Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Markowe szkarady

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 ... 55
  Drukuj  
Autor Wątek: Markowe szkarady  (Przeczytany 42033 razy)
La Lolita Hime Lala
Gość
« Odpowiedz #45 : Kwiecień 01, 2009, 11:44:36 »

no właśnie - nie każdej osobie się coś nie podoba . Dla innej jest to piękne,dla drugiej koszmar. Takie tematy przeważnie dlatego są ... hym różnie odbierane.
Choć niektóre rzeczy się zdarzają,których nikt oprócz zdesperowanej Japonki by nie założył - jak Fliston Lolita  Wink
alabaster princess
Hero Member

why you mad tho?

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #46 : Kwiecień 01, 2009, 11:51:26 »

ja nie wiem co sie moze podobac w pierwszej (niebieskiej) sukience. wyglada jakby komus sie nie chcialo i zanurzyl cala gotowa juz sukienke w wiadrze z barwnikiem bo wszystko jest w tym samym kolorze i wyglada po prostu dziwnie...

zaloze sie tez ze te koronki po bokach ukladajace sie w litere V wygladaja bardzo niekorzystnie (nie przez samo swoje istnienie tam tylko przez to, ze sa takie duze i odstajace).

spanie jest dla mieczakow!
Cheshire Cat
Hero Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #47 : Kwiecień 01, 2009, 11:52:20 »

może zreztą jesteśmy za mało alternatywne i zbyt szablonowe, skoro takie kwiatki jak panterkowa kiecka z Meta się nam nie podobają? Wink

La Lolita Hime Lala
Gość
« Odpowiedz #48 : Kwiecień 01, 2009, 12:04:47 »

ta suknia nie jest zła,ma po prostu za dużo kokardek na przodzie < podkreślała mi by biust,którego nie chcę mieć - transwestytka xD > ,ale kolor jest przepiękny  Smiley taki arystokratyczny , błękitna róża
no schematyczne ^^* a projektanci próbują nowych printów,bo może mają już dość kwiatków,słodyczy i krzyżyków i zabawek? xD zawsze mnie zastanawiało,czy kiedyś się im skończą pomysły i co wtedy będą robić? wskrzeszać stare kolekcje  Grin < to chyba nie możliwe jednak - nadal będą tworzyć podobne do siebie kolekcje>
Euflonica
Hero Member

Queen of Hearts

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #49 : Kwiecień 01, 2009, 03:42:20 »

Wydaje mi się, że powinny się tutaj znaleźć typowe bamberstwa, gdzie nic do siebie nie pasuje, gdzie ktoś najnormalniej w świecie przegiął, a nie sukienka, w której coś się komuś nie podoba....bo szkaradą w ogólnym odniesieniu nie można tego nazwać. I chyba trzeba się tutaj kierować bardziej ogólnym gustem, a nie swoim własnym - mnie np. ta kiecka się zupełnie nie podoba w takim wariancie kolorystycznym, ale są osoby, które by ją z chęcią założyły. Więc chyba trzeba się dwa razy zastanowić nim się doda posta w tym temacie Tongue i zastanowić się, czy jest to firmowa porażka i przegięcie, czy po prostu coś, co nie do końca trafia w nasz gust Tongue w przypadku tego drugiego - lepiej sobie darować.

I'll see you on the dark side of the moon
www.euflonica.com
Ribbon
Hero Member

アリーナ

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #50 : Kwiecień 01, 2009, 03:56:53 »

te buty mnie zawsze zdumiewały.

Frotte lolita prosze państwa.
Juka
Hero Member

loveholic

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #51 : Kwiecień 01, 2009, 04:00:36 »

Wydaje mi się, że powinny się tutaj znaleźć typowe bamberstwa, gdzie nic do siebie nie pasuje, gdzie ktoś najnormalniej w świecie przegiął, a nie sukienka, w której coś się komuś nie podoba....bo szkaradą w ogólnym odniesieniu nie można tego nazwać. I chyba trzeba się tutaj kierować bardziej ogólnym gustem, a nie swoim własnym - mnie np. ta kiecka się zupełnie nie podoba w takim wariancie kolorystycznym, ale są osoby, które by ją z chęcią założyły. Więc chyba trzeba się dwa razy zastanowić nim się doda posta w tym temacie Tongue i zastanowić się, czy jest to firmowa porażka i przegięcie, czy po prostu coś, co nie do końca trafia w nasz gust Tongue w przypadku tego drugiego - lepiej sobie darować.
i o to chodzi...

