|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« : Maj 18, 2009, 07:19:30 » |
|
♥ Troszkę minęło czasu od momentu kiedy wstawiałam na forum jakiekolwiek zdjęcie z moją osobą ♥ W więc taa daam : Nowa galeria Na początek standardowe zdjęcie mojej twarzy ,które zrobiłam jakiś miesiąc temu podczas Princess Day  Wszyscy przekonują mnie,że wyszłam na nim niczego sobie i ujrzeli we mnie zmianę,więc mam nadzieję że się Wam też spodoba < część z Was rozpoznaje je pewnie z NK czy facebooka > Mi osobiście coś się w nim nie podoba, ta jasność i mój głupi wyraz twarzy. Staram się wyglądać jak hime,ale na razie są to próby  A więc w mojej galerii będę wstawiać siebie w hime/gal rolita stylizacjach < bo casual hime i gyaru chyba nie trzeba >  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 18, 2009, 07:21:05 » |
|
ładniee ^^ a co to za wisiorek?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 18, 2009, 07:22:55 » |
|
my melody - sanrio - H&M
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 18, 2009, 07:25:58 » |
|
Ładnie, ładnie ^^. Więcej zdjęć!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gillanek
Full Member

Strange kind of woman
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 18, 2009, 08:06:16 » |
|
Patrzę na Ciebie i patrzę i oczu oderwać nie mogę... Wyszłaś pięknie na tym zdjęciu! *__* Więc również proszę o więcej, może i ja wreszcie przełamię się i pokażę tu swoją buzię... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krln.
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 18, 2009, 08:08:20 » |
|
Jej, ślicznie wyglądasz ^__^ mam taki sam naszyjnik *-*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 18, 2009, 08:44:07 » |
|
Masz bardzo ładnie ułożone włosy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 18, 2009, 09:19:51 » |
|
Bardzo ładnie, ale mam kilka "rad" xD 1)Nie masz wyregulowanych brwi, czy mi sie zdaje? jesli nie, to idź do kosmetyczki, żeby Ci to zrobiła, twarz wtedy wygląda ładnie  2)Nie wiem, czy to na zdjęciu tak wyszło, ale tutaj wydaje się, jakbyś miała strasznie cienkie włosy o.o Nie próbowałas ich zagęszczac? 3) Robiłaś sobie kiedyś "burze loków"? Myślę, ze by Ci pasowało  4) Brakuje mi tu jeszcze delikatnego różu na policzkach i jasnoróżowego błyszczyka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 18, 2009, 09:52:50 » |
|
Odp dla Toshiko : 1. nie mam < wstyd > Tak za bardzo nie mam czasu do kosmetyczki,ale w tym tygodniu albo się wybiorę albo poproszę mamę < choć ona to nie delikatnie robi > 2. oj,mam 3. burza loków - to takie loczki wszędzie? Kiedyś moja koleżanka-fryzjerka mi zrobiła i było mi ładnie. Tylko jest mały problem z lokami.Moje włosy mają tendencje do prostowania się nawet jeśli użyję mocnego lakieru  Dlatego chcę zainwestować w peruki  4. na co dzień używam  wtedy też może użyłam,ale zdjęcie zrobiłam pod koniec dnia - wieczorem,więc prawdopodobnie mało co zostało z mego makijażu ^^" Dziękuję za porady i komplementy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 18, 2009, 10:11:27 » |
|
-
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 27, 2011, 11:34:14 wysłane przez Vinkei »
|
|
|
|
|
|
Himiko
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 18, 2009, 10:18:30 » |
|
uhh też bym Cię widziaław burzy loków, ale uwaga- rudych  jakoś mi się na oczy rzuciło Twoje zdjęcie z prostych włosach wcześniej i zdecydowanie podpisuję się pod lokami. a w ogóle to uroczo i ślicznie 
|
|
|
|
|
|
"See, the bright light... it ain't heaven, son. It's just a muzzle flare.."
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 18, 2009, 10:35:10 » |
|
o ja jestem za rudymi lokami jak najbardziej!!! *-* ślicznie by tak było ;>
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maj 18, 2009, 10:37:26 » |
|
a wg. mnie kolor wlosow jest dobry, chociaz gdyby trochu go przyciemnic tez mogloby byc ciekawie. jak dla mnie fryzurka jest idealna <3 tylko ta grzywka taka nijaka sie wydaje, ale moze to wina zdjecia.
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
|
|
Himiko
|
 |
« Odpowiedz #14 : Maj 18, 2009, 10:45:52 » |
|
generalnie jestem przeciwniczką headdressów, ale muszę przyznać, że jesteś jedną z niewielu osób, które wg. mnie wyglądają w nich dobrze..  Może dlatego, że masz podłużną twarz? Ja mam okrągłą i jak założę coś takiego to wyglądam jak jakiś księżyc czy coś -_-"
|
|
|
|
|
|
"See, the bright light... it ain't heaven, son. It's just a muzzle flare.."
|
|
|
|
|