Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Panowie Lolity

Strony: [1] 2 3 4
  Drukuj  
Autor Wątek: Panowie Lolity  (Przeczytany 4491 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Sumire
UPIERDLIWE USTROJSTWO
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« : Lipiec 10, 2006, 08:33:42 »

Skoro już poruszony został temat ciemnoskórych lolit, odgrzebaliśmy stary temat puszystych dziewoj, może więc podyskutujemy na kolejny kontrowersyjny temat Wink
Panowie lolity- i nie chodzi mi o style około lolicie stworzone specjalnie dla męskiej części ludzkości: Kodona, Dandys, EGA, Neogothic itd- ale w panów wbijających się w typowe lolity. Wiadomo że nie każdy ma to szczęście wygląda jak Riku (o tym że ta śliczna dziewczyna z kart G&L Bible to facet dowiedziałam się dopiero kiedy usłyszałam wywiad z nim i coś mnie tkneło że ten głos to raczej dziewczęcy nie jest XDDDD ), Mana, Toshiya z Dir en grey, Aya z Psycholi. Ja osobiście tak jak lubię japońskich chłopców w tym typowo dziewczęcym ubiorze (i w dużej ilości makijażu który 'pracuje na ich sukces'), tak mam mieszane uczucia względem europejskich i amerykańskich Lolów. Oczywiście zdażają się chlubne wyjątki, ale...

W mężczyznach cenię męskośc- nie przeszkadza mi kiedy chodzą w spódnicach i gorsetach ( a kto mnie zna wie że jest wręcz odwrotnie- mam fetysz na tak ubranych osobników), ale jeżeli są to męskie spódnice i męskie gorsety. Tony koronek, tiulowych halek, pantalony, słodkie ozdoby na głowę raczej trochę się gryzą z przykładowym nie-azjatyckim typem urody.
Oczywiście wszystko zależy od uwarunkowań fizycznych delikwenta- przykładowa kwadratowa szczęka i umięśnione nogi wystające spod bufiastej spódnicy trochę rażą ^^" ale jeżeli jest to słodki chłopaczek to czemu nie. Zwłaszcza jeżeli sie naprawdę postara wyyglądac jak panna a nie jak facet przebrany za pannę.

Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock.
To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.

Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
Arachne
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Lipiec 10, 2006, 08:39:52 »

No własnie, zalezy to od typu urody i to jest jedyny problem w tej kwestii. Sumire zgadzam sie z tobą w 100% i tez bardzo mi sie podobają ( ładni ) panowie lolity i panowie w spoódnicach i gorsetach. Czyli tak jak z lolitami murzynkami i grubymi, nie wszystkim to pasuje, ale myślę ze nie mozna nikogo potepiać za to ze sie tak a nie inaczej ubrał chociaz to wcale fajnie nie wyglada. Badzmy tolerancyjni.
najeli
Hero Member

czerwony kapturek

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #2 : Lipiec 10, 2006, 08:54:28 »

szczerze mowiac... moj mezczyzna powinien byc zlly, brudny i "brzydki". tak co by sie nie rozpisywac -  moj wyimaginowany ideal to Wolverine:P

a poza tym... jestem w kwestii odziezowej baaaaaaaaaaaaaaaardzo liberalna. czyli robta co chceta. a jak bedzie zle wygladac to najwyzej bedzie sie z czego posmiac:P (o ja wredna:P)
anyway... jak Sumire piszesz... wszystko jest kwestia odpowiedniego postarania sie, bo tak naprawde nawet z duzego faceta da sie zrobic sliczna dziewczynke... kwestia ilosci makeupu, gorsetow wyszczuplajacych i modelujacych i oczywiscie odpowiedniej kasy za tym stojacej...

naj

upon the Bosh - like world...
PhillyaB.V.
Full Member

loliphillya@hotmail.com
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #3 : Lipiec 10, 2006, 09:06:24 »

ta no własnie chyba dlatego nieumiem sobie znalesc faceta bo moim ideałem jest własnie gosc lolita xD" nie no Sumire ja tak miałam kiedys z Ayą XD" za cholere niemogłam uwiezyc ze to facet dopiero jak go zobaczyłam bez peruki dałam sobie to przetłumcazyc xD Riku czasem występuje w męskich sesjach xD

.Urlop.
Sumire
UPIERDLIWE USTROJSTWO
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Lipiec 10, 2006, 09:42:57 »

najeli ja też uwielbiam Wolverine XD  zaraz poszukam na kompie pewien rysunek W. i podeślę Ci na emaila- każdą fankę zainteresuje XDDDD
PhillyaB.V.  a jak rewelacyjnie wygląda Toto w Myaku Cheesy~~

PhillyaB.V.
Full Member

loliphillya@hotmail.com
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #5 : Lipiec 10, 2006, 09:46:52 »

taa XD ale i tak najgenialniej wygląda Mana.umierałam poprostu jak go widziałam XD kurde chce takiego goscia XD *joke* nie no zadowoliłabym sie jakims w stylu Riku ^^ ale głos to on ma powalający.a jest taki niepozorny ze za cholere bym niepowiedziala ze to mmoze byc jego xD

.Urlop.
Euflonica
Hero Member

Queen of Hearts

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #6 : Lipiec 10, 2006, 09:59:55 »

Jak się dowiedziałam, że Mana jest facetem to mnie przytkało.

A ogólnie niebardzo podobają mi się faceci w typowo lolicich ubraniach, nie wiem czemu, ale nie przepadam za facetem w spódnicy.

Chociaż niektórzy wyglądają fajnie...

