|
Miaka
|
 |
« : Maj 19, 2009, 06:01:48 » |
|
Na naszym forum powoli zaczyna zapadac chaos. Dzial Galeria, ktora kiedys sluzyla do zdjec lolicich, aktualnie jest galeria w rodzaju "fotka.pl" czy "grono.net", zdjecia wrzucane sa przez osoby nie ubierajace sie na lolicio itd. Gdybym chciala ogladac zdjecia z alternatywna moda, to weszlabym na forum o takiej modzie, nie podoba mi sie to, ze mam to w dziale, ktory pierwotnie mial byc Lolici.
Optuje wiec za tym, aby wszystkie "alternatywne" i "inspirowane" galerie zostaly przeniesione do innego dzialu (np. alternatywna moda), a Galeria pozostala strickte lolicia czescia forum. Dobre by bylo przeniesienie tez alternatywnej mody do offtopow, bo nie nalezy to do tematu Lolit, a o tym jest forum.
Wezcie pod uwage, ze niektore osoby wchodza do dzialu Galeria tylko i wylacznie, zeby zobaczyc zdjecia Lolit, a nie mody ulicznej w spodniach/innych takich.
Pozdrawiam, miaka ^^
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 19, 2009, 06:03:57 wysłane przez Miaka »
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 19, 2009, 06:04:39 » |
|
Z tego co ja zauwazylam, są może 2-3 galerie, w których są zdjęcia osób nie ubierających się lolicio. No chyba, ze masz na mysli "Nasze stylizacje na codzien" ;x
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 19, 2009, 06:08:09 » |
|
Z tego co ja zauwazylam, są może 2-3 galerie, w których są zdjęcia osób nie ubierających się lolicio. No chyba, ze masz na mysli "Nasze stylizacje na codzien" ;x
mam na mysli rowniez wszystkie galerie z rysunkami, nie bedacymi powiazane z tematem lolit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 19, 2009, 06:10:13 » |
|
to juz jest calkiem sporo jesli 3. poza tym, nasze stylizacje na co dzien powstaly jako klon community daily lolita i mialy byc na nim zdjecia lolicie rowniez, tylko temat ewoluowal w takim a nie innym kierunku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 19, 2009, 06:11:09 » |
|
Pod Galerią jest podpis: "Miejsce na zdjęcia ze spotkać, zdjęcia dotyczące lolit i innych alternatywnych form mody, projekty, rysunki itd." Nie widze wiec powodu, zeby nazywac to chaosem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 19, 2009, 06:15:08 » |
|
Pod Galerią jest podpis: "Miejsce na zdjęcia ze spotkać, zdjęcia dotyczące lolit i innych alternatywnych form mody, projekty, rysunki itd." Nie widze wiec powodu, zeby nazywac to chaosem.
Nyu chan, wiem, ze krotko jestes na forum, wiec nie wiesz jak Galeria wygladala kiedys, byla stricte lolicia. Widze podpis pod "Galeria", dlatego tez temat mojego posta to PROPOZYCJA ZMIAN a nie PROSZE ZROBIC Z TYM PORZADEK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 19, 2009, 06:17:27 » |
|
o___O to ze jestem zarejestrowana od 5 miesiecy nie znaczy, ze wczesniej tu nie wchodzilam i nie przegladalam starych watkow. Rozumiem, ze to tylko propozycja, ale skoro tak naprawde w dzisiejszej galerii nie ma nic niewlasciwego, to nie widze problemu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 19, 2009, 06:20:51 » |
|
o___O to ze jestem zarejestrowana od 5 miesiecy nie znaczy, ze wczesniej tu nie wchodzilam i nie przegladalam starych watkow. Rozumiem, ze to tylko propozycja, ale skoro tak naprawde w dzisiejszej galerii nie ma nic niewlasciwego, to nie widze problemu
co rozumiesz przez niewlasciwe? Bo zabrzmialo to jak "nie ma zdjec rozbieranych". Przeczytaj moj post w calosci. Po prostu wchodza tu osoby, ktore chca zobaczyc lolity, a nie street fashion. Jesli chca zobaczyc street fashion to ida na forum street fashion.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 19, 2009, 06:23:34 » |
|
Weźmiemy tą propozycję pod uwagę.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 19, 2009, 06:23:55 » |
|
to, ze nie ma tam niczego, co nie powinno sie tam znajdowac. jak juz mowilam, jest tylko pare tematow, w ktorym pokazuja sie osoby nie ubrane na lolity. piszesz jakby znalezc zdjecie lolity w galerii bylo problemem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 19, 2009, 06:24:25 » |
|
Czepiacie się szczegółów, jest opis co może być w galerii więc nie marudźcie, nie pasi to se idźcie. Ja jestem za tym, żeby była moda alternatywna, bo chce sobie popatrzeć czasem na stylizacje kasio, gotyckie kiece Salvy czy Sumire, czy jakieś hime...
Masowy PMS...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 19, 2009, 06:26:33 » |
|
Sal jest podobno ero loli, więc pasuje do galerii ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maj 19, 2009, 06:27:30 » |
|
Weźmiemy tą propozycję pod uwagę.
dziekuje ci sumire. czekam z niecierpliwoscia na zmiany a jesli nie nastapia to trudno. Pozostana mi zagraniczne community. Czepiacie się szczegółów, jest opis co może być w galerii więc nie marudźcie, nie pasi to se idźcie.
Niczego sie NIE CZEPIAM, LUDZIE JA PROPONUJE ZMIANY!!!! Wiecie co to znaczy ZMIANY? Albo PROPOZYCJA? a za to nie pasi to idzcie to bardzo mile bylo. nie powiem. a ze obrazalska na smierc nie jestem to sobie nie pojde, to co.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #13 : Maj 19, 2009, 06:54:20 » |
|
Nie no generalnie większość zapewne nie ma nic przeciwko, a jak wąska grupka ma obiekcje i chce uberloli tró galerii tylko z lolami to uwazam, ze mogłyby one strzelić sobie własne forum i wilk byłby syty i owieczka cała ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #14 : Maj 19, 2009, 06:56:07 » |
|
Nie no generalnie większość zapewne nie ma nic przeciwko, a jak wąska grupka ma obiekcje i chce uberloli tró galerii tylko z lolami to uwazam, ze mogłyby one strzelić sobie własne forum i wilk byłby syty i owieczka cała ^^
przeszlo mi to juz przez mysl. problemu z zalozeniem forum czy utrzymaniem serwera nie mam, ale chce uniknac podzielenia lolit, ktore by nastapilo podczas stworzenia drugiego forum ^^.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|