|
kasiotfur
|
 |
« : Maj 22, 2009, 02:27:08 » |
|
Świeży początek? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 25, 2009, 03:44:21 » |
|
Świeży to świeży, lecę na pierwszy ogień.   W sumie z dwóch dni, ale wyglądałam tak samo...chyba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simiril
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 25, 2009, 04:10:00 » |
|
pierwsze zdjęcie śliczne... fryzura i ubranie bardzo mi się podobają drugie nie jest tak fajne, ale ubranie i tak świetne ;>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 25, 2009, 05:09:11 » |
|
Pierwsze zdjęcie naprawdę świetne, ma w sobie taki niepokoj ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 25, 2009, 05:31:59 » |
|
pierwsze foto wymiata! chociaż ja bym podkręciła trochę kontrast ;3 ale to zboczenie takie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 25, 2009, 06:06:38 » |
|
Dziękuję ^^ Kaori - też się nad tym zastanawiałam, ale wyjątkowo chciałam zrobic takie "spokojniejsze" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 25, 2009, 07:12:54 » |
|
Klaka, ale demonicznie wygladasz, pewnie co niektorzy na ulicy sie boja jak na codzien rzucasz takei grozne spojrzenia! xDD Styl nie moj, ale w sumie widac ze z namyslem wybierasz czesci stroju i dodatki, no i pierwsze zdjecie mi sie podoba. Nie podkrecaj kontrastu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 25, 2009, 07:15:18 » |
|
Hahah, Mada, na codzień, to ja noszę ciemne okulary  (znaczy na dworze) Wydaje mi się, że ludzie z mojej okolicy już przywykli  Dziękuję ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 25, 2009, 07:55:31 » |
|
Klaka wyglądasz rewelacyjnie. Pierwsze zdjęcie jest cudne  Drugie też mi się bardzo podoba ale pierwsze jest takie tajemnicze. 
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 25, 2009, 08:12:18 » |
|
Mi też pierwsze zdjęcie bardzo się podoba ^__^ Szkoda tylko, że rękawiczki nie są takie długie, sięgające pod rękaw.
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 25, 2009, 08:41:04 » |
|
Co tu dużo gadać: wyglądasz świetnie, bardzo arystokratycznie ^^.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 25, 2009, 08:44:56 » |
|
Pierwsze fajne. Nie podkręcaj kontrastu. Przykro mi to mówić, ale zwykle to zajeżdża 14latkami, które właśnie dostały photoshopa i myślą, że to tak fajnie i mrocznie, dodać kontrast 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maj 25, 2009, 08:50:50 » |
|
Pierwsze fajne. Nie podkręcaj kontrastu. Przykro mi to mówić, ale zwykle to zajeżdża 14latkami, które właśnie dostały photoshopa i myślą, że to tak fajnie i mrocznie, dodać kontrast  ja zawsze poziomy zmieniam, by ostrzej było, zmniejszając przy okazji nasycenie barw i jeszcze nikt mi nie napisał, że wygląda to jakoś źle czy amatorsko XDDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #13 : Maj 25, 2009, 08:51:13 » |
|
Alice, Emilko, LivingDeadGirl - dziękuję! ^^ Kasio - dlatego wolę nie przesadzać i pięć razy się zastanawiam zanim przesadzę z kontrastem, chociaż na ogół same z siebie tak wychodzą, że niewiele muszę kombinować i pod tym względem modyfikuję niewiele. W ogóle jedyne co ze zdjęciami robię, to zmieniam na b&w i poprawiam kontrast, staram się, żeby wychodziły jak najlepsze same z siebie (o ile moim badziewiem w ogóle można ludzkie zdjęcia zrobić). W każdym razie dzięki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|