Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Propozycja zmian

Strony: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17
  Drukuj  
Autor Wątek: propozycja zmian  (Przeczytany 9792 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
sweet ichigo
Hero Member

Loża szyderców

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #120 : Marzec 25, 2011, 03:19:16 »

No ale po co pisac takie bzdury? Jak ma ochote na awantury to niech idzie na ulice a nie na forum normalmych ludzi zaczepia.
Patrząc na wszelkie dyskusje wydaje mi się, ze to właśnie ty szukasz dziury w całym i oskarżasz wszystkich o to, ze się czepiają nawet jeśli tego nie robią :/

Ja jestem przeciwna blokowania galerii dla niezalogowanych. Bo jak już wspomniano jak ktoś będzie chciał to i tak założy konto i zrobi co zechce.
Ale za to podpisuję się pod petycją o opcję "lubię to" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
rosehime
Gość
« Odpowiedz #121 : Marzec 25, 2011, 03:21:35 »

to czytaj uwazniej, bo ja pisze normalne.

Z resztą nie dziwie się, że już w pierwszych dniach 2 osoby ostrzegały mnie przed co poniektórymi awanturnicami tutaj które tylko szukają wrażeń.
kasiotfur
.~*EMPEROR*~.
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #122 : Marzec 25, 2011, 03:23:44 »

Przyznam, że ja mam wrażenie, że do którego wątku nie wchodzę, gdzie pisze rosehime, zawsze ktoś ją łapie za słówka i się czepia.

rosehime
Gość
« Odpowiedz #123 : Marzec 25, 2011, 03:32:55 »

Kasiotfur:

Nie ktoś tylko zawsze te same osoby i to nie mnie pierwszą. Tak jak pisałam już mi dwie osoby mówiły że jest tu kilka osób które wiecznie szukają zaczepki.
sweet ichigo
Hero Member

Loża szyderców

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #124 : Marzec 25, 2011, 03:56:37 »

Przyznam, że ja mam wrażenie, że do którego wątku nie wchodzę, gdzie pisze rosehime, zawsze ktoś ją łapie za słówka i się czepia.
A co ja wchodzę to widzę, ze rosehime burzy się i każe ludziom czytać ze zrozumieniem mimo, że nie rzadko sama tego nie robi.
naprawdę super, ze jest nowa osoba z nowymi pomysłami i chęciami do pisania komentarzy, ale bez przesady.
Wydaje mi się Kasio, że na zbyt dużo rzeczy przymykasz oko tylko dlatego, ze jest nowa :/
Ja już powoli psychicznie nie daję rady.
rosehime
Gość
« Odpowiedz #125 : Marzec 25, 2011, 03:59:48 »

Przymyka oko bo w przeciwieństwie co do niektórych ja się nikogo nie czepiam i nie naskakuje o byle co.
Ofelia
Hero Member

Rose witch

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #126 : Marzec 25, 2011, 04:33:40 »

Mówiąc szczerze to już w wielu dyskusjach przymykałam oko bo w końcu jesteś nowa i fajnie że ktoś pisze. I nie szukam zaczepki po prostu nie rozumiem twoich motywów bo na prawdę sądzę że faceci mają lepsze sposoby stymulacji wyobraźni Wink

Bilq
Sr. Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #127 : Marzec 25, 2011, 04:35:08 »

Być może jestem awanturnicą szukającą wrażeń ale niestety, z całym szacunkiem do Ciebie, często piszesz niedokładnie a potem się czepiasz ludzi że albo coś do Ciebie mają, albo nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Niestety też odnoszę podobne wrażenie co sweet ichigo... Więcej samodystansu.
rosehime
Gość
« Odpowiedz #128 : Marzec 25, 2011, 04:40:09 »

Mówiąc szczerze to już w wielu dyskusjach przymykałam oko bo w końcu jesteś nowa i fajnie że ktoś pisze. I nie szukam zaczepki po prostu nie rozumiem twoich motywów bo na prawdę sądzę że faceci mają lepsze sposoby stymulacji wyobraźni Wink

przymykałaś oko na co ?
Może nie szukasz zaczepki ale tak to wygląda. nie wiem, może ja źle to odbieram.

Być może jestem awanturnicą

I wszystko jasne, dalsza twoja wypowiedź nie ma znaczenia.

No właśnie wiec skoro jestes awanturnica to albo hamuj albo sama nie wiem co, zrób cos z soba.
Cheshire Cat
Hero Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #129 : Marzec 25, 2011, 04:42:18 »

Na tym też polega forum, prawda? Się dyskutuje. Ktoś coś napisze, potem ktoś ma jakaś myśl na temat tego co zostało napisane i wchodzi w rozmowę. Ja nie zauwazyłam żadnego chamstwa i czepialstwa jakiegoś strasznego w stosunku do rosehime.

Być może jestem awanturnicą

I wszystko jasne, dalsza twoja wypowiedź nie ma znaczenia.

No właśnie wiec skoro jestes awanturnica to albo hamuj albo sama nie wiem co, zrób cos z soba.
A widzisz, rosehime, Bliq to chociaż moze różne koncepcje siebie przyjąć.
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2011, 04:47:58 wysłane przez Cheshire Cat » Zapisane

Ofelia
Hero Member

Rose witch

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #130 : Marzec 25, 2011, 04:53:00 »

Być może jestem awanturnicą szukającą wrażeń ale niestety, z całym szacunkiem do Ciebie, często piszesz niedokładnie a potem się czepiasz ludzi że albo coś do Ciebie mają, albo nie potrafią czytać ze zrozumieniem. Niestety też odnoszę podobne wrażenie co sweet ichigo... Więcej samodystansu.

Dokładnie XD

rosehime
Gość
« Odpowiedz #131 : Marzec 25, 2011, 05:08:26 »

Na tym też polega forum, prawda? Się dyskutuje. Ktoś coś napisze, potem ktoś ma jakaś myśl na temat tego co zostało napisane i wchodzi w rozmowę.

Tak, na tym polega by dyskutować ale w kulturalny sposób, nie szukając zaczepek i nie awanturując się. Ot różnica.
Cheshire Cat
Hero Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #132 : Marzec 25, 2011, 05:11:33 »

Tak jak już pisałam - nie widzę awantury i upupiania Ciebie przez innych. Możesz mi linkiem zarzucić prywatnie.

Tovah
Hero Member

FEEDIN' TIEM!

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #133 : Marzec 25, 2011, 05:13:10 »

Przepraszam bardzo za szczerość, ale mam wrażenie, że na naszym forum poziom podniósł się tylko jeśli idzie o prezentowane ubrania.

A tak bardziej do tematu. Dziwi mnie Kasio, że Ty z kolei, jak już ktoś napisał, nie zauważyłaś, że problemy i dyskusje są tylko i wyłącznie dlatego, że rosehime zawsze ma racje i jej opinia jest najważniejsza, "bo ona uważa że powinno być zablokowane i TYLE"
rosehime
Gość
« Odpowiedz #134 : Marzec 25, 2011, 05:19:46 »

Tovah możesz przestać szukać awantur?
ja nie mówie, że mam zawsze racje, nigdzie tak nie napisałam.

Strony: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 17
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!