|
kasiotfur
|
 |
« : Maj 22, 2009, 02:14:06 » |
|
Temat na pojedyncze fotki, ministylizacje, pojedyncze rzeczy dla których nie chcecie zakładać całego nowego tematu  W tym Lolicie stylizacje codzienne Styl: Lolita/Aristocrat
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 22, 2009, 02:19:35 wysłane przez kasiotfur »
|
|
|
|
|
|
|
|
Bubu
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 23, 2009, 02:59:16 » |
|
Wypróbowuję nowy system  I tak w miarę szybko się połapałam, o co chodzi. Nie lubię co prawda zdjęć robionych w lustrze, mam burdel w przedpokoju, ale miałam loczki, nowa spódniczkę i moje prowizoryczne lolicie butki. Prowizoryczne - bo wykopałam je z pawlacza, dopóki nie odzyskam moich od szewca. 
|
|
|
|
|
|
Lo, w ustach czuję niesmak, dziś ich nie otworzę Zwłaszcza do ciebie, ale w oczach dojrzyj pożar. W mych oczach jest przysięga: w tym samym hotelu Znajdą mnie rano w wannie i we krwi całego.
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 23, 2009, 03:03:18 » |
|
Łał Podoba mi się. Zdjęcie troszkę nie wyraźne ale wyglądasz super
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 23, 2009, 03:10:28 » |
|
Wszystko okej, tylko co to są za białe nie_wiem_co przy podkolanówkach? T___T
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ribbon
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 23, 2009, 03:10:57 » |
|
To samo pytanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bubu
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 23, 2009, 04:19:06 » |
|
To są koronki, z tyłu zawiązane na kokardkę. Moja mama też twierdzi, że nie wiadomo, co to jest i wyglądam jak w kolanówkach piłkarskich 
|
|
|
|
|
|
Lo, w ustach czuję niesmak, dziś ich nie otworzę Zwłaszcza do ciebie, ale w oczach dojrzyj pożar. W mych oczach jest przysięga: w tym samym hotelu Znajdą mnie rano w wannie i we krwi całego.
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 23, 2009, 04:24:53 » |
|
lepiej bez tego "czegoś" XDD ale tak to bardzo ładnie ^^ śliczne masz włosy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 23, 2009, 04:26:02 » |
|
To wygląda jak bandaż i prezentuje się wysoce nieestetycznie, psuje cały strój >.>
I też uważam, że masz ładne włosy ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 23, 2009, 04:55:59 » |
|
Masz piękne włosy! <3 Podoba mi się spódniczka, ale koronkę, to lepiej by było doszyć
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 23, 2009, 05:32:19 » |
|
O, jak już jestem, to też wrzucę randoma xD Zupgradowany strój, który miałam niedawno na sesji. Dodatkowo nałożyłam kardigan z h&m i wymieniłam podkolanówki na te od Elluin ^^ A i mam kręcone kitki, chociaż średnio to widać ;P Włożyłam to na Harajuku Day, który się nie odbył XDDD Także czeka na następną okazję. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 24, 2009, 07:34:27 » |
|
Ładnie  Podkolanówki się przydały ^^ Nie mam żadnych zarzutów :3 A ja też się dziś trochu wystroiłam, taka "lightowa" wersja loli XD   Spódnica handmade ^^
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 10, 2009, 10:11:31 wysłane przez Elluin »
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 24, 2009, 08:30:30 » |
|
Bubu - zdecydowanie radze ci zorganizowanie sobie normalnych lolicich podkolanowek z koronka niz to co wymylislas, buty jak dla mnie tez nie pasuja w ogole, ale masz poza tym piekne wlosy i zazdroszcze ci nog  czekam na kolejne zdjecia Kaori - ladna casual sweet loli ^^ moglo by byc wiecej przesady jak dla mnie Elluin - klasycznie i ladnie, ndaje sie na kazda okazje~ czy to lolicie, nie wiem, ale mi sie podoba, spodnica jest super
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maj 24, 2009, 08:36:33 » |
|
Kaori - ladna casual sweet loli ^^ moglo by byc wiecej przesady jak dla mnie
ja nie lubię przesady właśnie XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #13 : Maj 24, 2009, 09:55:22 » |
|
slicznie Elluin, lubie taka lekko loli ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #14 : Maj 25, 2009, 11:41:59 » |
|
o kurde, ślicznie wyglądacie, elluin *__* [cudownie Ci w tych włosach] uwielbiam takie casuale i tak jak kaori [też mrau *-*] nie lubie przesady ;d
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
|
|