|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #120 : Marzec 25, 2011, 03:19:16 » |
|
No ale po co pisac takie bzdury? Jak ma ochote na awantury to niech idzie na ulice a nie na forum normalmych ludzi zaczepia.
Patrząc na wszelkie dyskusje wydaje mi się, ze to właśnie ty szukasz dziury w całym i oskarżasz wszystkich o to, ze się czepiają nawet jeśli tego nie robią :/ Ja jestem przeciwna blokowania galerii dla niezalogowanych. Bo jak już wspomniano jak ktoś będzie chciał to i tak założy konto i zrobi co zechce. Ale za to podpisuję się pod petycją o opcję "lubię to" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #121 : Marzec 25, 2011, 03:21:35 » |
|
to czytaj uwazniej, bo ja pisze normalne.
Z resztą nie dziwie się, że już w pierwszych dniach 2 osoby ostrzegały mnie przed co poniektórymi awanturnicami tutaj które tylko szukają wrażeń.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #122 : Marzec 25, 2011, 03:23:44 » |
|
Przyznam, że ja mam wrażenie, że do którego wątku nie wchodzę, gdzie pisze rosehime, zawsze ktoś ją łapie za słówka i się czepia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #123 : Marzec 25, 2011, 03:32:55 » |
|
Kasiotfur:
Nie ktoś tylko zawsze te same osoby i to nie mnie pierwszą. Tak jak pisałam już mi dwie osoby mówiły że jest tu kilka osób które wiecznie szukają zaczepki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #124 : Marzec 25, 2011, 03:56:37 » |
|
Przyznam, że ja mam wrażenie, że do którego wątku nie wchodzę, gdzie pisze rosehime, zawsze ktoś ją łapie za słówka i się czepia.
A co ja wchodzę to widzę, ze rosehime burzy się i każe ludziom czytać ze zrozumieniem mimo, że nie rzadko sama tego nie robi. naprawdę super, ze jest nowa osoba z nowymi pomysłami i chęciami do pisania komentarzy, ale bez przesady. Wydaje mi się Kasio, że na zbyt dużo rzeczy przymykasz oko tylko dlatego, ze jest nowa :/ Ja już powoli psychicznie nie daję rady.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #125 : Marzec 25, 2011, 03:59:48 » |
|
Przymyka oko bo w przeciwieństwie co do niektórych ja się nikogo nie czepiam i nie naskakuje o byle co.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #126 : Marzec 25, 2011, 04:33:40 » |
|
Mówiąc szczerze to już w wielu dyskusjach przymykałam oko bo w końcu jesteś nowa i fajnie że ktoś pisze. I nie szukam zaczepki po prostu nie rozumiem twoich motywów bo na prawdę sądzę że faceci mają lepsze sposoby stymulacji wyobraźni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilq
|
 |
« Odpowiedz #127 : Marzec 25, 2011, 04:35:08 » |
|
Być może jestem awanturnicą szukającą wrażeń ale niestety, z całym szacunkiem do Ciebie, często piszesz niedokładnie a potem się czepiasz ludzi że albo coś do Ciebie mają, albo nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Niestety też odnoszę podobne wrażenie co sweet ichigo... Więcej samodystansu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #128 : Marzec 25, 2011, 04:40:09 » |
|
Mówiąc szczerze to już w wielu dyskusjach przymykałam oko bo w końcu jesteś nowa i fajnie że ktoś pisze. I nie szukam zaczepki po prostu nie rozumiem twoich motywów bo na prawdę sądzę że faceci mają lepsze sposoby stymulacji wyobraźni  przymykałaś oko na co ? Może nie szukasz zaczepki ale tak to wygląda. nie wiem, może ja źle to odbieram. Być może jestem awanturnicą
I wszystko jasne, dalsza twoja wypowiedź nie ma znaczenia. No właśnie wiec skoro jestes awanturnica to albo hamuj albo sama nie wiem co, zrób cos z soba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #129 : Marzec 25, 2011, 04:42:18 » |
|
Na tym też polega forum, prawda? Się dyskutuje. Ktoś coś napisze, potem ktoś ma jakaś myśl na temat tego co zostało napisane i wchodzi w rozmowę. Ja nie zauwazyłam żadnego chamstwa i czepialstwa jakiegoś strasznego w stosunku do rosehime. Być może jestem awanturnicą
I wszystko jasne, dalsza twoja wypowiedź nie ma znaczenia. No właśnie wiec skoro jestes awanturnica to albo hamuj albo sama nie wiem co, zrób cos z soba. A widzisz, rosehime, Bliq to chociaż moze różne koncepcje siebie przyjąć.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2011, 04:47:58 wysłane przez Cheshire Cat »
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #130 : Marzec 25, 2011, 04:53:00 » |
|
Być może jestem awanturnicą szukającą wrażeń ale niestety, z całym szacunkiem do Ciebie, często piszesz niedokładnie a potem się czepiasz ludzi że albo coś do Ciebie mają, albo nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Niestety też odnoszę podobne wrażenie co sweet ichigo... Więcej samodystansu.
Dokładnie XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #131 : Marzec 25, 2011, 05:08:26 » |
|
Na tym też polega forum, prawda? Się dyskutuje. Ktoś coś napisze, potem ktoś ma jakaś myśl na temat tego co zostało napisane i wchodzi w rozmowę.
Tak, na tym polega by dyskutować ale w kulturalny sposób, nie szukając zaczepek i nie awanturując się. Ot różnica.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #132 : Marzec 25, 2011, 05:11:33 » |
|
Tak jak już pisałam - nie widzę awantury i upupiania Ciebie przez innych. Możesz mi linkiem zarzucić prywatnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #133 : Marzec 25, 2011, 05:13:10 » |
|
Przepraszam bardzo za szczerość, ale mam wrażenie, że na naszym forum poziom podniósł się tylko jeśli idzie o prezentowane ubrania.
A tak bardziej do tematu. Dziwi mnie Kasio, że Ty z kolei, jak już ktoś napisał, nie zauważyłaś, że problemy i dyskusje są tylko i wyłącznie dlatego, że rosehime zawsze ma racje i jej opinia jest najważniejsza, "bo ona uważa że powinno być zablokowane i TYLE"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #134 : Marzec 25, 2011, 05:19:46 » |
|
Tovah możesz przestać szukać awantur? ja nie mówie, że mam zawsze racje, nigdzie tak nie napisałam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|