Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Opinie dla Elluin

Strony: [1] 2 3
  Drukuj  
Autor Wątek: Opinie dla Elluin  (Przeczytany 3582 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
elluin
Global Moderator
Hero Member

Zobacz profil WWW
« : Maj 22, 2009, 09:49:19 »

Ja także będę wdzięczna za opinie jeśli ktoś coś kupił u mnie ^^

kaori
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #1 : Maj 23, 2009, 05:05:36 »

kupowałam przez allegro i zarówno rzeczy jak i kontakt były super ^^

Nyu_Chan
Hero Member

love scream party.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Maj 24, 2009, 05:46:07 »

Jak się okazało ostatnio, headdress który dostałam od koleżanki jest produktem Elluin. Jakośc jest bardzo dobra ^^

gdzie tam miłości do żarcia.
Yaoiko
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Maj 27, 2009, 06:59:46 »

Elluin zamawiała mi spodnie z ebaya. Ustaliłyśmy wszystko razem na gadu, wytłumaczyła mi dokładnie ile pieniędzy za co wychodzi, a nawet znalazła dla mnie aukcję na której te spodnie były tańsze i przelała mi różnicę w cenie na konto ^^. Mogę szczerze polecić i pewnie jeszcze nie raz poproszę o zamówienie czegoś.
blackqueen2
Hero Member

Najlepsze krzesła są na lotnisku w Stansted

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 01, 2009, 01:57:53 »

Moja historia z Elluin jest dość rozległa bo zamawiam u niej kilka rzeczy (szytych przez nią) z których przyszła mi dzisiaj dopiero jedna sukienka  Wink

-solidnie zabezpieczona przesyłka (nie była nigdzie obdarta itd)
-sukienka była przede wszystkim ładnie wyprasowana i złożona
-brak niedociągnięć takich jak wystające nitki itd
-bardzo dobra jakość materiału
-uszyta dokładnie tak jak ją prosiłam.

Poza tym świetny kontakt, szczerze polecam i dziękuje  Smiley

My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
arew
Full Member

nadworny lolici fotograf

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 19, 2009, 10:33:09 »

Elluin pomagała mi zamawiać buciki z Little Chilli Lolita Shop. Wszystko poszło bezproblemowo, nawet mam u niej dług na 5zł XD polecam jak najbardziej
Faun
Full Member

Dziecko Stiga

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Lipiec 22, 2009, 06:13:20 »

Zgodziła się na moje warunki płatności. Paczka przyszła szybciutko. Halka jest sztywna i czyściutka. ^^

"Kobieta nie jest kobietą kiedy nie jest ładna,
a mężczyzna nie jest mężczyzną kiedy nie jest brzydki"
Inari-sama
Full Member

forbidden relations with love...

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #7 : Lipiec 30, 2009, 08:56:37 »

Przepraszam, że tak późno, ale w Egipcie internet kosztuje 3 euro za 30min ==' a ja tyle nie zarabiałam, by wydawać kasę na neta.
Elluin to chyba jedna z najlepszych sprzedawczyń z jakimi miałam kontakt. Była cierpliwa i wyrozumiała jak mąciłam strasznie dziwnymi propozycjami i jak zapomniałam podać jej adresu xD Bardzo sympatycznie, a paczka doszła błyskawicznie. Co do ubrań to jestem oczarowana i nadal mam gwiazdki w oczach. Sukienka jest przecudowna i wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach. Halka jest zarąbista, bo wreszcie nic mi nie oklapło ani nic. Jest bardzo wygodna i nie gryzie w ciało. Również strasznie słodkie i śliczne są skarpetki, które również nabyłam.
Elluin to bardzo miła i zdolna osoba, którą polecam wszystkim jeżeli chodzi o ciuszki lolicie.
I na bank coś jeszcze kiedyś u niej kupię ^^

Yaoiko
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Sierpień 17, 2009, 09:33:06 »

