|
Mada
|
 |
« : Maj 22, 2009, 08:54:56 » |
|
Jesli ktos mial ze mna do czynienia, prosze o komentarze - troche dobrych opinii nigdy nie zaszkodzi ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 22, 2009, 09:18:55 » |
|
Ja mialam! Kupilam od Mady plaszczyk z Baby, oraz czarna sukienke. Stan oby rzeczy byl bardzo dobry (tak jak pisala Mada). Paczka przyszla szybko i bez problemow, wszystko bylo ladnie zapakowane. 10/10 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itonia
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 22, 2009, 09:40:09 » |
|
Kupiłam Gosurori magazine i pierdułki ze Swimmers. Wszystko szybciutko i bez problemowo 10/10
|
|
|
|
|
|
Gothic Lolita and... her strawberry <3
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 22, 2009, 10:32:37 » |
|
Mada pomagała mi kupować sukienkę z Retroscope  Informowała mnie o każdym mailu ze sklepu i w ogóle miałam z nią super kontakt - full profesjonalizm xD Polecam na 200% xD
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 22, 2009, 11:51:05 » |
|
Ja kupiłam sukienkę Princess Doll  Mada cierpliwie przetrzymywała ją dla mnie, póki nie uzbierałam pieniążków. I nie przeszkadzało jej moje dziwne płacenie w ratach różnymi sposobami (paypal i przelew) Nawet dostałam przesyłkę gratis ^o^ Ślicznie zapakowana szybciutko znalazła się u mnie gdy tylko zapłaciłam całą kwotę! Czysta przyjemność~ Dziękuję za wyrozumiałość i śliczną sukienkę! 1000pktów na 10 możliwych ;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ribbon
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 22, 2009, 11:59:00 » |
|
Mada pomagała mi przy secie z meta. Gdyby nie ona nie miałabym mojej ukochanej sukienki. Dostawałam maile co z moja paczka. Jak wcześniej napisały dziewczyny 1000 pkt i tak dalej... (ale nakosiłaś pozytywów... GLLegrro.pl)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 23, 2009, 04:51:43 » |
|
Dzieki dziewczyny :3 Jak juz sie czegos podejmuje to staram sie to porzadnie zrobic : D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 23, 2009, 05:39:45 » |
|
Mada pomogła mi przy zamówieniu z AH. Byłam bardzo zadowolona. informowałam mnie o wszystkim a na koniec wysłała mi wszystkie rozmowy z Ah. Była bardzo miła i wyrozumiała. Gorąco polecam
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 28, 2009, 12:11:18 » |
|
Ja kupowałam od niej magazyny,białą bluzkę z Baby i hmm coś chyba jeszcze < skleroza > ... a! zamawiała coś z Baby ze mną  W każdym razie 100 % plusików dla Mady  Nie mam jej czego zarzucić 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 29, 2009, 06:13:43 » |
|
Przypomniało mi się dziś, że kiedyś kupiłam na Allegro od Mady singiel Malice Mizer. Bardzo szybka przesyłka, a płyta była w stanie idealnym, prawie jak nowa, do tego atrakcyjna cena. Bardzo udana transakcja  polecam!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 31, 2009, 10:01:14 » |
|
Kupiłam od Mady dwie spódniczki, cierpliwie czekała na pieniążki i wysyłka też była bardzo szybka - to, że doszła po tygodniu było winą poczty. Najbardziej podobało mi się to, że był z nią stały kontakt, jak pisałam maila to odpowiedz przychodziła po 2-3 minutach 
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 08, 2009, 08:55:20 » |
|
Czy mogę dodać coś jeszcze?  Przez cały czas miałam z Madą rewelacyjny kontakt; dzięki temu, że bardzo często sprawdza e-maile udało się jej zdobyć dla mnie torebkę, która przez moment była wyprzedana  Kupiła także dla mnie i Miwaka przepyszne słodycze (kumple zeżarli wszystkie moje :< Miwak zlitował się nade mną i odstąpił mi swoje cukieraski). Serdecznie polecam! (te 1000 jenów wyślę jutro rano  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 09, 2009, 02:39:12 » |
|
Dzieki! Przepraszam za opoznienia T__T` I dobra wiadomosc - moge juz przyjmowac wszystkie wplaty na dowolna kwote na konto! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 20, 2009, 02:04:01 » |
|
Po raz kolejny korzystałam z SS Mady i znowu jestem zachwycona Wracam do zachwycania się moją cudowną spódnicą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 02, 2009, 01:52:49 » |
|
zapomnialam tu napisac feedbacku ^^" razem z kar zamawialysmy rzeczy ze swimmer i ss mady jest super ^^
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
|