Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Warszawskie ubrania/dodatki dla lolit

Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Warszawskie ubrania/dodatki dla lolit  (Przeczytany 1333 razy)
Juka
Hero Member

loveholic

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #15 : Luty 25, 2009, 08:15:05 »

mozna, ale nie zawsze wypada byc mniej zlosliwym. giszeft polega na tym, że zwykle zadawane pytania są durne, jak to widać powyżej. jesli nie są durne, odpowiemy bez zlosliwosci.

krótki kurs korzystania z google.pl dla nieobeznanych:

wpisujesz w wyszukiwarke www.google.pl. w okno wyszukiwania wpisujesz "oysho warszawa". dostajesz mnostwo wynikow, sposrod ktorych kazdy jest dobry, a oto pierwsze cztery:

#
Oysho - najnowsza kolekcja jesień-zima 2008/2009 | Galerie ...
Oysho Złote Tarasy poziom 1 / lokal 119 (022) 222 04 44 ul. Złota 59 00-120 Warszawa. Oysho Pasaż Grunwaldzki poziom 0 071 328 11 86. Pl. Grunwaldzki 22 ...
galerie-handlowe.a2a.pl/sklepy/oysho - 59k - Kopia - Podobne strony
#
Oysho - Warszawa - Żółty telefon 9494
Katarzyna, Grzegorz, Julian › Pogoda w Warszawie: pogoda 1 °C. RejestracjaLogowanie ... Oysho. Adres: Złota 59, 00-120 WARSZAWA ...
www.9494.pl/9.html?f=167103 - 11k - Kopia - Podobne strony
#
Oysho - Warszawa - Żółty telefon 9494
Oysho. Adres: Złota 59, 00-120 WARSZAWA. Telefon: 022-2..., 022-2.... Fax:. Drukuj wizytówkę. Wyślij smsem. Wyślij jako vcard · Dodaj do notatnika ...
www.9494.pl/Oysho.5.167103.html - 11k - Kopia - Podobne strony
#
Oysho Warszawa : sklep : pora.pl
Oysho, sklep, Warszawa, mazowieckie, ul. Złota 59 Najnowsze trendy już są w Twoim zasięgu.
www.pora.pl/venue/oysho - 43k - Kopia - Podobne strony

kazdy zawiera interesującą Cię informację.

KONIEC, po bolach, mozn odpoczac.

Does your depravity know no bounds?
najeli
Hero Member

czerwony kapturek

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #16 : Luty 25, 2009, 09:10:18 »

upon the Bosh - like world...
alabaster princess
Hero Member

why you mad tho?

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #17 : Luty 25, 2009, 12:45:05 »

kurde, ale sie przyczepilyscie... zawsze uzywam google. zawsze. szukalam oysho w google jakis czas temu (1-2 miesiace) i nie znalazlam. jedyne co mi wywalalo to oficjalna strone i jakies serwisy z moda, ktore nie podawaly lokalizacji sklepow. skoro to nie jest dla was taki ogromny problem znalezc cos w google to nie rozumiem po co sie tak o to rzucac. z reguly nigdy sie o nic nie pytam i sama sobie wszystko znajduje no ale jak juz zapytam to wszyscy musza na mnie wsiadac.
i nie, nie chodze do zlotych tarasow. ostatni raz bylam tam conajmniej pol roku temu.
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 12:46:52 wysłane przez alabaster princess » Zapisane

spanie jest dla mieczakow!
Juka
Hero Member

loveholic

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #18 : Luty 25, 2009, 01:08:31 »

tak, uwzielismy sie na Tobie P:

a prawda jest taka, ze pozyjesz, zobaczysz, jak to jest, gdy ktos pyta o kazda pierdole. nie jestesmy odosobnionym przypadkiem, a obrazek zaprezentowany przez najeli jest idealnym przykladem na to, iz kazdego irytuja osoby, ktore majac dostep do wiedzy i nie probuja z niego skorzystac, a wola ja dostac przerobiona we wlasne rece.

Does your depravity know no bounds?
Kar Lin
Hero Member

Królowa offtopów (i moderdca niewiniątek)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #19 : Luty 25, 2009, 03:07:58 »

Wytłumaczenie 'bo wpisałam miesiąc temu i mi nie znalazło' jest dość... śmieszne  ;p

Przypomniało mi się jakieś forum o piercingu, temat o kolczyku w wardze. Na prawie każdej stronie pytanie 'a czy to się ciężko goi? Bo nie znalazłam nigdzie informacji o tym'  Tongue

W takich chwilach cieszę się, że w szkołach jest przedmiot 'technologia informacyjna'. Bo może ludzie poznają na nim mroczne sekrety internetu (na przykład wyszukiwarki)  Grin
lamiette
Hero Member

return your revolte into style - FasciNation

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #20 : Luty 25, 2009, 07:25:18 »

Ja też nie lubię jak ktoś zadaje durne pytania zamiast samemu sprawdzić ale po jaką cholerę ciągnąć ten temat, rzucać bzdurnymi tekstami itd? chillout Wink a jak dziewczyna mówi że nie może czegoś znaleść ,mimo że szukała, to widocznie nie może i już _-_"

"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns."

http://la-miette.blogspot.com/
Boromirka
Gość
« Odpowiedz #21 : Luty 25, 2009, 07:33:09 »

W takich chwilach cieszę się, że w szkołach jest przedmiot 'technologia informacyjna'. Bo może ludzie poznają na nim mroczne sekrety internetu (na przykład wyszukiwarki)  Grin

U nas była to zabawa w gimpie, więc niestety nie jest tak różowo i nie każda szkoła uczy używać woojka google Tongue
kasiotfur
.~*EMPEROR*~.
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #22 : Marzec 05, 2009, 12:55:03 »

Jeśli uważacie, że pytanie jest głupie, po co w ogóle zadajecie sobie wysiłek na nie odpowiadać?

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!