Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Arew i jej dziwne wytworki~

Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Arew i jej dziwne wytworki~  (Przeczytany 1844 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Fairy_Emily
Hero Member

« Odpowiedz #15 : Maj 05, 2009, 10:25:21 »

Arew jesteś strasznie, wręcz okropnie milutka ^_____^ Kojarzysz mi się z małą pixie. Mogę zapytać ile masz lat?

Dreaming with fae creatures....
Blacky
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #16 : Maj 05, 2009, 11:07:26 »

Arew urocze zdjęcia, fantastyczne włoski (żeby moje kręcone tak chciały wyglądać ...), a poza tym śliczna z ciebie dziewczyna  Smiley

See you in hell with beer...
ola
Newbie
*

« Odpowiedz #17 : Maj 05, 2009, 11:29:07 »

śliczne zdjęcia Smiley
arew
Full Member

nadworny lolici fotograf

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #18 : Maj 06, 2009, 09:09:41 »

@anja: staram się jak tylko mogę, dziękuję <3
@boro: dzisiaj po półgodzinnym rozczesywaniu, litrach wylanych łez i tonach chusteczek odechciało mi się moich włosów w ogóle XD są momenty kryzysowe, oj są...i dziękuję pięknie ;_;
@rikli: moje włosy mają dziwną historię, jeszcze parę lat temu miałam warkoczyki na całym łbie (LOL, takie to loli!) a jakieś 4-5 lat tamu miałam ścięte do...do ramion TOT wyglądałam gorzej niż Kopernik, buuuu~ więc już nigdy nie zetnę XD dziękuję za miłe słowa <3
@lamiette: aww, ja jestem chętna! pamiętaj, że mogę być manekinem dla Angelic Pretty i Moi meme Moitie XD i dziękujęęęę ;_;
@kaori: jak milutko, dziękuję! <3
@Demon_emily: jej, miło mi to czytać od Ciebie! nie mogę się doczekać aż się poznamy XD chyba będziesz na loli-meetingu w Łodzi, prawda? ja też jestem z Łodzi ^___^ lat mam niecałe 13 (aż wstyd się przyznawać, nienawidzę swojego wieku) ^__^
@Blacky: oj, pewnie mogą tak wyglądać ^O^ musisz popróbować z odżywkami i w żadnym wypadku nie można ich czesać~ i jestem wdzięczna za komplementy :3
@Ola: dziękuję <3

Blacky
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #19 : Maj 06, 2009, 10:33:45 »

Arew - rozczesywanie na sucho to samo zuo ;], ja rozczesuje tylko zaraz po umyciu jak są mokre i potraktowane odżywką, a co do samych odżywek to w swoim życiu używałam ich mega dużo, z różnych firm, do spłukiwania i bez (te do spłukiwania i tak nie spłukuję Wink ) ... gdyby to wszystko co wtarłam we włosy zebrać w jedno miejsce, to sądzę, że można by było niejeden basen wypełnić Grin ... moje włosy są strasznie kapryśne i jak tylko zaczynają być za długie to wyglądają jak szczotka od mopa  Tongue  a poza tym naturalny kolor mam nieciekawy więc farbuję i muszę przyznać, że po farbowaniu są nieco mniej nieznośne niż bez;)

See you in hell with beer...
Fairy_Emily
Hero Member

« Odpowiedz #20 : Maj 07, 2009, 08:50:09 »

Tak, oczywiście, że będę na spotkaniu w Łodzi ^___^ Powinnaś cieszyć się ze swojego wieku, ja mam 10 lat więcej i z chęcią bym się z tobą zamieniła hi hi.

Dreaming with fae creatures....
Difteria
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #21 : Czerwiec 13, 2009, 03:40:47 »

Jesteś prześliczna! Aż miło sobie popatrzeć na Twoje zdjęcia - wykonanie też jest super ^^
A włoski masz cuudowne~, jeszcze w takim ładnym kolorze. Dołączę się: nie prostuj ich!

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!