|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #15 : Maj 19, 2009, 06:58:04 » |
|
jak na ta chwile chyba tylko Ty masz problem z tym, ze na forum znajduja sie nie-lolity.
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #16 : Maj 19, 2009, 06:58:49 » |
|
jak na ta chwile chyba tylko Ty masz problem z tym, ze na forum znajduja sie nie-lolity. Tak, miaka najchętniej zamordowałaby każdego, kto nie ma szafy pełnej lolicich ciuchów >____> Zlitujcie się.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #17 : Maj 19, 2009, 06:59:13 » |
|
Proponuję napisanie jakiegoś przekonującego manifestu i zawładnięcie masami xD problemów podziałowych nie powinno być.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #18 : Maj 19, 2009, 07:01:01 » |
|
jak na ta chwile chyba tylko Ty masz problem z tym, ze na forum znajduja sie nie-lolity. Tak, miaka najchętniej zamordowałaby każdego, kto nie ma szafy pełnej lolicich ciuchów >____> Zlitujcie się. nie trzeba sie nade mna jeszcze litowac ^^, jeszcze nie zebrze pod kosciolem XD kazdy moze byc na forum - z tym problemu nie mam ^^ Proponuję napisanie jakiegoś przekonującego manifestu i zawładnięcie masami xD problemów podziałowych nie powinno być.
pozostawie to bez komentarza XD.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Maj 19, 2009, 07:02:05 » |
|
hym,w sumie po części racja,ale jakoś tego sobie nie wyobrażam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maj 19, 2009, 07:02:49 » |
|
Zamiast manifestu lepsza byłaby kiełbasa wyborcza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #21 : Maj 19, 2009, 07:03:51 » |
|
Całkowicie się zgadzam z Miaką. Jak wchodzę do galerii jakiej dziewczyny to raczej chciała bym widzieć jej lolicie zdjęcia.. Owszem nie przeszkadza mi że jest temat stylizacje na codzień ale kiedy widzie dziewczyny poubierane normalnie w ich osobistych galeriach (gdzie według mnie powinny być bardziej lolicie zdjęcia) to mi się również to bardzo nie podoba
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maj 19, 2009, 07:05:10 » |
|
Całkowicie się zgadzam z Miaką. Jak wchodzę do galerii jakiej dziewczyny to raczej chciała bym widzieć jej lolicie zdjęcia.. Owszem nie przeszkadza mi że jest temat stylizacje na codzień ale kiedy widzie dziewczyny poubierane normalnie w ich osobistych galeriach (gdzie według mnie powinny być bardziej lolicie zdjęcia) to mi się również to bardzo nie podoba
jeden glos poparcia, dziekuje ci! XD *liczy na zmiany* ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maj 19, 2009, 07:05:45 » |
|
kar, wiesz, ze nie o to mi chodzilo -.^
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #24 : Maj 19, 2009, 08:23:35 » |
|
Żeby nie było, ja też uważnie czytam ten temat. Więc jeśli ktoś go tylko czyta, proszę, niech się wypowie, bo od ilości i rodzajów wypowiedzi może zależeć czy jakaś zmiana nastąpi czy nie. Mam już pewien pomysł 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #25 : Maj 19, 2009, 08:25:24 » |
|
DLa mnie nie ma to sensu. Każdy czasem chce dać jakiś rysunek czy siebie w czymś innym niż loli (właśnie aristocrat pewnie tez by odpadł więc sporo rzeczy by musiało zostac usunięte  ). Za dużo roboty i nic pozytywnego to nie przyniesie, a niektórzy mogą czuć sie pokrzywdzeni. Ja mówię, jak ktoś chce pure loli to niech sobie robi sam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maj 19, 2009, 08:26:34 » |
|
DLa mnie nie ma to sensu. Każdy czasem chce dać jakiś rysunek czy siebie w czymś innym niż loli (właśnie aristocrat pewnie tez by odpadł więc sporo rzeczy by musiało zostac usunięte  ). Za dużo roboty i nic pozytywnego to nie przyniesie, a niektórzy mogą czuć sie pokrzywdzeni. Ja mówię, jak ktoś chce pure loli to niech sobie robi sam. nie kaze nikomu nic usuwac, chcialabym bardziej przejrzysta kwalifikacje ^^''
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #27 : Maj 19, 2009, 08:29:17 » |
|
-
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 27, 2011, 11:33:26 wysłane przez Vinkei »
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #28 : Maj 19, 2009, 08:30:22 » |
|
i stworzymy moze jeszcze komisje kwalifikujaca, ktora bedzie oglaszala, czy dane zdjecie jest wystarczajaco loli??
no dajcie spokoj...
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #29 : Maj 19, 2009, 08:32:17 » |
|
Naj... Właśnie i to jest trochę nieteges wg mnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|