|
AiS
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Listopad 26, 2009, 10:53:41 » |
|
Rzeczywiście... w takim razie zwracam honor. Pani Elluin, z pokorą proszę o przyjęcie mych najszczerszych przeprosin, bowiem 'omylka' i 'niedopatrzenie' stanowią niekiedy, ku mej rozpaczy, me drugie iimię. Staram się, by jak najrzadziej...
Jeżeli zaś chodzi o sprawę maila - faktem jest, że nadalam aż dwa... cóż, zaczynam podejrzewać, że moja skrzynka pocztowa - jakkolwiek do tej pory niezastąpiona i najlepsza pośród wszystkich, które zostaly przeze mnie przetestowane - teraz zaczyna lekkie fanaberie. Tak, trzeba bym ją obserwowala przez jakiś okres próbny... nieprofesjonalizm, to jedna z cech, której najbardziej nie lubię.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #16 : Styczeń 09, 2010, 03:09:17 » |
|
Wczoraj doszło do mnie ostatnie zamówienia szycia na zamówienie od Elluin. Znów wszystko w porządku itd Tylko oczekiwanie na rzeczy jednak było dla mnie trochę zbyt długie. Ale generalnie narzekać nie mogę, bo sukienka jest bardzo porządnie uszyta (widać, że musiała długo nad nią siedzieć) jak na niską cenę  Spódniczka jest śliczna ale niestety trochę za duża
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #17 : Styczeń 17, 2010, 01:43:21 » |
|
Zamawiałam dla koleżanki pantalony i jest ona niezwykle zadowolona z zamówienia  Paczka, którą Elluin wysłała przyszła następnego dnia~ Pantalony uszyte bardzo dobrze. Dziękuję <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaoiko
|
 |
« Odpowiedz #18 : Luty 02, 2010, 09:01:08 » |
|
Elluin zamawiała dla mnie sukienkę z Qutieland. Załatwiała wszystko co związane z wymiarami, wysyłką i ceną. Jestem bardzo zadowolona i polecam ! Zamówiła dla mnie też buty z LCLS i to już któryś raz, jak zwykle szybko i bez problemów. Jeszcze raz dziękuję 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Difteria
|
 |
« Odpowiedz #19 : Kwiecień 03, 2010, 08:49:22 » |
|
Elluin użyczyła mi swojego konta paypal. Przelew doszedł jeszcze tego samego dnia, wszystko przebiegło bez żadnych problemów. Bardzo dziękuję~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hikari
Jr. Member

^.~
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipiec 15, 2010, 04:07:47 » |
|
Elluin uszyła mi spódnicę i kokardę na głowę. Wszystko jest solidnie uszyte, spódniczka jest śliczna (i pasuje rozmiarem idealnie), zakochałam się w niej  . Bardzo dziękuję, jesteś świetną krawcową! I pewnie w przyszłości będę jeszcze coś zamawiać  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siru-chan
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #21 : Sierpień 07, 2010, 08:13:10 » |
|
Elluin zamawiała mi buty z ebaya. Kontakt świetny , wszystkim się zajęła !:3 Wielki plus ode mnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #22 : Wrzesień 30, 2010, 04:42:53 » |
|
Elluin szyła dla mnie mankieciki z wielkimi kokardkami ^^ Bardzo ładnie wykonane,znalazła bardzo śliczną koronkę w serduszka Nie ma żadnych niedociągnięć Warte swej ceny,jestem bardzo zadowolona A paczka doszła szybko, oczywiście dobrze zabezpieczona. Kontakt z Elluin bardzo dobry. I jeszcze dostałam dwie naklejki z HelloKitty ^^! Polecam serdecznie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #23 : Wrzesień 30, 2010, 05:21:23 » |
|
Oj, zapomniałam ^_^ Elluin uszyła dla mnie śliczną sukienkę. Kontakt świetny, szybka wysyłka. Polecam!
