|
sen.
|
 |
« : Lipiec 10, 2006, 11:56:54 » |
|
Jak Wam się podobają propozycje na paznokcie z różnych skanów G&L Bible? Według mnie niektóre są na prawdę przesadzone, chociaż fajnie byłoby mieć taką odstającą kokardkę na kciuku xD A co myślicie o modnych ostatnio "u nas" tipsach z wtopionym w środek brokatem, serduszkami itp? I ostatnie pytanie: nosicie tipsy, czy wolicie swoje paznokcie i co lubicie z nimi robić? Ja tipsów nie noszę, wole swoje... Właściwie nie ozdabiam ich w jakieś dziwne wzorki, chyba, że moja koleżanka chce się artystycznie wyżyć, najczęsciej je po prostu maluję...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 11, 2006, 12:04:24 » |
|
To co proponuje Biblia to istne szaleństwo XD te kokardki, serduszka, pajęczynki z pajączjkami, trumienki, wielkie kamienia ....ech... cudowności. Niestety ja mogę tylko pomarzyc o takim ozdobnictwie, ja nawet nie maluję paznokci- po pierwsze stosuję zasadę nie zwracania uwagi na części ciała z których nie jestem zadowolona (a malunki na paznokciach zwracają uwagę na dłonie), po drugie mam pracę która uniemożliwia malowanie paznokci, co więcej mam pracę która bardzo niszczy i paznokcie i dłonie.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
wert
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 11, 2006, 12:12:28 » |
|
moje fantazje : czarny tips z wtopionymi malymi mozieznymi krzyzykami tak zeby wystawaly..... perlowe tibsy z matowwym krzzyzem celtyckim
ja paznokci niemaluje i nienosze tipsow
|
|
|
|
|
|
back in world of illusion gg-7249881
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 11, 2006, 12:14:07 » |
|
wert >> sterczące krzyżyki!  Hardkor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 11, 2006, 12:27:13 » |
|
To może jeszcze mały cmentarzyk z kopczykami i krzyżami na paznokciach ? XDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glamur Princess Doll Maldoror
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 11, 2006, 12:30:50 » |
|
A ja jutro maluje sobie pazury u nóg na czarno bo warszawa jest spragniona nowych podniet  Na mnie srednio kolorowe paznokcie się prezentują, a i uważam że u innych to tez nie jest jakies super piękne, Preferuje natrulen zadbane paznokcie, niekoniecznie krótkie. To co prezentują w GLB to jest horror. A ktoś z was widział klip na którym mana odbiera nagrode za najładniejsze paznokcie w japoni? Jak coś to wygrzebie i umieszcze.
|
|
|
|
|
|
...And the ambulance died in my arms...
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 11, 2006, 12:42:38 » |
|
Wygrzeb proszę. Nawet nie wiedziałam że jest taka nagroda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 11, 2006, 12:46:22 » |
|
Paznokcie japoneczki przed koncertem Diru  )  Ja tam obgryzam (choc staram sie przestac  ) wiec ich nie maluje, zeby na nie nie zwracac uwagi. Super dlugich bym miec nie chciala, ale fajne rzeczy u innych - super  Mandi > oh wow XD Chce to zobaczyc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ashirath
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 11, 2006, 01:05:39 » |
|
ała, propozycje z GLB, nawet mnie, która lubuje się w kiczu po prostu przerażająxD Za dużo tego wszystkiego na nich:/ i jeszcze ten plastik na tym zdjęciu tutaj... co jeszcze? może kwiatki zacząć hodować? mmm, doniczka na tipsie... bleee tipsy, bleee>.< ja tam preferuję własne szpony ( właśnie! szpony! mrrrrr) i to jak najdłuższe, chociaż z dbaniem o nie to niestety inna historia... (hmm, zrobić paznokcie czy usiąść do kompa? heh*rzuca pilnik i resztę w kąt*)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marie-Magdalene
Newbie
pure sex, pure art
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 11, 2006, 09:52:30 » |
|
malo nie padlam jak zobaczylam ten filmik xDDD fajnie sie laski patrzyly na mane xDDD anyway, ja jestem maniaczka paznokci, wciaz zapuszczam i maluje. brylanciki, cekiny... no, moze nie az tak jak Japonki  ale tylko ze wzgledow praktycznych, bo takie rozowe nackane blyskotkami pazury strasznie mi sie podobaja  w tym sezonie jednak kolorowe blyskotki na paznokciach sa niemodne! tutaj mozecie zobaczyc co ja wyczyniam ze swoimi paznokciami: http://www.deviantart.com/view/24066194/http://www.deviantart.com/view/27507486/http://www.deviantart.com/view/29437750/
|
|
|
|
|
|
..::pure sex, pure art::..
marie-magdalene.deviantart.com <-- sztuka ga-bri-el.deviantart.com <-- moda
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 11, 2006, 11:35:09 » |
|
Takie jarmarczne dodatki i kolorki jak w GLB ok ale nie na codzień tylko na jednen dzień najwyżej. Tipsy ok jeśli są w miare normalnej długości ( na tym zdjęciu ktoś przesadził ) A ja osobiście mam nawyk obgryzania paznokci więc mogę sie z tym wszystkim pozegnać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen.
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 11, 2006, 02:50:10 » |
|
o, podobne paznokcie do tych ze zdjecia miała moja koleżanka na studniówce, hmm właściwie to jeden xD ale ogolnie tego rodzaju tipsy widywałam na codzien w klasie... ale takie z wtopionymi świecidełkami wybitnie mi sie nie podobaja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wert
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 11, 2006, 03:23:03 » |
|
co do zjjecia.....takie cos koncertu nieprzetrwa,czyli jest niepraktyczne,czyli jest BEEEEEEEEEEEE co do filmiku-nie bylo widac dokladnie co na nich byo;( a co do fantazji to moze jeszcze moglbym miec takie wystajace chwytaki modlichy^^ albo male skorpionki
|
|
|
|
|
|
back in world of illusion gg-7249881
|
|
|
|
Glamur Princess Doll Maldoror