|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #1 : Maj 02, 2009, 08:41:53 » |
|
nie malowałabym tak mocno oczu i zdjęłabym tą opaskę z głowy  reszta jest ok ^^ fajny poniak 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #2 : Maj 02, 2009, 08:52:55 » |
|
*malowałabymoczyjeszczemocniejXDD*
Ściągnęłabym te koronkowe rajstopy, za dużo różnych wzorów: spinki z czaszkami, biała koronka na głowie, kitki, fioletowawa bluza, pony, rajstopy w koronę, wstążki przy butach.
Bluza nie pasuje do stylizacji, i kitki do tej opaski też nie bardzo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #3 : Maj 02, 2009, 08:56:55 » |
|
Jeżeli na sukience są cekiny w dolnej części to ja bym je czym prędzej usunęła.. i nie malowała ust na czerwono przy mocnych oczach. Opaska w tej sytuacji to niezbyt pasujący headdress moim zdaniem. Tak samo koronkowe cosie na nozkach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 02, 2009, 08:57:43 » |
|
o, w sumie kitki też mi nie pasują ^^"" a makijaż imo zawsze postarza  ale co kto lubi 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 02, 2009, 08:59:22 » |
|
Usta są pomalowane na czerwono? o,O
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 02, 2009, 09:11:13 » |
|
moze mi monitor mocno przeklamuje kolory, ale wydaje mi sie, ze usta są podkreślone i oczy też ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 02, 2009, 09:32:34 » |
|
tak usta są trochę pomalowane
a co proponowałabyście na głowę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 02, 2009, 09:40:12 » |
|
Bluza out, zupełnie nie pasuje  *chociaż może to moje zboczenie, od 6 lat nie miałam na sobie bluzy* Kitki też nie pasują, bardziej by pasowały rozpuszczone włosy i może mocniej kręcone, albo lekki tapir....oczy pomalowane w ten sposób jakoś w ogóle mi do Ciebie nie pasują ._. i ta podwiązka z głowy OUT. Reszta może być. I podoba mi się połączenie podkolanówek z tym koronkowym cosiem  oczywiście o ile pominie się to co wyżej wymienione, bo przez to faktycznie występuje efekt przeładowania działającego na niekorzyść całej stylizacji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arew
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 02, 2009, 09:42:46 » |
|
Co na głowę? W H&M na dziale dziecięcym były/są kokardki-spinki - czarne, turkusowe i amarantowe. Możesz się wybrać i zobaczyć czy są, powodzenia *^^*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 02, 2009, 10:33:44 » |
|
lekki tapir.... wybacz klako ale tapir to mi sie kojarzy conajwyzej z podstarzalymi nauczycielkami albo blizej nieokreslona szopa na glowie a nie lolita ._. to cos na glowie jest bardzo do not want ;-; bluza w sumie tez srednio mi pasuje, lepszy bylby sweterek. jesli spodnica jest do talii to ta bluzka powinna isc do srodka, w ten sposob tylko znieksztalca sylwetke imo a na wierzch to wydaje mi sie zdecydowanie za dluga do noszenia z szeroka spodnica
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 02, 2009, 10:37:40 wysłane przez alabaster princess »
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 02, 2009, 10:41:45 » |
|
Będę szczera- cholernie mi się nie podoba. Kolor włosów, opaska, spinki, makijaż, bluza, torebka, guziki na bluzce, kucyk, buty, rajstopy, podkolanówki- to wszystko razem tworzy makabryczny efekt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maj 02, 2009, 11:41:21 » |
|
Ja się przyłączam do opinii koleżanek, już zostało powiedziane co jest źle, a co nie. Ale próbuj dalej, moje początki też nie były lepsze ;P
Jak kupujesz ubrania to nie kieruj się tym, że jeśli coś ma koronkę/falbankę to można z tego zrobić lolitę, bo można osiągnąć przeciwny efekt. Lepiej ubrać zwykłą spódnicę, ale o odpowiednim kształcie czy ładną bluzeczkę z okrągłym kołnierzykiem i delikatną opaskę. Ta bluzka optycznie skraca Ci szyję.
Powodzenia, czekam na następne zdjęcia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #13 : Maj 03, 2009, 07:06:49 » |
|
lekki tapir.... wybacz klako ale tapir to mi sie kojarzy conajwyzej z podstarzalymi nauczycielkami albo blizej nieokreslona szopa na glowie a nie lolita ._. Z tego co widzę, to ta stylizacja tylko nawiązuje do lolity, więc byłoby to na miejscu Podstarzałe nauczycielki, buahahahah, poszłaś po całości xD *nie wiedziałam, że tak właśnie wyglądam*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #14 : Maj 03, 2009, 09:09:11 » |
|
Co na głowę? W H&M na dziale dziecięcym były/są kokardki-spinki - czarne, turkusowe i amarantowe. Możesz się wybrać i zobaczyć czy są, powodzenia *^^*
Dzięki poszukam. A tapirować włosów to ja za bardzo nie lubię
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|