|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #15 : Czerwiec 26, 2009, 05:35:42 » |
|
Nie, interesuję się dollfie od 4 lat i nigdy takich butów nie widziałam :< ;p Po prostu w jakimkolwiek wydaniu mnie one dobijają.
Kasa jak kasa, trzeba jeszcze umieć szyć, modyfikować lalkę itd., a to nieco czasu zajmuje ;p Pomijając fakt, że jeśli coś nie wyjdzie, to trzeba zaczynać od nowa... Ja naprawdę wolałabym przeznaczyć ten czas na dorobienie sobie w restauracji ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #16 : Czerwiec 26, 2009, 05:41:50 » |
|
Hm, też tak sądzę, ale jak nie będę brać pracy na 3 dni :<
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #17 : Czerwiec 26, 2009, 06:03:56 » |
|
dollfy nie sa takie kosmicznie drogie .-. mozna cos sprzedac, pojsc do pracy i jakims czasie napewno bedziesz miala na niego kase ^^" z doswiadczenia wiem, ze jak sie na cos dlugo oszczedza albo zapracuje, to sprawia to o wiele wieksza radosc ^^"
chcialabym jeszcze dodac, ze jednak z tego do tej pory zaobserwowalam to dollfy to taka fulltime pasja. zwlaszcza jak nie ma sie zbyt duzo kasy to u niektorych konczy sie tym, ze to dollfowi kupuje sie buciki i sukienki a nie sobie ^^"
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
|
|
|
Aga
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maj 21, 2010, 08:59:59 » |
|
Znalazlam taka strone z tymi lalkami -----> villemoart.com One sa sliczne! Lepsze niz te z Kuroshitsuji, mozna im zmieniac oczy (taaak, odkrylam Ameryke  ).Gdzie mozna sie o nich czegos wiecej dowiedziec (po polsku najlepiej, jestem gimnazjalistka, z angielskim u mnie jest roznie  )?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Maj 21, 2010, 09:15:16 » |
|
do ciasta z truskawkami, POST WYŻEJ dawałam ci link do bloga! KLIKNJ TUTAJ - BLOG MARTI: INFO O DOLLFACH PO POLSKUchyba, że pytasz o pullipy?? bo już się gubię
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 21, 2010, 09:19:39 wysłane przez rika »
|
|
|
|
|
Aga
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maj 21, 2010, 09:19:01 » |
|
Chodzi mi o Dollfy, ale bloga czytalam juz wczesniej (te pierwsze wpisy i ogladalam zdjecia tych ostatnich) dzieki  (wiem, ciezko sie ze mna dogadac, przepraszam wszystkich  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maj 21, 2010, 09:20:34 » |
|
no to po polsku lepszego info chyba nie ma. jeszcze jest forum o dollfach, jak coś chcesz możesz tam popytać forum tutaj
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 21, 2010, 09:22:23 wysłane przez rika »
|
|
|
|
|
Aga
Newbie