|
Eurialen
|
 |
« Odpowiedz #1365 : Wrzesień 01, 2010, 05:45:32 » |
|
Cóż, następnym razem bardziej się postaram  Chyba nikt nie miał cudownych początków (a jeśli miał, to gratuluję). Euflonica, rozsiewasz mrok na każdym zdjęciu. Jestem pod wrażeniem twoich stylizacji, choć w tej trochę nie podobają mi się buty, aczkolwiek są okej, to tylko takie moje widzimisię.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 01, 2010, 05:50:02 wysłane przez Eurialen »
|
|
Eine kleine Nachtmusik
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #1366 : Wrzesień 01, 2010, 08:39:50 » |
|
Strój super, ale Klaka zlituj się i się uśmiechnij, bo twoja ekspresja nasuwa mi na myśl dresa, który z wrodzoną sobie empatią pyta czy mam jakiś problem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #1367 : Wrzesień 01, 2010, 08:40:49 » |
|
Przepraszam, że mam taką twarz :* No i równie dobrze mogłabym zamazać twarz jak to robi wiele osób umieszczając zdjęcie w tym temacie, nie wydaje mi się, żeby moja twarz była tutaj jakimś strasznym problemem 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 01, 2010, 08:44:20 wysłane przez Euflonica »
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #1368 : Wrzesień 01, 2010, 09:56:01 » |
|
Bardzo mi się podoba spódnica, natomiast ta złota koszula jest taka.. Hmm... nie lubię takich ^^" Eurialen, to niestety nie jest lolita (przede wszystkim kształt spódnicy!). Koszula ewentualnie mogłaby być. Ale tak jak mówisz każdy miał początki i były to różne początki  Poza tym masz słodką buzię ^__^
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #1369 : Wrzesień 01, 2010, 10:07:25 » |
|
lamiette - no wiem, jest specyficzna, spotkałam się z ludźmi, którzy mi mówili, że jest obleśna, a spotkałam się z takimi, którzy tak jak ja byli w niej zakochani xD taki urok tego ciucha, no
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #1370 : Wrzesień 01, 2010, 10:10:59 » |
|
Na tym zdjęciu koszula przypomina mi kolorem błotko, resztę (cały dół) już widziałam kilka razy prosto ze smakiem, ale trochę nudno  . Chociaż rajstopy bym dała wzorzyste.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #1371 : Wrzesień 01, 2010, 10:12:35 » |
|
Nie wiem w sumie dlaczego nie można oddać jej normalnego koloru na zdjęciu. Może dlatego, że ten szary jest matowy, a złote paski są nieco połyskujące i zawsze w najlepszym wypadku koszula przypomina kolor zgniłozielony >.>
No i co, że nudno? To ubranie, a nie przebranie.
Przecież rajstopy są wzorzyste _-_
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #1372 : Wrzesień 01, 2010, 10:18:32 » |
|
Wg mnie za dużo się dzieje z tymi dodatkami wokół twojej szyi. Kolii (która jest b. ładna) nie widać, biała broszka (?) jakoś nie pasuje, a zegarek chowa się za falbankami koszuli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #1373 : Wrzesień 01, 2010, 10:28:25 » |
|
Wyznaję zasadę, ze w koło szyi musi się dziać jak najwięcej  więc to chyba faktycznie kwestia gustu a broszka kolorystycznie pasuje, nie gryzie się, ogólnie też, zresztą cóż, to chyba też jest kwestia gustu, wedlug mnie wygląda dobrze  , normalnie wszystko widać, tylko takie zdjęcie nieszczęśliwe wyszło, że kolia jest częściowo zakryta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #1374 : Wrzesień 01, 2010, 10:39:18 » |
|
dół mi się bardzo podoba^^ koszula... nie w moim guście ale tak od siebie pozbyła bym się białej broszki. Dobrze będzie wyglądać tylko przy białej koszuli bo teraz mam wrażenie jakbyś sobie mydełko do szyi przyczepiła ^^'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
parow_chan
|
 |
« Odpowiedz #1375 : Wrzesień 02, 2010, 04:41:50 » |
|
Moim zdaniem wszystko ładnie i pasuje i wgl. I nie jest nudno bo nie wiem jak wy ale ja nie spotykam takich osób na codzień ubranych xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #1376 : Wrzesień 02, 2010, 05:37:21 » |
|
mi również stylizacja się podoba i najwyraźniej należę do osób które nie widzą nic złego w tej bluzce^^ jedyne co bym wywaliła to biała broszka i siatkowe rękawiczki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odpowiedz #1377 : Wrzesień 02, 2010, 05:46:17 » |
|
Przepraszam, że mam taką twarz :*
http://wd1.photoblog.pl/lvp1/201003/94/62101140.jpg Ale jak chcesz to mozesz  A co do stylizacji, bardzo podoba mi sie polaczenie tej spodnicy z gorsetem. To ta sama co na zdjęciu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #1378 : Wrzesień 07, 2010, 11:31:18 » |
|
Tak na szybko dziś nie bijcie za bardzo  . 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #1379 : Wrzesień 07, 2010, 03:12:22 » |
|
bolerko kolorystycznie nie pasuje mi do niczego :< w ogóle jestem na nie jeśli chodzi o materiał z którego jest zrobione. Wydaje mi się, ze jest za grube. Dałabym jeszcze jakiś czarny motyw - choćby kokardkę we włosy. Bo na głowie jakoś tak pusto. No i szkoda, ze nie miałaś ułożonych włosów. Twoja stylizacja bardzo na tym traci. Poza tymi mankamentami mimo, ze skromnie to ładnie. Z tym golfem kojarzy mi się ze stylizacjami z IW 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|