:16 » |
|
Ale świetne, też lubię takie klasyczne, czarnobiałe stroje. I uszy są uber 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 04, 2009, 04:54:15 » |
|
Bubu - butki można zamówic od refuse to bu usual albo od little chili lolita ^^ fajne są ^^ chyba, że ktoś chce butki na 22,5 cm - to chętnie sprzedam swoje, bo jednak muszę mieć ciut większe.. Rika - parasolka jest ebayowa ^^ I jeszcze dodam..   Przerwa na pudrowanie noska ^^" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 04, 2009, 04:57:00 » |
|
Chesire twój strój jest genialny, będę nad nim piać i piać *_*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 04, 2009, 04:57:44 » |
|
Pinku- masz kolczyk w nosie?  Słabo widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 04, 2009, 05:42:07 » |
|
Niee, ja też chcę tak ładnie wyglądać! xD Zdjęcia są wspaniałe, stroje wspanialsze, a modelki najwspanialsze ^^. (wiem, nie stopniuje się ^^")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|