|
Bubu
|
 |
« : Czerwiec 03, 2009, 12:34:30 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 03, 2009, 12:37:32 wysłane przez Bubu »
|
|
Lo, w ustach czuję niesmak, dziś ich nie otworzę Zwłaszcza do ciebie, ale w oczach dojrzyj pożar. W mych oczach jest przysięga: w tym samym hotelu Znajdą mnie rano w wannie i we krwi całego.
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 03, 2009, 12:52:16 » |
|
Bubku, ładny kobiet jest z ciebie  I ciuchy też masz bardzo przyjemne, szczególnie fajnie wygląda spódnica, jakaś koronkowa jest, czy ma taki print koronkowaty?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 03, 2009, 01:12:36 » |
|
Jestes bardzo ladna i podobaja mi sie zdjecia! Masz piekne wlosy i super buty! :3 (Dalabym inne gumki do wlosow tylko... i mimo ze zwykle nie podobaja mi sie koronkowe rekawiczki to te moga byc - moglyby miec tylko bardziej ozdobne wykonczenie) ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 03, 2009, 01:16:22 » |
|
Jesteś taka chudziutka *__* Toczek jest cudowny. Bardzo dobrze moim zdaniem pasuje do lolity 'w podróży' 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 03, 2009, 01:21:17 » |
|
-
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 28, 2011, 12:17:51 wysłane przez Vinkei »
|
|
|
|
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 03, 2009, 01:53:41 » |
|
sesja wygląda jak snapshoty z filmu *-* bardzo fajnie, bardzo! strasznie podoba mi sie spódniczka, toczek, butki i torebka - aczkolwiek jakoś mi ona nie pasuje do całości... makijaż też śliczny. w ogóle fajna ta sesja, super pomysł!
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
|
Bubu
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 03, 2009, 03:02:42 » |
|
Dziękuję bardzo, pochwały należą się także fotografowi Boro, spódniczka ma taki wzorek, tylko koronkę na dole. Mówiłam, że torebka nie pasuje, więc te z torebka miały być czarno-białe, no ale cóż. I tak jestem bardzo zadowolona.
|
|
|
|
|
|
Lo, w ustach czuję niesmak, dziś ich nie otworzę Zwłaszcza do ciebie, ale w oczach dojrzyj pożar. W mych oczach jest przysięga: w tym samym hotelu Znajdą mnie rano w wannie i we krwi całego.
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 03, 2009, 03:50:33 » |
|
To jeszcze ja się pozachwycam: łał, łał, jak cudownie ^^ na prawdę śliczna dziewczyna, aż miło popatrzeć  a i chętnie bym zobaczyła te zdjęcia noir&blanc bo torebka faktycznie się trochę gryzie choć sama w sobie świetna ^^
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 03, 2009, 06:57:45 » |
|
Masz śliczne włoski i buty. Ogólnie jest wyglądasz słodko. I twoja różowa torebka też mi się podoba. W Kicie 
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 03, 2009, 07:42:42 » |
|
baaardzo przyjemna sesja ^^ tylko tytuł brzmi dość wieloznacznie XDDD i jak wszystkim innym posiadającym długie włosy, strasznie Ci ich zazdroszczę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 03, 2009, 08:55:43 » |
|
Jesteś bardzo ładna i masz śliczne włosy! I strój bardzo mi się podoba  założyłabym czarne gumeczki... No i wzięła czarną torebkę... Nie mniej ślicznie!~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorrowmadeu
Gość