|
Bubu
|
 |
« Odpowiedz #15 : Maj 26, 2009, 12:55:21 » |
|
Klaka, jesteś perfekcyjną gotką  Wszystko dobrane ze smakiem, przemyślane i eleganckie.
|
|
|
|
|
|
Lo, w ustach czuję niesmak, dziś ich nie otworzę Zwłaszcza do ciebie, ale w oczach dojrzyj pożar. W mych oczach jest przysięga: w tym samym hotelu Znajdą mnie rano w wannie i we krwi całego.
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #16 : Maj 26, 2009, 08:32:24 » |
|
Boro, dzięki  Bubu, dzięki, wszystko pięknie i ładne z tym szczegółem, że nie uważam się za gotkę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #17 : Maj 26, 2009, 10:11:09 » |
|
Jej Klaka ale naprawdę to zdjęcie bardzo mroczne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #19 : Czerwiec 03, 2009, 04:29:03 » |
|
Grzywka świetna!  Wiatr i wilgoć to zło, tym bardziej, jak ma się obsesję na punkcie tego, że włosy mogą klapnąć :<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #20 : Czerwiec 03, 2009, 07:13:33 » |
|
no ja mam sporą obsesje na tym punkcie, jak już sobie zakręcę włoski [ostatnio ciągle prostowałam, ale do krótszej grzywki tylko loko-szopa]. dzisiaj z 20 minut stroszyłam je przed lustrem 
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #21 : Czerwiec 03, 2009, 08:45:16 » |
|
Doskonale Cię rozumiem  sama biegam potem nerwowa po szkole i jęczę, że mi nie stoi XD Klapiące włosy to zUo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #22 : Czerwiec 05, 2009, 05:12:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #23 : Czerwiec 05, 2009, 05:26:05 » |
|
Jak zrobiłaś to cudo, wygląda ekstra
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #24 : Czerwiec 05, 2009, 05:28:09 » |
|
swietna! taka a la Helena Bonham Carter w Sweeney Todd  bardzo fajnie wygladasz 
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #25 : Czerwiec 05, 2009, 06:46:23 » |
|
O Klaka, śliczna ta fryzura. Niby dostojna i porządna a jednak bajzel. Nahnah. Klaka, jesteś perfekcyjną gotką  Wszystko dobrane ze smakiem, przemyślane i eleganckie. drugie zdanie kompletnym zaprzeczeniem pierwszego, łu ;>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #26 : Czerwiec 05, 2009, 07:10:27 » |
|
Klaka! Rewelacyjna fryzura!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #27 : Czerwiec 05, 2009, 08:01:09 » |
|
Na zdjęciach twoje włosy prezentują się bardzo ładnie w tej fryzurze ale bardzo chciała bym cię zobaczyć w niej na żywo ^___^
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #28 : Czerwiec 05, 2009, 08:12:54 » |
|
Jej, dzięki wszystkim ^^ po kpiących uśmieszkach ludzi ze szkoły zaczęłam się zastanawiać czy to faktycznie wygląda tak dobrze, jak mi się rano wydawało, ale...chyba niewiele się pomyliłam, jestem z tej fryzury niezwykle dumna  Boro - natapirowałam całość maksymalnie, jak zwykle, a potem tylko podpięłam paroma "żabkami" gdzieś tam w środku i tooona lakieru ^^ Emily - na żywo wygląda to dokładnie tak samo, tylko jak wiatr powieje, to się to na moment przemieszcza gdzieś na bok głowy xD (dobrze, że mam dobry lakier)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|