|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #30 : Luty 04, 2010, 09:47:19 » |
|
Wysylka sukienki z Qutie to 147 zl przy zalozeniu ze wazy kilogram. plus 75 HKD za kazdy dodatkowy plus 28 zl za kazde nastepne 500 gram.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 04, 2010, 09:58:52 wysłane przez Tovah »
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #31 : Luty 04, 2010, 09:55:09 » |
|
No to 3 - Qutie liczy chyba 1.5
no mowie ze licza tak samo XDDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #32 : Luty 04, 2010, 09:59:41 » |
|
No ale za przesylke nastepnej zaplacilabys juz 56 zl;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #33 : Luty 05, 2010, 11:27:25 » |
|
Ale juz ustaliłysmy, ze mowimy o przesyłce z Chin.  Wiem, ze to temat o przesylce z Chin, co nie zmienia faktu, ze te z jp sa duzo nizsze. Dziele sie wiedza. Wlasnie zrobilam sobie preorder tea party shoes, za przesylke chca mniej wiecej 300hkd, bywalo lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #34 : Marzec 09, 2010, 01:12:48 » |
|
Hm, podobno mashimaro girls jakiegoś bałaganu narobiły i kasa ludziom poznikała.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #35 : Kwiecień 02, 2010, 12:14:14 » |
|
Mam problem z Mashimaro Girl. Zamawial ktos od niej ostatnio?
W niedziele minie tydzien od mojego maila, a wciaz nie dostalam odpowiedzi. Zalezy mi na szybkim zamowieniu, a oni tylko wysylaja automatyczna wiadomosc, ze sa bardzo zajeci i beda dlugo odpowiadac. Ale jak dla mnie 5 dni to juz bardzo dlugo w stosunku do innych sklepow :|.
zna ktos inny shopping service na taobao?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #36 : Kwiecień 02, 2010, 02:43:03 » |
|
miaka, kobieta z mashimaro jest bodajże w szpitalu w chinach, nie może opuścić kraju, nie będzie odpisywać i nawet zapłacone przesyłki nie są wysyłane. musisz poszukać innego serwisu.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2010, 02:44:41 wysłane przez rika »
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #37 : Kwiecień 09, 2010, 12:38:51 » |
|
miaka, kobieta z mashimaro jest bodajże w szpitalu w chinach, nie może opuścić kraju, nie będzie odpisywać i nawet zapłacone przesyłki nie są wysyłane. musisz poszukać innego serwisu.
watek na temat mashimaro... http://community.livejournal.com/egl/15011947.htmlJestem osobiscie w szoku. Prowadzaca mashimaro girl helicobakter. Jak polowa mojej rodziny miala/ma, jak 30% ludzi w Polsce i zapewne 70% ludzi w Chinach, na dodatek ta bakterie ma sie w zoladku, wiec ciezko nia jakkolwiek zarazic... qrde.. do tego w zyciu ona juz wogole nie przeszkadza :| wiec jakos mi smierdzi ta sprawa, ze ja rzad niby nie chce wypuscic z kraju. To NIE JEST swinska grypa, ani nic powaznego :|... ludzie z tym zyja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #38 : Kwiecień 09, 2010, 11:13:45 » |
|
To NIE JEST swinska grypa, ani nic powaznego :| może być groźniejsze niż świńska grypa. swoją drogą zwykła grypa to niby też nic poważnego, a kupe ludzi na nią umiera. nie generalizuj bo przebieg choroby zależy od organizmu itp, nie wiesz czy nie chodzi o jakieś powikłania od tego (skoro siedzi tyle czasu w szpitalu to pewnie tak). jak dla mnie wszystko wygląda autentycznie, zostawiła kase na paypalu i ludzie normalnie dostali refundy (z claimu), to raczej nie scam.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 09, 2010, 11:18:34 wysłane przez rika »
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #39 : Kwiecień 10, 2010, 10:51:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #40 : Kwiecień 11, 2010, 01:25:19 » |
|
bo w ciezkim stanie fizycznym mozna przeciez wypuscic pacjenta ze szpitala, skoro nikogo nie zarazi. co z tego, ze moze umrzec? przeciez lolity musza sobie kupowac nowe sukienki!
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
~Hime-sama~
Gość
|
 |
« Odpowiedz #41 : Kwiecień 11, 2010, 06:52:58 » |
|
Za bardzo nie zgłębiałam się w posty ale co jak co, dla mnie ludzkie zdrowie jest ważniejsze niż lolicie kiecki. Jeśli ona oddała kase, to nie ma sprawy, bo to nie jej wina, że jest w szpitalu, nikt chyba specjalnie by nie zachorował. Nie można być tez takim egoistycznym, by bez względu na wszystko dostać lolicie kiecki..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|