|
arew
|
 |
« : Maj 03, 2009, 09:03:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 03, 2009, 09:10:41 » |
|
omg, ślicznaś, już złoczowałam deva, jestem w trakcie przeglądania i komentowania. *-*
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
|
Himiko
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 03, 2009, 09:12:16 » |
|
waaaaahXD KAWAIII XDD tyżzaraz dodam Ciędo watcha na devie 
|
|
|
|
|
|
"See, the bright light... it ain't heaven, son. It's just a muzzle flare.."
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 03, 2009, 09:14:39 » |
|
Arew jaka ty śliczna jesteś. Masz urocze zdjęcia. Pierwsze zdjęcia najbardziej mi się podobają.
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 03, 2009, 09:16:50 » |
|
ach, no i właśnie - masz najfajniejsze włosy świata <3 loki-fetyyysz. te z daily lolita w plenerku, spontaneus i w ogóle... suuper.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaoiko
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 03, 2009, 09:18:18 » |
|
aa wstawiłaś tu coś  Ja uwielbiam outfit z drugiego linka z turkusową sukienką i podkolanówkami w paski. Wyglądasz tak uroczo i w ogóle nie na swój wiek ^^' I nie prostuj włosów! Masz piękne loczki <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 03, 2009, 09:20:27 » |
|
Deva to już dawno znam ^^ i od dawna podziwiam Twoje zdjęcia  Fajnie, że zaczynasz coraz bardziej lolicić :3 słodko wyglądasz nawet w prostych coordinate'ach, ale chciałabym zobaczyć Cię także w troszku bardziej urozmaiconych strojach. Zdjęcia z Boromirką sa cudne *_*
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 03, 2009, 09:27:55 wysłane przez Elluin »
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 03, 2009, 09:27:07 » |
|
Strasznie urocze ^__^
Masz spódniczkę z Moi~meme~moitie? łaaa, świetna *__* Tak samo spódnica w kropki strasznie mi sie podoba ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 03, 2009, 09:29:30 » |
|
Ależ ty jesteś śliczna! Przeglądałam twojego fbl i jestem pełna podziwu (i zazdrości!) ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arew
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 03, 2009, 09:37:41 » |
|
@wszyscy: dziękuję ślicznie <3 @living dead girl: jejciu, ja tam nie widzę powodów XD ale dziękuję pięknie @cheshire cat: hai, mam! ileż to ja się na nią nazbierałam i za nią naczekałam, jeeej...ale było warto, dziękuję <3 a spódnica w kropki babcina, tylko skrócona i dodana koronka XD trzeba być kreatywnym kiedy nie ma się pieniążków na brando, prawda? :3 @elluin: właśnie z tymi skomplikowanymi stylizacjami to u mnie słabo, bo muszę podszkolić się w szyciu i zdobyć kasę na materiały żeby robić coś sama...poza tym jednak kryzys daje się we znaki i trzeba sobie radzić trochę taniej XD i dziękuję ślicznie <3 @iko: nie na swój wiek? czyli 3-4? XDDD eheh, próbuję ale czasem trzeba coś zmienić...no i nie da się nic zrobić z lokami ;_; @rikli: oj, loki są cholernie trudne w utrzymaniu i nie lubię swoich momentami muszę przyznać. wolałabym proste druciki, można popróbować z większą ilością fryzur, a tak to zostaje tylko prostownica T^T i dziękuję bardzo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 03, 2009, 09:41:33 » |
|
Masz cudowne włosy, cudowne, cudowne! I masz świetne zdjęcia, robisz bardzo ładne portrety 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 03, 2009, 09:58:12 » |
|
XD mądrze ludzie mówią, nie prostuj, masz śliczne kudeły  i jesteś fenomenalnie zdolna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maj 03, 2009, 10:19:58 » |
|
no właśnie jak popatrzyłam na Twój wiek to aż się zdziwiłam. zdolniacha z Ciebie! no i tak, właśnie, nie prostuj kudłów :3 normalka, kto ma kręcone chce proste i vice versa... ja mam proste i marzę o kręconych  nie prostuj to jedno, ale przede wszystkim nie ścinaj! nigdy!!! ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #13 : Maj 03, 2009, 10:24:16 » |
|
kurczę, arew, zamknęłabym Cię w pałacyku z ciasteczek i czekolady i ubierała w księżniczkowe ubranka *___* siostra mojego chłopaka jest w Twoim wieku... to strasznie dziwne... <na Twoją korzyść rzecz jasna xD"">
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #14 : Maj 05, 2009, 09:38:08 » |
|
jesteś niesamowicie słodka! i te włosy <3
|
|