Zabij mnie zapomniałam napisać ci opinii :<<
Elluin zrobiła dla mnie zamówienie z Baby, czekała specjalnie kilka dni aż spadnie cena jena, bardzo miły kontakt i wyrozumiałość. Zdecydowanie polecam ^^
rikli
Sr. Member

doki doki ♥ kpop lover

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Sierpień 17, 2009, 11:35:15 »

mua kupiła halkę na natconie. mogłam sobie przymierzyć, zasięgnąć rady, kupiłam oczywiście i jak do tej pory sprawuje się b. dobrze ;3

back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥

동방신기 fighting!
Harcerka
Newbie
*

I Made in Japan

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Sierpień 30, 2009, 11:58:47 »

Kupowałam kokardę z opaską, na głowę. Rzeczy w świetnym stanie, przesyłka zapezpieczona, kontakt dobry. Jedyne ale to to, że opaska była za szeroka, ale ją da się łatwo wymienić.
Na pewno jeszcze coś kupię.

Made in Japan
VeroniqueAnne
Jr. Member
**

Schizofreniczka

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 02, 2009, 05:21:34 »

Dzisiaj doszła do mnie spódniczka. Jest o wiele ładniejsza niż na zdjęciu, w dodatku szybko doszła i była ładnie wyprasowana i zapakowana. W dodatku Elluin zgodziła się ją dla mnie wcześniej zarezerwować. No i strasznie spodobała mi się metka przywiązana do spódniczki - taki oryginalny pomysł. Komentarz w 1000 procentach pozytywny!

ps. W dodatku jak w niej wyszłam do sklepu, to jakaś kobieta powiedziała do mnie "Bardzo fajnie wyglądasz".

Typowa przedstawicielka mangi shojo, z pewnymi schizami i poprzestawianym mechanizmem w mózgu. Czytaj - JA! *v*

....powiedziała osoba latająca w cosplay'u i loli wszędzie gdzie może, a nawet jak nie może to i tak to robi.
goth4you
Gość
« Odpowiedz #12 : Październik 19, 2009, 05:45:43 »

dotarla dzis do mnie spodniczka z dodatkowa haleczka i biala bluzka.
rzeczy sa przesliczne i na prawde dobrze uszyte.
kontakt z elluin bardzo dobry, przesylka w stanie idealnym, przyszla bardzo szybko.
AiS
Gość
« Odpowiedz #13 : Listopad 25, 2009, 10:47:43 »

Okolo dwóch tygodni temu zakupilam u Pani Elluin bluzeczkę poprzez serwis polskich aukcji internetowych Allegro.

Towar - calkowicie zgodny z opisem - dotarl do mnie szybko, w dobrym stanie, dobrze zapakowany.
Bluzka jest odszyta starannie, aczkolwiek znalazlo się kilka wystających niteczek (oczywiście, że nie warto nawet wspominać o tak drobnych niedociągnięciach). Jak zostalo to zaznaczone w opisie, kolnierzyk nie ukladal się dobrze, lecz wystarczylo kilka drobnych przeróbek i w tej chwili już nie ma problemu.
Natomiast nie zostal odnotowany rodzaj materialu, z którego bluzka zostala odszyta. Wysylając pytanie poprzez Allegro dwukrotnie nie otrzymalam odpowiedzi - za to znalazlam ją na tymże forum - jest to 'lekko polyskliwa satyna'. Wedlug mnie to niezbyt dobry material jeśli chodzi o rzeczy w stylu GL. Podobnie nietrafionym pomyslem jawi się podszywanie poduszeczek w ramionach (o których również nie bylo informacji w opisie).
Mimo wszystko - przede wszystkim pomimo braku jakiegokolwiek kontaktu - w pelni świadomie zdecydowalam się na zakup.

Ogólnie jestem zadowolona, tak więc wystawilam pozytywny komentarz.
Dziękuję Pani Elluin i pozdrawiam serdecznie.
elluin
Global Moderator
Hero Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #14 : Listopad 25, 2009, 04:31:39 »

AiS, nie dostałam od Ciebie maila z pytaniem o rodzaj materiału, jedynie tylko ten o wpłacie na konto.
Na aukcji było napisane:
Satyna (o niskim połysku)
http://allegro.pl/item799005674_sweet_gothic_lolita_wyjatkowa_bluzka.html (pod wymiarami).

W każdym razie dziękuję za komentarz.

Strony: [1] 2 3
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!