|
Sumire
|
 |
« : Czerwiec 01, 2009, 07:53:28 » |
|
Wiem że na forum ktoś juz od nich kupował więc proszę o opinie, zwłaszcza na temat jakości gorsetów.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 01, 2009, 08:49:19 » |
|
ja kupowalam i jestem bardzo zadowolona. kontakt super, milo i prawie nic sie nie czeka na odpowiedz. a jakosc gorsetow tez jest bardzo ok. one sa z tej: http://www.burleska.co.uk/shop/ firmy, ktora pewnie znasz. sa dobrze odszyte, fiszbiny stalowe (ale plaskie, nie spiralne... przynajmniej w moim). na razie mialam na sobie dwa razy i wszystko w jak najlepszym porzadku! takze ja polecam!
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 02, 2009, 11:45:15 » |
|
ja kupowalam i jestem bardzo zadowolona. kontakt super, milo i prawie nic sie nie czeka na odpowiedz. a jakosc gorsetow tez jest bardzo ok. one sa z tej: http://www.burleska.co.uk/shop/ firmy, ktora pewnie znasz. sa dobrze odszyte, fiszbiny stalowe (ale plaskie, nie spiralne... przynajmniej w moim). na razie mialam na sobie dwa razy i wszystko w jak najlepszym porzadku! takze ja polecam! jak dlugo czekalas na przesylke? Skad byla przesylka, bo nie moge znalezc ich adresu... Czy zgadzaja sie na odbior osobisty?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 03, 2009, 12:03:20 » |
|
wysylka jest z warszawy ^^" do mnie wyslali nastepnego dnia chyba, albo nawet tego samego o.o? mozna tez osobiscie odebrac
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 03, 2009, 09:40:58 » |
|
na paczke od wplaty czekalam moze dwa dni? z tym, ze nie bylo najpierw mojego rozmiaru i zanim zaplacilam musialam z tydzien poczekac na dostawe odpowiedniego rozmiaru. ale jak cos jest "na stanie" to wysylaja od reki... w warszawie mozna sie samemu do nich pofatygowac. na stronce pisze ze to gdzies na Kabatach.
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 06, 2009, 02:38:29 » |
|
Ile płaci się za wysyłkę gorsetu? Nie moge znależć u nich na stronie informacji o tym.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 06, 2009, 11:26:46 » |
|
Ile płaci się za wysyłkę gorsetu? Nie moge znależć u nich na stronie informacji o tym.
ja nie wiem  odbieralam osobiscie, nie chcesz odebrac w warszawie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 07, 2009, 01:03:50 » |
|
No właściwie nie zapowiada się, bym w najbliższym czasie odwiedziła Warszawę, chociaż tak naprawdę wolałabym zobaczyc jak wygląda gorset na żywo i czy dobry rozmiar chcę zakupić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 07, 2009, 11:29:10 » |
|
No właściwie nie zapowiada się, bym w najbliższym czasie odwiedziła Warszawę, chociaż tak naprawdę wolałabym zobaczyc jak wygląda gorset na żywo i czy dobry rozmiar chcę zakupić.
talia - 5 cm = gorset lekki scisly talia - 10cm = gorset bardzo scisly ja wzielam o 10 mniejszy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 07, 2009, 11:30:02 » |
|
ja bym chciala ponownie zlapac z nimi kontakt, bo wczesniej bylo super a teraz w ogole nie odpisuja na maile .-.
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 07, 2009, 11:31:49 » |
|
ja bym chciala ponownie zlapac z nimi kontakt, bo wczesniej bylo super a teraz w ogole nie odpisuja na maile .-.
mam numer komorki do narzeczonego wlascicielki XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 14, 2009, 04:40:34 » |
|
Pechowa jestem chyba.. Telefonu nie odbierają, ale moze pracuja do 16?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|