Does your depravity know no bounds?
alabaster princess
Hero Member

why you mad tho?

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #52 : Kwiecień 01, 2009, 04:42:12 »

ta kiecka się zupełnie nie podoba w takim wariancie kolorystycznym, ale są osoby, które by ją z chęcią założyły.

takie zdanie mozna odniesc do wszystkiego, nawet do sukienki uszytej z worka po kartoflach. nigdy nie wiesz czy nie znajdzie sie ktos kto by jej z checia nie zalozyl. rownie dobrze ten temat moglby nie istniec.

bardzo trudno byc obiektywnym i np. ja dalam tu ta sukienke, bo mi sie nie podoba i uwazam, ze nikt jej nie powinien nosic bo jest absolutnie oblesna. ale komus moze sie podobac, w koncu nie jestem wszechwiedzaca i nie moge byc w 100% obiektywna.
a np. to bolero z AatP w panterke jest dosc popularne i wiele osob z checia je nosi, dosc czesto pojawiaja sie pytania o nie na egl i widzialam pare osob na daily_lolita w nim. czy wg tego co napisala klaka nie powinno byc usuniete z tego tematu no bo przeciez w koncu ktos je nosi a to znaczy ze nie jest ogolna markowa porazka? czy bierzemy pod uwage tylko opinie uzytkowniczek tego forum?
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 01, 2009, 04:51:36 wysłane przez alabaster princess » Zapisane

Ribbon
Hero Member

アリーナ

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #53 : Kwiecień 01, 2009, 04:51:22 »

offtop...
Co z frote loli TT.TT
Miałam nadzieje ze ktoś powie mi cos odnosnie butków które są na sklepie już 2 rok..
Kar Lin
Hero Member

Królowa offtopów (i moderdca niewiniątek)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #54 : Kwiecień 01, 2009, 04:55:00 »

Alabaster- równie dobrze ktoś, kto nie lubi koloru mint mógłby tutaj wrzucić połowę rzeczy z AP  Grin
alabaster princess
Hero Member

why you mad tho?

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #55 : Kwiecień 01, 2009, 04:57:03 »

@ribbon: dziwne, ja tych butow w ogole nie widzialam w sklepie meta o.o
mysle ze te butki sa calkiem slodkie. szkoda ze maja taka koturne i peep toe ale nie sa najgorsze. a frotte lolita wyglada jakby ja ktos zaprojektowal bedac na haju i glaszczac swoj szlafrok xD

@kar lin: nie wybralam tej sukienki na podstawie koloru tylko ogolnie >.<"
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 01, 2009, 05:00:31 wysłane przez alabaster princess » Zapisane

Ribbon
Hero Member

アリーナ

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #56 : Kwiecień 01, 2009, 04:58:46 »

Głaszcząca szlafrok projektantka meta...
ajj*-*
La Lolita Hime Lala
Gość
« Odpowiedz #57 : Kwiecień 01, 2009, 05:21:56 »

oj koniec  Sad  bo skończy się kłótnia o sukienkę   Lips Sealed
Dla mnie takie tematy są troszkę naciągane, może powinno być w tytule "moim zdaniem markowe szkarady" ? albo " popularne dziwactwa"

koturny z korka ^^" podobne na bazarku widziałam - china fashion  Wink
a wykończenie sukienki też nie w moim stylu
Cheshire Cat
Hero Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #58 : Kwiecień 01, 2009, 06:52:45 »

La Lolita - przeciez to dość oczywiste, ze przedstawia się tu to co się niepodoba danej osobie, a nie jakąsś absolutną prawdę o życiu Wink

La Lolita Hime Lala
Gość
« Odpowiedz #59 : Kwiecień 01, 2009, 10:01:21 »

ale już jest jakieś zamieszanie  z sukienką  :Smiley tak się wszystkie sprzeczki zaczynały xD koniec offtopu

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 ... 55
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!