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
Itonia
|
 |
« Odpowiedz #24 : Wrzesień 30, 2010, 08:52:56 » |
|
Elluin kupiła odemnie płaszczyk, bardzo dobry kontakt. Polecam
|
|
|
|
|
|
Gothic Lolita and... her strawberry <3
|
|
|
|
Reina
|
 |
« Odpowiedz #25 : Październik 06, 2010, 04:13:34 » |
|
Dziś doszła do mnie halka szyta przez Elluin. Wprawdzie mogłaby być minimalnie dłuższa, ale i tak narzekać na nią nie mogę- jest ładnie wykończona i daje świetny puff. Należałoby pochwalić też Elluin za bardzo dobry (i miły) kontakt. :3 Z całą pewnością nie raz jeszcze coś od niej zamówię.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #26 : Listopad 02, 2010, 11:50:55 » |
|
Elluin zamówiła mi płaszczyk z ebaya. Świetny kontakt, byłam na bieżąco o wszystkim informowana i cała transakcja przebiegła sprawnie. Polecam! 
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
kacuoujichan
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #27 : Listopad 26, 2010, 02:39:19 » |
|
To taki wyjątek od mojego nie-bycia na forum, żeby napisać Elluin feedbacka ♥ Zamówiłam u niej spodnie z wysokim stanem, które już bardzo pokochałam wielką miłością. Myślę, że każda kobieta mniej lub bardziej ma problem z kupieniem wymarzonych spodni. Gdzieś za wąskie, gdzieś za szerokie, gdzieś odstają. Spodnie od Elluin są naprawdę idealne, wysoki stan ładnie dopasowany do sylwetki i proste nogawki do kolan dokładnie tak, jak sobie zażyczyłam. Uważam, że to naprawdę udany zakup tym bardziej, że nie miałam możliwości przymiarki. Co do kosztów i całej technicznej otoczki, to cenę uważam za bardzo bardzo bardzo przystępną, wielki plus więc. Co do przesyłki, to przyszła szybciej niż się spodziewałam. Spodenki doszły całe i zdrowe, bezpiecznie zapakowane. Wykonane są naprawdę świetnie, bardzo dokładnie. Nie odstają nitki, nic się nie pruje, guziki trzymają się mocno. Materiał jest przyjemny, miły w dotyku i dobrze się układa na sylwetce. Nie będę już mówić, że jako sprzedawczyni Ell jest niezwykle kontaktową i cierpliwą osobą, bardzo poważnie podchodzi do każdego zamówienia i zawsze można wszystko ugadać. W skrócie: Kupujcie u Elluin, bo chyba nigdzie nie będziecie mieli tak wielkiej pewności dokładnego wykonania Waszego wymarzonego widzimisię. ♥
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reina
|
 |
« Odpowiedz #28 : Styczeń 16, 2011, 09:54:28 » |
|
Jako, że przesyłka clobba nie zdążyłaby dojść na czas, poprosiłam Elluin o uszycie koszuli na wzór jednej z HMHM (z niewielkimi modyfikacjami). Koszula jest dokładnie taka, jaką chciałam- bardzo ładnie uszyta, dopasowana, a rękawy nie są za szerokie (czego bym się obawiała, zamawiając koszulę ze sklepu).  Zacytuję swoją poprzedniczkę: W skrócie: Kupujcie u Elluin, bo chyba nigdzie nie będziecie mieli tak wielkiej pewności dokładnego wykonania Waszego wymarzonego widzimisię. ♥

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Luty 01, 2011, 06:14:36 » |
|
Doszła do mnie spódnica od Elluin dzisiaj. Nie dość że była zrobiona bo ja wiem w przeciągu tygodnia, doszła w trzy dni (w jeden roboczy w sumie) to jest wykonana tak, że ja osobiście padłam na cyce z wrażenia. I nie ujmę tego inaczej bo naprawdę opadła mi kopara, bo w swoim życiu jeszcze takiej zajebiozy nie widziałam. Materiał jest lux, kiecka ma podszewkę, jest długa... nie no co ja się bede rozpisywac jak bedzie chwila czasu to machnę w niej jakąś sesyję. I ogarniam jak tak tanio mogło wyjść. I tego chyba nie ogarnę do końca życia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|