|
kasiotfur
|
 |
« : Lipiec 11, 2006, 11:50:13 » |
|
Jeszcze tak długo, a ja już się nie mogę doczekać! Kocham filmy kostiumowe, a ten się zapowiada wprost fenomenalnie pod tym kątem. Pomijając kwestię tego czy Kirsten Dunst powinna grać główną rolę  . Galeria filmu: http://film.onet.pl/F,11567,galeria.htmlA w modzie zresztą też powrocik do mody rokoka się zbiera na jesień już. Lubię tą lekkość stylu, której brakowało barokowi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ashirath
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 12, 2006, 12:22:07 » |
|
aaaa, nie lubię Cię! teraz ja też będę umierać z niecierpliwości;___; To wygląda cudownie*___* (o bogowie, jeszcze prawie pół roku! koszmar!)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glamur Princess Doll Maldoror
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 12, 2006, 10:34:49 » |
|
łiiii film sie zapowiada cudownie - jedyne co mogę mu zarzucic to zbyt mało kolorowe stroje. A co do epoki to jednak wolę barok  Taki wulgarny i przesadny był
|
|
|
|
|
|
...And the ambulance died in my arms...
|
|
|
|
yuki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 12, 2006, 08:30:31 » |
|
łał... przyznaje, robi bardzo pozytywne wrarzenie... galeria jest naprawde swietna, harakteryzacja i kostiumy miodzio..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 12, 2006, 08:43:25 » |
|
Liczę że będzie dobrze i nie zrobią z tego milukiego filmiku dla amerykańskiej młodzieży- na co wskazywałaby obecnoś Dunst która wybitnie mi tam nie pasuje. Ale nie należy ganic dnia przed zachodem więc poczekam i dopiero potem będę psy wieszac XDD Tfur ma racje- wygląda na to że po sezonie na wiktoriańskie motywy w odzieży przyszedł czas na rokoko. Może pojawią się ĹADNE tkaniny w kwiaty.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
yuki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 12, 2006, 08:49:29 » |
|
jutro powinienem mieć ten film ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 12, 2006, 11:09:25 » |
|
ja sie moge zalozyc ze film bedzie powalajacy pod wzgledem kostiumow, scenografii itp, za to zupelnie denny pod wzgledem fabuly... zwlaszcza ze troche juz przeczytalam o tym filmie i poki co zapowiada sie na robienie kochanej kobietki z pasqdnej, wrednej baby:P
ale zapewne obejrze wlasnie przez chec przezycia tych doznan estetycznych:P
naj
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 09, 2007, 05:35:18 » |
|
Pragnę zwrócic uwagę na fakt że "Maria Antonina" zagościła już na naszych ekranach. Ja wybieram się w przyszły weekend. Kasiotfur już była i jest zachwycona (i dla mnie to najlepszy znak że 'jest dobrze')
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 09, 2007, 06:10:14 » |
|
zapowiada sie na robienie kochanej kobietki z pasqdnej, wrednej baby:P
baba to ona nigdy nie była, bo skończła swój żywot w wieku 26(28) lat, raczej nieprzystosowana do stanowiska na którym się znalazła słabo wykształcona dziewczynka. Marię Antonine się strasznie demonizuje, jakby była jakimś potworem, zupełnie niesłusznie. Miała straszliwego pecha i tyle. Polecam aktualne artykuł w Machinie no i źródła historyczne 
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 10, 2007, 07:40:45 » |
|
moj brat widzial, i mowi ze wystepuja tam miedzy innymi zwyczajne gumowo materialowe niebieskie trampki :/ ja sie wybieram w najblizszym czasie
naj
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 10, 2007, 08:04:59 » |
|
ja jestem zakochana, dzisiaj ide po raz drugi <3 <3 <3 moja recenzje napisze moze w piatek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 10, 2007, 08:14:14 » |
|
Pacynko Maria Antonina została cięta w wieku 38 lat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 10, 2007, 08:20:38 » |
|
powiedzmy, że byłam blisko  pamięć do dat mam bardziej niż okropnie złą
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 10, 2007, 08:53:36 » |
|
ja widzialam juz dawno, to chyba jakies zarty ze wchodzi do kin ponad pol roku po premierze w stanach, wtedy tylko wiecej osob sciagnie film z netu, tak jak zrobilam ja, nie wiem co ci dystrybutorzy maja w glowach! film podoba mi sie od strony wizualnej bardzo, jesli chodzi o fabule, szczerze mowiac, nie obchodzi mnie ona az tak bardzo by zaklocic mi uczte wizualna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|