|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #75 : Maj 22, 2009, 08:47:15 » |
|
Jak myślicie? Czy w galerii, w dziale portfolio, gdzie ma być po jednym poście takich najlepszych fotek ograniczyć się do lolit/arystokratów czy swoje generalnie ulubione fotki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #76 : Maj 22, 2009, 08:47:49 » |
|
Nie kombinujmy xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #77 : Maj 22, 2009, 08:52:02 » |
|
Boro, widzę Twoją niechęć do zmian i w pewnym sensie ją rozumiem, ale zapewniam, że ułatwią one wszystkim życie na dłuższą metę. Forum rozdęło się już za bardzo, żeby wszystko mogło być wrzucane byle gdzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #78 : Maj 22, 2009, 08:52:50 » |
|
 co ja poradzę że ja nie lubię jak się czemuś rozparcelowuje bebechy. XD one są bezpieczne w środku brzucha żeby tak obrazowo porównać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #79 : Maj 22, 2009, 08:55:37 » |
|
Ha ha, tia  i trzeba się sporo natrudzić i we krwi babrać, żeby do nich dostać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #80 : Maj 22, 2009, 08:58:09 » |
|
No właśnie xD <konstruktywny post>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #81 : Maj 22, 2009, 10:23:08 » |
|
Lila, no wlasnie sa osobiste galerie uzytkownikow, to portfolio, ktore imho sa super pomyslem  Zreszta ty i tak juz nie lolicisz, to co sie oburzasz ;=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #82 : Maj 23, 2009, 03:26:48 » |
|
Ja chyba też jestm za głupia na nową galerię, więc poczekam, aż ktoś inny nawrzuca i wyciągnę z tego stosowne wnioski 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #83 : Maj 23, 2009, 03:28:47 » |
|
wyjaśniam więc jeszcze raz. Jeśli masz nowe zdjęcia, zakładasz nowy temat. np. Nowa sukienka BtSSB! - Klaka (nie musisz tak dokładnie opisywać w temacie, ale to zawsze przydatne myślę)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #84 : Maj 23, 2009, 03:30:36 » |
|
Hm, tylko w moim przypadku to jest też ten problem, że nie wiem kiedy jestem zaliczana do loli/arystokratów, a kiedy jest to moda alternatywna  i się boje, że narobię bałaganu. W każdym razie dzięki za wyjaśnienie :3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #85 : Maj 23, 2009, 03:44:45 » |
|
Zaliczasz się tak jak ty uważasz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sousuke
|
 |
« Odpowiedz #86 : Lipiec 11, 2010, 08:35:51 » |
|
Absolutnie konieczne  : Ikona strony(Internet Explorer, Netscape 7/Mozilla/Firefox, Opera 7) <head> <link rel="Shortcut icon" href="adres ikony" /> </head> gdzie jako "adres ikony" należy podać URL, pod którym znajduje się ikona, np.: http://www.mojastrona.pl/favicon.ico...bo za długo mi zajmuję szukanie Was w zakładkach  PS znaczne wydłużenie czasu na edycje po zachowaniu posta i dyskretniejsze info o edycji jeżeli już do niej dojdzie po upływie tego czasu, proponuje
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 11, 2010, 08:41:03 wysłane przez Sousuke »
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #87 : Lipiec 11, 2010, 09:26:50 » |
|
zdecydowanie bardziej potrzebny jest wielki naglowek na glownej stronie z linkiem do FAQ niz jakies glupie ikonki o.o jak uzywasz firefoxa to nie musisz w ogole szukac strony w zakladkach, wystarczy, ze wpiszesz w pasek adresu tytul strony
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #88 : Lipiec 17, 2010, 07:01:44 » |
|
ty ślepa jesteś przecież już jest
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Micchan
|
 |
« Odpowiedz #89 : Lipiec 17, 2010, 05:06:22 » |
|
Jeśli już, to do "zanim założysz nowy temat, przeczytaj" można by wpakować jeszcze takie rzeczy jak "drodzy nowi użytkownicy" czy "zasady pisowni na forum"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|