|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #240 : Maj 28, 2011, 04:43:13 » |
|
Hm ciekawe czy to oznacza że zakończą się wielkie wycieczki turystyczne forum lalkowego do nas, czy też nagle się pojawi dużo nowych kont  Hm chociaż zaraz,w sumie to one chyba odwiedzają galerię ;DDD"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dei
|
 |
« Odpowiedz #241 : Maj 28, 2011, 06:12:20 » |
|
Wycieczki turystyczne będą zapewne, a niektórzy - tak jak ja - będą musieli odświeżyć sobie pamięć jakie mają hasło. Niestety, jestem wielką fanką wątku "Co dziś kupiłaś/łeś?" bo można z niego wyłapać wiele ciekawostek sklepowych.  A on leży właśnie w nowo ukrytym dziale.  Forum dollfowe pozdrawia. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eloe
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #242 : Lipiec 27, 2011, 06:00:09 » |
|
Chciałabym zaproponować utworzenie działu na feedbacki dla firm, które sprzedają lolicie ciuchy/buty/dodatki itd.. Opienie o danym sklepie będą bardzo przydatne zwlaszcza jeśli ktoś wcześniej nie robił tam zakupów a wtedy będzie wiedział czego sie spodziewać po danym sklepie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #243 : Lipiec 27, 2011, 06:04:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
eloe
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #244 : Lipiec 27, 2011, 06:08:23 » |
|
lamiette- nie chodzi mi o nowości jakie oferuje dana firma tylko o transakcje osób z tego forum z dana firmą czyli dane dotyczące np tego jak długo czekał ktoś na order, w jakim stanie doszły rzeczy, czy były jakies komplikacje z zamówieniem itp.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #245 : Lipiec 27, 2011, 06:19:40 » |
|
dział się nazywa "dyskusje, opinie, nowości". nie ma sensu wg mnie tworzyć osobnego na same feedbacki, bo jak chcesz się dowiedzieć o zamawianiu z danej firmy to znajdziesz to w temacie istniejącym już w tym dziale (bądź stworzysz nowy temat bądź zapytasz się o coś).
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
eloe
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #246 : Lipiec 27, 2011, 06:36:23 » |
|
z tego co przejrzałąm wątki to większośc wypowiada swoje opinie odnośnie nowości a nie transakcji. poprostu byłabym za tym aby w dziale gdzie są feedbacki dla użytkowników zrobić nowy dział gdzie możnaby zamieścić skrótowy przebieg jakiegoś orderu, moim zdaniem znacznie by to ułatwiło sprawę, bo nie trzeba by zadawac pytań (które pewnie nie raz sie przewinęły przez to forum)ani szukać jakiejś wzmianki w wątku który liczy paredziesiąt stron
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #247 : Lipiec 27, 2011, 07:39:10 » |
|
W sumie się z eleo zgadzam. Też zanim coś znajdę (podstawowe informacje) to muszę przejrzeć 5 stron zachwycania się nad jedną sukienką. A też nie zawsze znajdę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #249 : Lipiec 27, 2011, 10:44:53 » |
|
Ta a potem jest: "przecież to było było na forum na 153 stronie! " Ale mi tam to nie potrzebne. Gdzie indziej znajduję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #250 : Listopad 24, 2011, 10:01:55 » |
|
Ej, można ukryć siebie na forum ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blondzilla
|
 |
« Odpowiedz #251 : Listopad 26, 2011, 08:02:08 » |
|
Ej, można ukryć siebie na forum ?
ktoś cię śledzi? raczej nie można.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #252 : Listopad 26, 2011, 08:08:24 » |
|
A czy ja mówie, że chce siebie ukryć  Jak nie można? To dziwne bo ostatnio było coś takiego: X Gości, X Użytkowników ( 1 ukryty )
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2011, 03:57:46 wysłane przez rosehime »
|
|
|
|
|
|
|