|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #30 : Maj 25, 2009, 07:10:54 » |
|
Slicznie, jestem pod wrazeniem!! <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #31 : Maj 25, 2009, 08:16:26 » |
|
Ślicznie Albaster! Co prawda irytuje mnie kolor kokardki, ale pasuje do koloru Twoich włosów. Uszyłam sobie dziś nowe spodnie, bo w sklepach nie mogę nic znaleźć ładnego i jeszcze żeby dobrze na mnie leżało, bo mam za duże biodra w stosunku do talii albo jak kto woli za szczupłą talię w stosunku do bioder XD (tzw gruszka :p). Pomysł wzięty z Gosu Rori w stylu Kodona. Przepraszam za zmiętą koszulę i kokardę, bo chciałam na szybko sprawdzić jak się prezentuje zestaw. Spodnie będą jeszcze ozdobione guzikami. Pełną stylizację pewnie zrobię niedługo. 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 10, 2009, 10:12:10 wysłane przez Elluin »
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #32 : Maj 25, 2009, 08:33:10 » |
|
Ślicznie Albaster! Co prawda irytuje mnie kolor kokardki, ale pasuje do koloru Twoich włosów. mi sie wlasnie podoba i modlilam sie, zeby mi taka zrobili ^^" bo chcialabym sobie kupic ta nowa skrzypcowa torebke od IW i brazowe buty ^^ bardzo mi sie podobaja te spodnie, czasem mam takie ciagoty w strone kodony ale mam za bardzo kobieca sylwetke do tego stylu i kosztowaloby mnie to bardzo duzo pracy zeby dobrze w tym wygladac ^^"
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 25, 2009, 08:35:36 wysłane przez alabaster princess »
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #33 : Maj 25, 2009, 08:45:56 » |
|
Elluin, to ty na fotce?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #34 : Maj 25, 2009, 08:48:47 » |
|
Tak, to ja... a co?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #35 : Maj 25, 2009, 08:50:42 » |
|
Chciałam się powstrzymać z komplementami aż odpowiesz, wyglądasz SUPER!!!  Jak na mój gust nawet lepiej niż w poprzedniej stylizacji! <3 Wheee! I koszula jaka cudna! (Zostaniesz moim Księciem?  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #36 : Maj 25, 2009, 08:53:42 » |
|
Elluin - naprawdę świetne spodnie, zazdroszczę umiejętności szycia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #37 : Maj 25, 2009, 08:56:02 » |
|
Kasio, zawstydzasz mnie  dziękuję bardzo ^^ Według mnie spodnie są o wiele łatwiejsze do uszycia niż lolicia bluzka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #38 : Maj 25, 2009, 08:56:46 » |
|
naprawdę fajnie to wygląda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #39 : Maj 25, 2009, 08:58:46 » |
|
Elluin wsapniale *-* Ja sama własnie molestuje babcie, żeby mi uszyła cały zestaw w stylu kodona/ouji, ale najpierw zrobie obieg po lumpach XD
(szycie koszuli to najgorsze zło >.<)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #40 : Maj 25, 2009, 09:09:16 » |
|
Elluin twoje ubranie jest świetne. Spodnie są rewelacyjne
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #41 : Maj 25, 2009, 09:11:16 » |
|
Bardzo fajnie to wygląda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #42 : Maj 25, 2009, 09:13:41 » |
|
Dziękuję wszystkim bardzo! ^^ Btw, Toshiko tę koszulę i kokardę też ja szyłam, część z mojej kolekcji dyplomowej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bubu
|
 |
« Odpowiedz #43 : Maj 26, 2009, 01:00:41 » |
|
Boromirka: piękna spódnica, marzy mi się taka z wysokim, gorsetowym stanem. A i wystrój mieszkania dopasowany ^_^ Klaka: dajesz mi nadzieję, że czarne dodatki da się ładnie dobrać do pastelowych ubrań.
|
|
|
|
|
|
Lo, w ustach czuję niesmak, dziś ich nie otworzę Zwłaszcza do ciebie, ale w oczach dojrzyj pożar. W mych oczach jest przysięga: w tym samym hotelu Znajdą mnie rano w wannie i we krwi całego.
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #44 : Maj 27, 2009, 07:05:22 » |
|
alabaster - ślicznie Ci w tej sukience, cudownie na Tobie leży *-* i torebka bombowa Elluin, jesteś genialna, JA CHCE TAKIE SPODNIE <3  [wczorajszukałam czegoś w tym stylu na allegro, ale dżinsowego - nie istnieją a już na pewno nie w moim rozmiarze ;_;] czekam z niecierpliwością na cała stylizację *-*
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
|
|