|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #15 : Kwiecień 23, 2009, 09:27:16 » |
|
dla mnie to jedno i to samo. ohyda 
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #16 : Kwiecień 23, 2009, 09:36:24 » |
|
Mnie sie sukienka podoba, podkolanówki też  Butki - chciałabym jeszcze zobaczyć z boczku ^^ Ogólnie Demonia robi ciekawe buty, chociaż mogłyby być ciut tańsze ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #17 : Kwiecień 23, 2009, 09:53:27 » |
|
ktore to dokladnie butki demonii?
XD nie te linki wkleilam, *gomen*
?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 25, 2009, 12:42:22 wysłane przez Miaka »
|
|
|
|
|
|
Yaoiko
|
 |
« Odpowiedz #18 : Kwiecień 23, 2009, 10:03:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #19 : Kwiecień 24, 2009, 10:22:18 » |
|
Mój znajomy powiedzial, ze dziewczyny powinny chodzic w takich podkolanowkach na dyskoteki, bo wtedy nikt ich nie bedzie chcial zgwalicic >D
ej, moja znajoma też mówi na podkolanówki anty-gwałtki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #20 : Kwiecień 24, 2009, 08:32:27 » |
|
sukienka śliczna, tylko po co ten golf! XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #21 : Kwiecień 24, 2009, 08:38:33 » |
|
-
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 27, 2011, 11:37:44 wysłane przez Vinkei »
|
|
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Kwiecień 25, 2009, 12:07:19 » |
|
dla mnie antygwałtki to wszystko co jest zrobione z tego co rajstopy i też ich nienawidzę. XD (podobnie zresztą jak rajstop <.<")
mi się tam podoba, nie widać czy antygwałtki czy nie, bo zdjęcie jest wykontrastowane. XD (jagby nikt nie powiedział to bym myślała, że to normalne bawełniane są ;_;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #23 : Kwiecień 25, 2009, 12:44:02 » |
|
tu sa tansze niz w demonii oO, tu kupowalas? ile z przesylka? moze sie zdecyduje na jakies demonie i podstawowe pytanie: czy sa wygodne? Czy mozna przechodzic w nich 8 godzin dziennie, tak zeby pozniej stopy nie bolaly? Czy mozna chodzic w nich z plecakiem 5kg?  dziekuje z gory za odpowiedzi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arew
|
 |
« Odpowiedz #24 : Kwiecień 27, 2009, 07:13:04 » |
|
@ rika: Z tego co mi się wydaje, to na przezroczyste, cieliste/czarne/białe NIEKRYJĄCE podkolanówki z wyraźnym wykończeniem mówi się antygwałtki - Iko nie ma takich na sobie i zdjęcie nie ma jakiegoś wielkiego kontrastu. Nie mam zamiaru zmieniać Twojego zdania na temat całej stylizacji, ale jestem ciekawa co sama nosisz. Chodzisz bez rajstop przy lolicich stylizacjach? Podkolanówki z mikrofibry są według mnie porządku i trzymają się lepiej niż bawełniane, więc zrozumiałe jest to, że takie założyła. mi się tam podoba, nie widać czy antygwałtki czy nie, bo zdjęcie jest wykontrastowane. XD (jagby nikt nie powiedział to bym myślała, że to normalne bawełniane są ;_;) Piszę się "jakby" jeśli mogę służyć radą. Ach, czyli kierujesz się zdaniem innych...a jakbym powiedziała, że zebra to małpa też byś uwierzyła? ^^ nie traktuj to jako atak, proszę, ale nie przesadzajmy - nie zawsze to, co ktoś powie musi być prawdą - w tym przypadku jest to, że Jula nie ma na sobie takich podkolanówek, o jakich mówicie. Anyway, żeby nie offtopować; stylizacja jak dla mnie przyjemna *^^* tylko trzeba troszeczkę popracować nad fryzurą (w sensie ułożenia) żeby wszystko było dopełnione, powodzenia :3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaoiko
|
 |
« Odpowiedz #25 : Kwiecień 27, 2009, 07:40:56 » |
|
Kaori - > nie posiadam odpowiedniej koszuli a na gołe ciało raczej tego nie założę .__. Miaka - > Buty mam z Gothic Dream ale zdjęcie dałam z pierwszej strony na której znalazłam te buty  nie przetestowałam ich jeszcze dostatecznie więc nie bardzo mogę Ci odpowiedzieć, a z plecakiem 5 kg nie chodzę. Moge powiedzieć tylko tyle że pierwszy raz założyłam obcasy, a było mi w nich bardzo wygodnie i ilekroć je zdejmowałam, zakładałam ponownie bo tak cudownie się w nich czułam. Co do tych podkolanówek, a właściwie zakolanówek... ciężko jest dostać proste bawełniane a nawet jeśli już to tak jak powiedziała arew, zsuwają się z nogi. Myślę że grube, kryjące rajstopy/zakolanówki nie są złe, ale każdy ma prawo mieć swoje zdanie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #26 : Kwiecień 27, 2009, 08:40:12 » |
|
Chodzisz bez rajstop przy lolicich stylizacjach? to coś dziwnego?  przecież w lolicich stylizacjach najczęściej się nosi podkolanówki... a ja nigdy nie noszę rajstop bo się brzydzę. ._. noszę przeważnie zakolanówki (nie jestem pewna z czego, ale skarpetkowe takie są) i jakieś grube mocno kryjące pończochy jeśli tak cie to interesuje. XD Piszę się "jakby" jeśli mogę służyć radą. ...FAIL. zawsze sprawdzam wszystkie posty pod względem ortografii, żeby ładne były, ale najwyraźniej coś mi nie wyszło. XD (swoją drogą człowiek się męczy a i tak go dopadną. )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #27 : Kwiecień 27, 2009, 08:44:25 » |
|
Arew, jak zwał tak zwał. Nikt tu nikomu nie narzuca cudzego zdania, jeżeli dodaje się zdjęcie do galerii, to na ogół oczekuje się komentarza/opini innych i nie ma co się burzyc, o gustach sie nie dyskutuje.
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #28 : Kwiecień 28, 2009, 04:11:00 » |
|
Arew, jak zwał tak zwał. Nikt tu nikomu nie narzuca cudzego zdania, jeżeli dodaje się zdjęcie do galerii, to na ogół oczekuje się komentarza/opini innych i nie ma co się burzyc, o gustach sie nie dyskutuje.
niom, a antygwaltki to przeciez nie jest obrazliwe, raczej smiechowe ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaoiko