Gillanek
Full Member

Strange kind of woman
|
 |
« Odpowiedz #45 : Czerwiec 17, 2009, 11:16:15 » |
|
pięknie *__* Szalenie podoba mi się Twoja bluzeczka! <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Himiko
|
 |
« Odpowiedz #46 : Czerwiec 17, 2009, 11:16:23 » |
|
jakie śliczne buty! skąd wzięłaś takie śliczne buty !!??  cały zestaw bardzo mi się podoba, chociaż fanką bieli nie jestem to falbaneczek i koroneczek aż nadto, uwielbiam  . bardzo zgrabne nóżki poza tym! a nie za chłodno na taki strój dzisiaj? bo u mnie np. głowę wiatr urywa -_-
|
|
|
|
|
|
"See, the bright light... it ain't heaven, son. It's just a muzzle flare.."
|
|
|
|
Faun
|
 |
« Odpowiedz #47 : Czerwiec 17, 2009, 11:18:04 » |
|
Boska spódniczka. :* I butki ^^ Kawaii :*
|
|
|
|
|
|
"Kobieta nie jest kobietą kiedy nie jest ładna, a mężczyzna nie jest mężczyzną kiedy nie jest brzydki"
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #48 : Czerwiec 17, 2009, 11:46:14 » |
|
dziękuję bardzoo  buty są z carry ^^ a to strój z paru dni wcześniej, co cieplej było
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #49 : Czerwiec 17, 2009, 11:56:30 » |
|
stroj z wczoraj  maxi dress sa teraz dostepne w wielu wzorach i kolorach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Himiko
|
 |
« Odpowiedz #50 : Czerwiec 17, 2009, 11:57:16 » |
|
ja też chcę taką sukienkę XD jest pięęęękna *.* daj, daj, daj ..
|
|
|
|
|
|
"See, the bright light... it ain't heaven, son. It's just a muzzle flare.."
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #51 : Czerwiec 18, 2009, 02:01:45 » |
|
 strój z 18tki  lolitka w pierwotnym tego słowa znaczeniu  kokardkę dorobiłam na kompie, bo lepiej by wyglądało z czymś na głowie, ale mój budżet został niestety doszczętnie przekroczony. i szkoda, że nie mogę nosić zwykłych czółenek (takich bez pasków przy kostkach, spadałyby mi) :< ale mam nadzieję, że nie są złe te buty xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #52 : Czerwiec 18, 2009, 02:03:46 » |
|
sliczny stroj. mnie tez butki spadaja  jak nie mam paskow dodatkowo. a skad takie butki wytrzasnelas? jest moze wersja brazowa ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #53 : Czerwiec 18, 2009, 02:09:10 » |
|
Dla mnie jakoś tak strasznie zwyczajnie...miałaś lepsze stylizacje  Problem spadających butów jest straszny, łączę się z Tobą w bólu....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #54 : Czerwiec 18, 2009, 02:14:41 » |
|
sliczny stroj. mnie tez butki spadaja  jak nie mam paskow dodatkowo. a skad takie butki wytrzasnelas? jest moze wersja brazowa ? z allegro, bo niestety w sklepach bez udziwnień butów nie dostałam. a wersji brązowej raczej nie było... Dla mnie jakoś tak strasznie zwyczajnie...miałaś lepsze stylizacje  Problem spadających butów jest straszny, łączę się z Tobą w bólu.... czy taki zwyczajny? e, i tak się wyróżniałam na urodzinach, bo strój klubowy to raczej nie jest ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #55 : Czerwiec 18, 2009, 02:15:42 » |
|
sliczny stroj. mnie tez butki spadaja  jak nie mam paskow dodatkowo. a skad takie butki wytrzasnelas? jest moze wersja brazowa ? z allegro, bo niestety w sklepach bez udziwnień butów nie dostałam. a wersji brązowej raczej nie było.. podasz linka?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #56 : Czerwiec 18, 2009, 02:17:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #57 : Czerwiec 18, 2009, 02:33:37 » |
|
Kaori, wygladalas przeslodko *Q* stroj na zakonczenie roku. troche mdly, no ale trudno. 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 18, 2009, 02:45:17 wysłane przez Nyu_Chan »
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #58 : Czerwiec 18, 2009, 02:43:56 » |
|
Kar Z początku myślałam, że to do mnie  Masz ładny odcień włosów tak btw. A ja nie idę na zakończenie nanananananana~! Może pożyczę koleżance jedną z moich spódnic, bo prosi mnie o to od miesiąca 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #59 : Czerwiec 18, 2009, 02:46:11 » |
|
pomylilam sie xDD mialo byc Kaori ;p dziekuje ^^ ja niestety musze isc, w dodatku ma trwac ok. 3 godzin -.- wykituje tam.
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
|