|
Euflonica
|
 |
« : Maj 31, 2009, 04:28:17 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 11, 2010, 06:17:53 wysłane przez Euflonica »
|
|
|
|
|
|
|
xxkolorowakredkaxx
Newbie
Kawaii?! ^^
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 31, 2009, 04:36:05 » |
|
jakie sliczne !! *_* ja też tak chce umieć ;(...
|
|
|
|
|
|
^^
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 31, 2009, 04:43:49 » |
|
podziwiam twoja cierpliwosc do tych prac z pokojami, jednak i tak razi mnie ta perspektywa i proporcje mebli.. oczywiscie wiem, mowilas, ze to specjalny zabieg ale mam w stosunku do tego mieszane uczucia.
swinka w sukience bardzo mi sie nie podoba. pozostale prace w digitalu sa slodkie ^^
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 12, 2009, 05:11:34 » |
|
Wyszłam już z wprawy jeśli chodzi o rysowanie na kompie, pewnie z rok przerwy będzie >.> postanowiłam coś naskrobać, ale już tak mnie to wkurzyło, że mimo moich dalszych planów odnośnie tego rysunku - poległam, więc to wersja ostateczna: http://euflonica.deviantart.com/art/Open-The-Window-125669471
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 12, 2009, 05:15:05 wysłane przez Klaka »
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 12, 2009, 05:13:06 » |
|
: o to mi sie bardzo podoba, mam wrazenie ze ten stol chodzi :>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 12, 2009, 05:14:47 » |
|
Lubię wprowadzać niepokojące elementy do swoich prac :3 ty uważasz, że chodzi, inni początkowo myślą, że to krzesło xD w każdym razie dzięki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 12, 2009, 05:16:11 » |
|
stół-duch! genialne jak zwykle ^__^
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 12, 2009, 05:19:02 » |
|
jeszcze ta sciana po prawej stronie - te obrazki wisza tak nisko, wyglada jakby byla o wiele wyzsza ale ucieta w polowie przez podloge ktora jest taka rozmyta przy krawedzi, bardzo intrugujace
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 12, 2009, 11:20:56 » |
|
Lamiette, dzięki  jeszcze ta sciana po prawej stronie - te obrazki wisza tak nisko, wyglada jakby byla o wiele wyzsza ale ucieta w polowie przez podloge ktora jest taka rozmyta przy krawedzi, bardzo intrugujace
...ludzie mają czasami takie interpretacje co do moich prac, że sama bym na to nie wpadła, ale z racji tego, ze kiedyś_będę_artystką, to powiem, że tak, tak, masz rację, tak miało być xD Edit: Dobra, najpierw tej grafiki nienawidziłam, a potem stwierdziłam, ze jest w sam raz na layout na moją stronę i w ten sposób powstało to:  Wszystko rysowane, łącznie z czcionką, bo nie moja wina, że nie mogłam takiej znaleźć, a ta była tylko do przerysowania w jakiejś starej książce
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 13, 2009, 12:11:06 wysłane przez Klaka »
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 13, 2009, 12:12:48 » |
|
no bo obrazy na scianie najczesciej wiesza sie na poziomie oczu a nie gdzies pod nogami ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 13, 2009, 12:14:12 » |
|
Nie lubię zostawiać pustych ścian 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 13, 2009, 11:51:15 » |
|
lol w pierwszym momencie zlał mi się z oknem i myślałam że to łóżko.  dla mnie ten stół wygląda jak karaluch (nie wiem czemu, chyba takie robakowe nóżki ma), jest obżydliwy w jakiś taki fajny sposób. fajne *-*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 13, 2009, 11:53:58 » |
|
Rika, wymiatasz! Hahahahahah xD w każdym razie dziękuję xD
*jeden stół, a był już prawie wszystkim....xD*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 13, 2009, 02:23:22 » |
|
Kocham twoje rysunki są naprawdę urocze:) Te pokoiki są po prostu cudne.
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 24, 2009, 04:04:13 » |
|
Nigdy nie malowałam akwarelami, więc postanowiłam poeksperymentować, bo zbyt wiele godzin spędziłam zachwycając się faktem jak w ogóle można nimi malować xDD Więc nagle ze zła totalnego stały się dla mnie czymś super, nie sądziłam, że po jednej pracy tak je polubię ^^  I na devie -> http://euflonica.deviantart.com/art/Tea-Time-127063657
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|