|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #30 : Kwiecień 15, 2011, 06:31:09 » |
|
Chciałam, by Elluin uszyła mi koszulę coś na kształt tych z AP, posiadających kokardę wiązaną na stójce. Uważam, że koszula jest świetna! Dobry jakościowo materiał a koszula sama w sobie lezy jak ulał! Przesyłka doszła bardzo bardzo szybko. Wielki plus!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
etheradie
|
 |
« Odpowiedz #31 : Maj 28, 2011, 07:40:33 » |
|
Elluin zamawiała mi buty z Little Chili Lolita Shop. Kontakt świetny, zajęła się wszystkim doskonale.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #32 : Czerwiec 15, 2011, 11:48:21 » |
|
Muszę przyznać, że kupienie spódniczki od Ellulin było najmliszą transakcją przeprowadzoną na tym forum  Jest to osoba bardzo miła i uczciwa. Miałam z nią świetny kontakt. Rzetelnie poinformowała mnie o wszystkich wadach zakupu, nie ukrywając niczego. Bardzo sprawnie wysłała przesyłkę. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itonia
|
 |
« Odpowiedz #33 : Czerwiec 27, 2011, 08:28:26 » |
|
Elluin brała udział w organizowanym przezemnie GO z Secret Shop'a. Bardzo miły kontakt i szybciutkie wpłaty. Bardzo miła i żetelna osoba. Gorąco polecam : )
|
|
|
|
|
|
Gothic Lolita and... her strawberry <3
|
|
|
|
Loivissa
|
 |
« Odpowiedz #34 : Lipiec 05, 2011, 01:14:34 » |
|
Ukradkiem zdobyłam dyplomową sukienkę Elluin, różową. Materiał jest świetny, porządne wykonanie, polecam. Jedynie co, to oderwała mi się tasiemka z tyłu, ale z tym, to mam poważne podejrzenia, co do szerokości poprzedniej właścicielki. : P Ostatnio umawiałam się również na odbiór osobisty headbow'a i wszystko poszło - jak zwykle - sprawnie i bezproblemowo.  Poza tym kiedyś tam obierałam też plakat Kanon Wakeshimy, który jest sam w sobie unikatem i jestem z niego b. zadowolona.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #35 : Sierpień 03, 2011, 07:46:59 » |
|
Przepraszam, że tak późno, ale sesyjno-obronne zabieganie, później wakacje i jakoś tak.
Kupiłam od Elluin kokardę i torbę i choć obie byłyśmy jakoś zabiegane, to udało się przeprowadzić transakcję. Wszystko bardzo miło i uprzejme, a rzeczy oczywiście mega śliczne. Duży plus!
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #36 : Sierpień 08, 2011, 06:43:30 » |
|
Kupiłam od Elluin sukienkę. Kontakt fantastyczny, szybka wysyłka, a sukienka jest przewspaniała-hiperurocza *__* POLECAM!!
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Nikorin
|
 |
« Odpowiedz #37 : Grudzień 10, 2011, 10:29:03 » |
|
troche spozniona, ale jak najbardziej szczera opinia:
Elluin zamawiala mi 2 rzeczy z BL. kontakt przeswietny, zamowienie szybciutko zlozone i ogolnie jestem zadowolona jak najbardziej ^.^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sake
|
 |
« Odpowiedz #38 : Styczeń 27, 2012, 05:19:25 » |
|
Zamówiłam od Elluin białe wrist cuffsy. Informowała mnie o wszystkich, po skończeniu pracy wysłała nawet zdjęcie. Jestem zadowolona. Porządnie wykonane, a materiał jest przyjemny w dotyku ^^ Polecam!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #39 : Marzec 08, 2012, 03:52:02 » |
|
Poprosiłam Elluin o uszycie spódnicy z wysokim stanem. Kontakt świetny, transakcja bezproblemowa, spódnica jest uszyta naprawdę porządnie, a choć góra jest lekko za długa to i tak wygląda na mnie dobrze i jestem zadowolona  . Ode mnie plusik.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StrayDog
|
 |
« Odpowiedz #40 : Marzec 08, 2012, 09:50:26 » |
|
Kupilam opaskę. Poczta niestety wszystko zepsuła, ale kokarda jest śliczna, przesyłka dotarła bardzo szybko. Polecam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #41 : Marzec 09, 2012, 03:50:26 » |
|
Elluin szyła dla mnie sukienkę. Kontakt bardzo dobry, Elluin sukienkę uszyła szybko, kieca przyszła dobrze zapakowana. Sama sukienka dobrze skrojona, lekka, ale porządna, z podszewką, pasuje idealnie (może jest trochę krótka ale to moja wina, bo 92cm sukienki są na mnie za długie, a 90cm, czyli tyle ile chciałam... ciut krótkie, trudno mi utrafić O_o). Naprawdę polecam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Loivissa
|
 |
« Odpowiedz #42 : Marzec 09, 2012, 05:14:35 » |
|
Tym razem wysyłkowo - również się nie zawiodłam. Kapelusik bardzo dobrze opakowany, nie miał prawa się zniszczyć ^^. Wysyłka szybka i kontakt dobry, ogółem polecam ^^.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #43 : Marzec 11, 2012, 03:40:10 » |
|
Elcia już kilkakrotnie spełniała moje dziwne zachcianki, w postaci pięknych ubrań. Jej wytwory były naprawdę świetne; pod względem wizualnym jak i jakościowym. Bardzo dobry kontakt, bardzo szybka wysyłka, ogółem polecam kupować u Elci <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StrayDog
|
 |
« Odpowiedz #44 : Marzec 27, 2012, 12:12:12 » |
|
Elluin uszyła dla mnie sukienkę na wzór jednej z BTSSB. Jest przepiękna, zdjęcia, które wysłała mi Elluin nie oddają w pełni jej urody! Jakość i wykonanie bez zarzutu, bardzo miły kontakt. O wszystkim byłam informowana na bieżąco. Zdecydowanie polecam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|