|
elluin
|
 |
« : Maj 22, 2009, 09:49:19 » |
|
Ja także będę wdzięczna za opinie jeśli ktoś coś kupił u mnie ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 23, 2009, 05:05:36 » |
|
kupowałam przez allegro i zarówno rzeczy jak i kontakt były super ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 24, 2009, 05:46:07 » |
|
Jak się okazało ostatnio, headdress który dostałam od koleżanki jest produktem Elluin. Jakośc jest bardzo dobra ^^
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
Yaoiko
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 27, 2009, 06:59:46 » |
|
Elluin zamawiała mi spodnie z ebaya. Ustaliłyśmy wszystko razem na gadu, wytłumaczyła mi dokładnie ile pieniędzy za co wychodzi, a nawet znalazła dla mnie aukcję na której te spodnie były tańsze i przelała mi różnicę w cenie na konto ^^. Mogę szczerze polecić i pewnie jeszcze nie raz poproszę o zamówienie czegoś.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 01, 2009, 01:57:53 » |
|
Moja historia z Elluin jest dość rozległa bo zamawiam u niej kilka rzeczy (szytych przez nią) z których przyszła mi dzisiaj dopiero jedna sukienka -solidnie zabezpieczona przesyłka (nie była nigdzie obdarta itd) -sukienka była przede wszystkim ładnie wyprasowana i złożona -brak niedociągnięć takich jak wystające nitki itd -bardzo dobra jakość materiału -uszyta dokładnie tak jak ją prosiłam. Poza tym świetny kontakt, szczerze polecam i dziękuje 
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
arew
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 19, 2009, 10:33:09 » |
|
Elluin pomagała mi zamawiać buciki z Little Chilli Lolita Shop. Wszystko poszło bezproblemowo, nawet mam u niej dług na 5zł XD polecam jak najbardziej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faun
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 22, 2009, 06:13:20 » |
|
Zgodziła się na moje warunki płatności. Paczka przyszła szybciutko. Halka jest sztywna i czyściutka. ^^
|
|
|
|
|
|
"Kobieta nie jest kobietą kiedy nie jest ładna, a mężczyzna nie jest mężczyzną kiedy nie jest brzydki"
|
|
|
|
Inari-sama
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 30, 2009, 08:56:37 » |
|
Przepraszam, że tak późno, ale w Egipcie internet kosztuje 3 euro za 30min ==' a ja tyle nie zarabiałam, by wydawać kasę na neta. Elluin to chyba jedna z najlepszych sprzedawczyń z jakimi miałam kontakt. Była cierpliwa i wyrozumiała jak mąciłam strasznie dziwnymi propozycjami i jak zapomniałam podać jej adresu xD Bardzo sympatycznie, a paczka doszła błyskawicznie. Co do ubrań to jestem oczarowana i nadal mam gwiazdki w oczach. Sukienka jest przecudowna i wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach. Halka jest zarąbista, bo wreszcie nic mi nie oklapło ani nic. Jest bardzo wygodna i nie gryzie w ciało. Również strasznie słodkie i śliczne są skarpetki, które również nabyłam. Elluin to bardzo miła i zdolna osoba, którą polecam wszystkim jeżeli chodzi o ciuszki lolicie. I na bank coś jeszcze kiedyś u niej kupię ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaoiko
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 17, 2009, 09:33:06 » |
|
Zabij mnie zapomniałam napisać ci opinii :<< Elluin zrobiła dla mnie zamówienie z Baby, czekała specjalnie kilka dni aż spadnie cena jena, bardzo miły kontakt i wyrozumiałość. Zdecydowanie polecam ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 17, 2009, 11:35:15 » |
|
mua kupiła halkę na natconie. mogłam sobie przymierzyć, zasięgnąć rady, kupiłam oczywiście i jak do tej pory sprawuje się b. dobrze ;3
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
Harcerka
Newbie
I Made in Japan
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 30, 2009, 11:58:47 » |
|
Kupowałam kokardę z opaską, na głowę. Rzeczy w świetnym stanie, przesyłka zapezpieczona, kontakt dobry. Jedyne ale to to, że opaska była za szeroka, ale ją da się łatwo wymienić. Na pewno jeszcze coś kupię.
|
|
|
|
|
|
Made in Japan
|
|
|
VeroniqueAnne
Jr. Member

Schizofreniczka
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 02, 2009, 05:21:34 » |
|
Dzisiaj doszła do mnie spódniczka. Jest o wiele ładniejsza niż na zdjęciu, w dodatku szybko doszła i była ładnie wyprasowana i zapakowana. W dodatku Elluin zgodziła się ją dla mnie wcześniej zarezerwować. No i strasznie spodobała mi się metka przywiązana do spódniczki - taki oryginalny pomysł. Komentarz w 1000 procentach pozytywny!
ps. W dodatku jak w niej wyszłam do sklepu, to jakaś kobieta powiedziała do mnie "Bardzo fajnie wyglądasz".
|
|
|
|
|
|
Typowa przedstawicielka mangi shojo, z pewnymi schizami i poprzestawianym mechanizmem w mózgu. Czytaj - JA! *v*
....powiedziała osoba latająca w cosplay'u i loli wszędzie gdzie może, a nawet jak nie może to i tak to robi.
|
|
|
|
goth4you
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 19, 2009, 05:45:43 » |
|
dotarla dzis do mnie spodniczka z dodatkowa haleczka i biala bluzka. rzeczy sa przesliczne i na prawde dobrze uszyte. kontakt z elluin bardzo dobry, przesylka w stanie idealnym, przyszla bardzo szybko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AiS
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Listopad 25, 2009, 10:47:43 » |
|
Okolo dwóch tygodni temu zakupilam u Pani Elluin bluzeczkę poprzez serwis polskich aukcji internetowych Allegro.
Towar - calkowicie zgodny z opisem - dotarl do mnie szybko, w dobrym stanie, dobrze zapakowany. Bluzka jest odszyta starannie, aczkolwiek znalazlo się kilka wystających niteczek (oczywiście, że nie warto nawet wspominać o tak drobnych niedociągnięciach). Jak zostalo to zaznaczone w opisie, kolnierzyk nie ukladal się dobrze, lecz wystarczylo kilka drobnych przeróbek i w tej chwili już nie ma problemu. Natomiast nie zostal odnotowany rodzaj materialu, z którego bluzka zostala odszyta. Wysylając pytanie poprzez Allegro dwukrotnie nie otrzymalam odpowiedzi - za to znalazlam ją na tymże forum - jest to 'lekko polyskliwa satyna'. Wedlug mnie to niezbyt dobry material jeśli chodzi o rzeczy w stylu GL. Podobnie nietrafionym pomyslem jawi się podszywanie poduszeczek w ramionach (o których również nie bylo informacji w opisie). Mimo wszystko - przede wszystkim pomimo braku jakiegokolwiek kontaktu - w pelni świadomie zdecydowalam się na zakup.
Ogólnie jestem zadowolona, tak więc wystawilam pozytywny komentarz. Dziękuję Pani Elluin i pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|