|
Simiril
|
 |
« Odpowiedz #45 : Maj 17, 2009, 04:45:29 » |
|
nie podoba mi się fryzura, bluzka, makijaż i parasolka... spódnica jest bardzo fajna. proponowałabym jakąś koronkową parasolkę, inny kolor włosów (najlepiej jednolity, albo inne pasemka.. wg. mnie jakoś niezbyt dobrze wygląda to zestawienie kolorów, które masz na włosach i rzeczywiście trochę postarza), oraz jakąś ładną bluzkę (nie włożoną w spódnicę).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #46 : Maj 17, 2009, 04:46:03 » |
|
no własnie, trzeba przyznać - jest lepiej. przydałaby Ci się jakaś porządna koszula.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #47 : Maj 17, 2009, 04:59:46 » |
|
Włosów na razie nie moge przefarbować, bo chcę żeby odpoczęły. Ale następnym razem już odpuszczę sobie czarny kolor.
Całe szczęście, że jest lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #48 : Maj 17, 2009, 06:45:01 » |
|
Podoba mi się spódniczka ^^ a skąd masz halkę? jakąś z bl?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #49 : Maj 17, 2009, 07:13:54 » |
|
zarówno spodnica, halka, skarpetki, headdress - wszystko z bl. Moje pierwsze zamówienie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #50 : Maj 17, 2009, 08:22:45 » |
|
Tej bluzce mówimy stanowcze 'nie'. Ładną bluzkę można kupic u w Polsce, wystarczy się uprzec I ten parasol ma jakiś dziwny kształt... Reszta może byc, moim skromnym zdaniem ^^
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #52 : Maj 17, 2009, 08:43:52 » |
|
O tak, ta moze byc ;3 Jaki kudłaty *Q*
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #53 : Maj 17, 2009, 08:47:10 » |
|
Ta jest o wiele lepsza. Zrezygnowałabym z headdressa. Ja akurat je lubię ale po prostu nie pasuje Ci do tej fryzury, wygląda pstrokato. Spróbuj może trochę grzywkę podciąć jeśli nie chcesz farbować na razie, dobra grzywka dużo daje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reina
|
 |
« Odpowiedz #54 : Maj 17, 2009, 09:02:58 » |
|
O wiele lepiej. A mi się headdress podoba, ale jak powiedziała Elluin- podetnij trochę grzywkę, bo za długa się wydaje. ^^' Odnośnie butów, wystarczy dobrze poszukać. Można znaleźć ładne i niedrogie buty, pasujące do stylu lolita. Tylko niektóre mogą wymagać małej przeróbki. ;p A piesek jest przesłodki. Uwielbiam kudłate psiaki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #55 : Maj 17, 2009, 09:47:06 » |
|
Piesek dziękuje za pochwały 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simiril
|
 |
« Odpowiedz #56 : Maj 17, 2009, 10:04:48 » |
|
tak, ta bluzka o wiele lepiej wygląda ^^ .
poza tym śliczny piesek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #57 : Maj 19, 2009, 08:33:27 » |
|
Lladia , jesli buty na razie nie pasuja ci do stroju to umieszczaj swoje zdjecie bez butow np. wytnij je ze zdjecia XD
wszystko juz inne zostalo powiedziane, ja jeszcze dodam, ze bluzke mozna spokojnie wkladac w taka spodnice, jesli dasz na wierzch sweterek rozpinany ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #58 : Maj 19, 2009, 08:54:25 » |
|
humm ja zawsze wkladam bluzki do moich spodnic o.o nie wiem czemu az tyle osob wyskoczylo z tym niewkladaniem bluzek do spodnic, to jest dosc czesto praktykowane w loli
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #59 : Maj 19, 2009, 08:56:54 » |
|
humm ja zawsze wkladam bluzki do moich spodnic o.o nie wiem czemu az tyle osob wyskoczylo z tym niewkladaniem bluzek do spodnic, to jest dosc czesto praktykowane w loli
moze chodzilo im o to, ze powieksza on (i tak juz spory) biust LLadi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|