|
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 05, 2009, 06:09:36 » |
|
-
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 28, 2011, 12:32:55 wysłane przez Vinkei »
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 05, 2009, 06:10:47 » |
|
jest z infanty, kupilam ja w One Day in Paradise, ale juz jej tam nie ma u.u'
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 05, 2009, 06:12:14 » |
|
-
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 28, 2011, 12:32:49 wysłane przez Vinkei »
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 05, 2009, 06:16:43 » |
|
a mnie się buciki podobają ^^ tak, sesja by się przydała, zdecydowanie  tyle ładnych ubranek ^___^
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 05, 2009, 06:19:52 » |
|
buty sa firmy gino rossi, podalabym wam strone gdzie kupowalam ale juz ich nie ma o_o a tyle czasu byly dostepne. niestety one sa w jakims dziwnym kolorze miedzy czarnym a brazowym i dziwnie wygladaja jak sa przy czarnym kolorze ^^" EDIT: znalazlam -> http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-3109-GR-R74G.htmlsa bardzo bardzo bardzo bardzo wygodne. jak ktos ma kase i brakuje mu takich butkow to nie zastanawiac sie i brac 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 06:27:32 wysłane przez alabaster princess »
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 05, 2009, 06:29:46 » |
|
Śliczne zdjęcia. Twój strój jest uroczy. Jesteś bardzo ładna, ale uważam że przydało by ci się troszkę makijażu (lecz to moja osobista opinia)
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 05, 2009, 06:34:43 » |
|
to ja powiem tylko, że ładniusio i również jestem za makijażem ;33
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 05, 2009, 06:34:58 » |
|
dziekuje ^^" nie malowalam sie do tych zdjec, bo to tylko taki random dress-up ^^" jak wychodze gdzies to podkreslam troche oczy cieniami ale to wszystko ^^" dzisiaj bylam tylko na zajeciach i tylko standardowo podklad i tusz do rzes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 05, 2009, 07:09:47 » |
|
Fajny zestaw w moim stajlu jak najbardziej, popros kogoś niech cię ładnie obfoci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 05, 2009, 07:12:33 » |
|
no wlasnie staram sie kogos znalezc ale malo znam fotografujacych osob ^^" a u mnie w domu jest jeden aparat, ktory sie niedawno zepsul ;-; mielismy kupic w tym miesiacu jakis nowy ale cos sie na to nie zapowiada. zreszta ja sie troche wstydze prosic ludzi o zdjecia ._. jakos mi tak glupio
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 05, 2009, 09:29:57 » |
|
hej alabaster  . super zdjecia, ja tez sie kochalam w tej spodnicy z Infanty, jednak nie zdazylam zamowic ; /. Co do zdjec to nie problem  , moj facet foci, umowimy sie na double sesje, tylko niech sie cieplej zrobi ;/.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 05, 2009, 09:32:17 » |
|
Ech, te głupie aparaty... Znam ten ból :< Bardzo ładnie wyglądasz, choć osobiście wolę bardziej 'podniesione' spódnice 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 05, 2009, 09:35:04 » |
|
Ech, te głupie aparaty... Znam ten ból :< Bardzo ładnie wyglądasz, choć osobiście wolę bardziej 'podniesione' spódnice  ja tez chcialabym ta spodnice podniesc, ale ona ma 3 warstwy sama w sobie i jak zakladam pantalony i halke to sie robi napieta jak namiot D: jak zdejme pantalony to nie robi zbytniej roznicy, wiec po prostu rezygnuje z halki dopoki nie kupie sobie jakiejs lzejszej u.u miaka *-*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itonia
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 06, 2009, 07:21:23 » |
|
Ślicznie, spódniczka zachwycająca  Buciki jednak nie w moim stylu. PS. Powinnaś pochwalić się swoją drugą kreacją - tą której zdjęcia masz na gronie  i czy ja Ciebie przypadkiem na Ecchi nie widziałam? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
Gothic Lolita and... her strawberry <3
|
|
|
|
|