|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #1470 : Czerwiec 07, 2009, 01:08:01 » |
|
Wyniki konkursu Bodyline.... dwie Azjatki całkiem całkiem, ale pozostałe trzy dziewczyny uhhh moim zdaniem przeokropne... A było tak dużo ślicznych uczestniczek...
ta dziewczyna z Hong Kongu jest ładna i ewentualnie te dwie pierwsze dziewczyny, ale ta J. Witner wcale taka ładna nie jest ^^" Ta Japonka tez przeciętna... To prawda, było wiele ślicznych dziewczyn i a w wybranych nie ma żadnych moich faworytek... Dziwne te wyniki (i to wcale nie dlatego, ze mnie tam nie ma  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1471 : Czerwiec 07, 2009, 04:53:48 » |
|
ee... nijakie jakieś te dziewczyny... wszystkie dla mnie tak samo wygladają. o_O (chociaż dla mnie w ogóle wszyscy wyglądają tak samo XD)
ja chyba pójde jako przedłużenie głosu mojej matki. XD mamy podobne poglądy polityczne tylko jest bardziej zorientowana, więc wierze jej, że lepiej ode mnie wie na co chcę zagłosować. XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1472 : Czerwiec 07, 2009, 08:27:12 » |
|
Behehe : Oto Twoje wyniki: Wolność gospodarcza: 8 więcej od 39.8% uczestników testu Tradycjonalizm:-32 więcej od 8.3% uczestników testu Wolności obywatelskie:30 więcej od 67% uczestników testu Najbliższa Ci ideologia to: Liberalizm Liberalizm to ideologia, odwołująca się do indywidualizmu. Głosi ona wolność jako wartość najwyższą, stawia prawa jednostki powyżej praw wspólnoty. Poglądy liberalne są często uważane za najbardziej tolerancyjne wobec poglądów i czynów innych ludzi. Współcześni europejscy liberałowie opowiadają się przede wszystkim za rozszerzeniem swobód obywatelskich oraz zmniejszeniem (lecz nie likwidacją) ingerencji państwa w rynek. Partie posiadające frakcje liberalne:Unia Polityki Realnej, Partia Demokratyczna, Platforma Obywatelska Moja czerwona babcia nie byłaby dumna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #1473 : Czerwiec 07, 2009, 09:14:45 » |
|
Oto Twoje wyniki: Wolność gospodarcza: 46 więcej od 74.1% uczestników testu Tradycjonalizm:4 więcej od 46.9% uczestników testu Wolności obywatelskie:16 więcej od 48.1% uczestników testu Najbliższa Ci ideologia to: Pinochetyzm (kapitalizm dyktatorski) Ciężko znaleźć krótkie określenie na ustrój, wprowadzony w Chile w latach 1973-1990 przez Augusto Pinocheta Ugarte. Zakłada on władzę dyktatorską (junta wojskowa), uwolnienie rynku (poszanowanie własności prywatnej, prywatyzację przedsiębiorstw państwowych, niskie podatki) oraz poszanowanie tradycji i dobre stosunki z Kościołem
Hmm, właściwie to ja zawsze chciałam mieć króla.... Najlepiej takiego dzielnego władce jak Buliwyf (tak.. znowu naoglądałam się 13 Wojownika..)
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #1474 : Czerwiec 07, 2009, 09:17:31 » |
|
co się tak dziwicie tym upr-em?  przecież to jasne że oni są za wolnością, niekiedy dość..hmm...szeroko pojmowaną...  większość ludzi głosuje z zupełnie innej przyczyny niż ta merytoryczna  no ale w ogóle to "return your revolt into style. FASCInation" xDDD" a bo mi chodzi o to, ze ten test jest zbyt ogolny. tak troche wspolnego to by czlowiek z kazda partia pewnie znalazl...
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1475 : Czerwiec 07, 2009, 09:20:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #1476 : Czerwiec 07, 2009, 12:23:03 » |
|
Jeśli mam być szczera to też bliżej mi do pinochetyzmu niż do faszyzmu... ale faszyzm fajniej brzmi  Co do konkursu BL... Cóż, fajna jest ta laska z Niemiec, Azjatki takie sobie przeciętne a reszta cóż... Mam nadzieję że wygra Niemka jak coś... ^^
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #1477 : Czerwiec 07, 2009, 12:32:58 » |
|
Azjatki są nijakie w ogóle mi nie przypadły do gustu. Moim zdaniem powinna wygrać albo Niemka albo ta Holenderka.
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #1478 : Czerwiec 07, 2009, 12:54:46 » |
|
Dla mnie tylko Christin Redel z Niemiec w miarę dobrze wygląda. A cała reszta to jakaś taka nijaka.
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #1479 : Czerwiec 07, 2009, 01:23:09 » |
|
Moim zdaniem dziewczyny z naszego forum, które się zgłosiły prezentowały by się o wiele lepiej niż te 3 wybrane europejki. Poza tym myślę, że mr. Yanek kierował się nie tylko wyglądem ale i krajem gdzie chciałby się zareklamować i wyciągnąć tam swoje bodylainowe macki... Umieram, ból brzuszka mnie zaraz zamęczy na śmierć... Wczoraj za to prawie zamordował mnie kawałek marchewki z zupy...
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #1480 : Czerwiec 07, 2009, 02:13:03 » |
|
kurde, gdzie można te wyniki zobaczyć? ja strony bodylajnowej wgl nie ogarniam XDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Himiko
|
 |
« Odpowiedz #1481 : Czerwiec 07, 2009, 02:16:48 » |
|
no na stronie na samej górze praktycznie są http://www.bodyline.co.jp/bodyline/
|
|
|
|
|
|
"See, the bright light... it ain't heaven, son. It's just a muzzle flare.."
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #1482 : Czerwiec 07, 2009, 02:40:14 » |
|
no, dostalam stowe na dzien dziecka ^^ co do modelek, imo kazda jest na swoj sposob ladna 
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #1483 : Czerwiec 07, 2009, 11:52:07 » |
|
jednej mi sie twarz nie podoba XD poza tym coz trudnego wygladac ladnie w mocnym makijazu, ladnej sukience i peruce? otoz nic trudnego  no i hm.. jedna wazy tyle ile ja a nizsza jest o 10cm oO , bedzie sukces jak pan Yan ja dopnie w swojej sukience z Bodyline 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|