I'll see you on the dark side of the moon
www.euflonica.com
najeli
Hero Member

czerwony kapturek

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #7 : Lipiec 10, 2006, 10:43:37 »

hehe, tez jak jeszcze nie bylam zorientowana w temacie i zobaczylam 1st time mane stwierdzilam ze sliczna laska w slicznych ciuchach... a potem byl zonk i wielkie uznanie dla umiejetnosci stylistow:P

naj

upon the Bosh - like world...
sen.
Jr. Member
**

miau miau

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Lipiec 10, 2006, 11:16:36 »

całkowicie zgadzam sie z tym, co napisała najeli w pierwszym swoim poscie (w tym temacie) Cheesy
a co do Many - to bardzo mi sie nie podoba... Tongue
PhillyaB.V.
Full Member

loliphillya@hotmail.com
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #9 : Lipiec 10, 2006, 11:19:42 »

co do many.to on maluje wszykich w zespole najczesciej sam sobie robi tez makijaz i fryzure.jedynie do sesji ktos mu pomaga tam przy wlosach ^^ ee dla mnie to jest i tak bóg i idol nr 1 a potem..długo długo nic xD

.Urlop.
Glamur Princess Doll Maldoror
Sr. Member

Thank God I'm pretty

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #10 : Lipiec 11, 2006, 12:04:23 »

Hehe to pan wannabe lolita sie wypowie Tongue
Ja własnie nie mam nic przeciwko łamaniu barier i tam zbytnio nie przejmuje się ze facet lolitą nie powinien byc. W polsce szczegulnie cięzko to odbierają ludzie, mam juz pewne doświadczenie i w warszawie nie raz i nie dwa mi sie zdarzyło pojawic. Ostatnio z brodą nawet Cheesy Niestety na europejskie warunki cięzko uzyskac efekt many czy ayi [jakoklwiek odmienia się Aya]. Wezmy pod uwage tone makijarzu, przeswietlone i zretuszowane zdjecia to wszystko działa na korzysc.
Ja jestem jak najbardziej za i chętnie zobacze innych panów w lolcich ciuchach.
Za to kategorycznie jestem przeciwnikiem sztucznych cycków, tego nie znosze i nie mam zamiaru nigdy sobie przyprawic [no chyba ze w sprawach zarobkowych]
A tu się pochwalę swoją osobą to zdjecie z przed miesiąca [spudnica jest własnościa sumire] niestety nie ma dokladniejszego zapisu wygladu mojej osoby bo w drodze do klubu jestesmy własnie.

...And the ambulance died in my arms...
Sumire
UPIERDLIWE USTROJSTWO
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Lipiec 11, 2006, 12:08:14 »

Nawet fajnie wyglądasz. Nawet z tą ...eee.. brodą o.O?
Czy ty masz na szyi złote nożyczki?
Tak właśnie miałam się spytac jak się miewa moja spódnica XD

Glamur Princess Doll Maldoror
Sr. Member

Thank God I'm pretty

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #12 : Lipiec 11, 2006, 12:11:45 »

Nozyczki są zwykłe i wiszą na rózańcu ale to ze wzglęgu na profil imprezy która nazywałą sie bardzo ładnie bo "Łotewer"

Spudnica ma się swietnie i jakoś mam nadzieje w miarę szybko ją oddac [chociaż muszę przyznac że najchętniej bym ją ukradł]

...And the ambulance died in my arms...
Ashirath
Jr. Member
**

Wredna Jędza Samm:3

ashirath@hotmail.com
Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #13 : Lipiec 11, 2006, 01:17:49 »

aaa, wiedziałam że ta spódnica to nie z Twojej szafy, Mandi! a śliczna jest faktycznie*___* (jak by była do ziemi to też bym chciała ją ukraśćxD ostatnnio lepiej się czuję w długich rzeczach - przytyło mi się ździebko:/)

Ja jestem jak najbardziej za facetami - oczywiście nie za górą mięśni, tudzież tłuszczu, ale osobnik pokroju M-dolla to pure hotness Tongue
Many i Ayi zbytnio za to nie kocham - chociaż o ile jeszcze Aya wygląda zabawnie, to Mana jest absolutnie bleeee - nie podoba mi isę z twarzy, zniszczonych kłaków i większości ciuchów. Ale wszystko jest kwestią gustu i podejścia - ja jestem wybredna:P

kasiotfur
.~*EMPEROR*~.
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #14 : Lipiec 14, 2006, 08:30:12 »

Paradoksalnie, nie odezwalam sie jeszcze w tym temacie *na temat*,a le musiałam to sobie przemyśleć i przetrawić.
Osobiście uważam, że chłopak może być lolitą, ale jeśli chce się tak nazywać ***MUSI*** zrobić wszystko, żeby ukryć swoją płeć. Inaczej będzie to cosplay/crossdressing/strój inspirowany lolitami. Nie widzę oczywiście nic złego w wyżej wymienionych, ale naprawdę ideą lolity dla mnie, jest zamiana w księżniczkę/dziewczynkę itd. A jaką 'dziewczynką' może się czuć chłopak który nie ukrywa swojej płci?

Wiem, że wchodzimy na grząski grunt i mam nadzieję, że jasno wyraziłam swoje zdanie i nikogo nim nie uraziłam Smiley 

Część ogólnie o facetach w spódnicach,przeniesiona tu! > http://gothic-and-lolita.com/forum/index.php?topic=117.0 /K.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 14, 2006, 09:20:37 wysłane przez kasiotfur » Zapisane

Strony: [1] 2 3 4
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!