|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #165 : Marzec 03, 2009, 08:54:02 » |
|
Wydaje mi się, że kaori chodziło o podział 'wewnątrz' społeczności lolit.
dokładnie  przecież wiadomo, że istnieją inni ludzie poza lolitami oO
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaoiko
|
 |
« Odpowiedz #166 : Marzec 03, 2009, 08:57:49 » |
|
Ale zabrzmiało to tak że jeśli ktoś założy coś co jest 'niby' lolicie i komuś się nie spodoba to jest bezguściem.
Nie widzę sensu dalszego rozprawiania o tym więc się przymykam 8D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #167 : Marzec 03, 2009, 09:04:19 » |
|
Ale zabrzmiało to tak że jeśli ktoś założy coś co jest 'niby' lolicie i komuś się nie spodoba to jest bezguściem.
przeciez takie sytuacje sa zawsze i nie chodzi tu nawet o loli, tylko o mode ogolnie. zawsze ktos moze cie uznac za bezguscie, bez wzgledu na to co zalozysz xp
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #168 : Marzec 03, 2009, 09:14:12 » |
|
EMILKO GRATULACJE!!!! ech, niech ktoś coś zrobi z tą bodylineową stroną. chce zobaczyć, na które projekty się zdecydowali>.<""
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaoiko
|
 |
« Odpowiedz #169 : Marzec 03, 2009, 09:17:16 » |
|
Mi pomaga odświeżanie 20 razy pod rząd xD'
Bodyline'owe serwery to zuoo....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #170 : Marzec 03, 2009, 09:26:53 » |
|
No. działa, chociaż nędznie. zacieram łapki na żakiet i sukienkę Rafaelli, jsk z kotem przy oknie i projekt emilki. reszta moim zdaniem słaba.
zauważyłyście, że niektórym autorom wybrali po 2-3 prace? i to wcale nie jakieś szczególnie rewelacyjne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #171 : Marzec 03, 2009, 10:24:30 » |
|
Przyłączam się do gratulacji dla Emilki ^^
Z tego co wygralo podoba mi się wlasnie to co wymienila Pinki ^^ Jestem ciekawa jak im wyjdzie wykonanie projektów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #172 : Marzec 04, 2009, 09:49:38 » |
|
zauważyłyście, że niektórym autorom wybrali po 2-3 prace? i to wcale nie jakieś szczególnie rewelacyjne.
Pan/Pain z Brazyli? Dzikie stroje z nietoperzami? (nie dziękujem)
|
|
|
|
|
|
Nazwy, imiona i nazwiska których używam nie odnoszą się do prawdziwych osób. Kiedy wkońcu przestanę dać sie zastraszać?
|
|
|
|
arew
|
 |
« Odpowiedz #173 : Marzec 04, 2009, 03:20:25 » |
|
Yay, dołączam się do gratulacji, Emilko! :3 należało Ci się ^O^
well, przecież od razu widać że to "Tak będę chodzić i krzyczeć 'patrzcie mam lolici strój ' >__>" Iko to irionia, dajcie spokój! o_O odniosłam wrażenie, że mówiła o tym płaszczu jako o rzeczy, która po prostu jej się podoba - nie powiedziała, że ma zamiar to nosić do loli-outfitu. takie podskoki do gardeł i bawienie się w znawców mody loliciej jest dziwne, to rzecz podlegająca zdaniu każdego, które może być inne~ i chyba nie ma co się na siłę przekonywać
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #174 : Marzec 04, 2009, 03:28:23 » |
|
Emilko, gratulacje  Szkoda tylko, ze nie wybrali twojej pracy z jednorozcem... A co do flejmow o plaszcz i tego, co jest lolicie, a co nie jest, po prostu sa pewne kanony i wzroce, mozna sie z nimi nie zgadzac, ale to nie znaczy, ze to zmieni kanon i pewien wzorzec. Czyli niczego tak naprawde nie zmieni  Tak jest na przyklad z czesciami kociego ciala doszytych do ubran w wypadku G&L .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #175 : Marzec 04, 2009, 08:05:50 » |
|
z czesciami kociego ciala doszytych do ubran w wypadku G&L . XD jak to brzmi XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #176 : Marzec 04, 2009, 08:08:03 » |
|
z czesciami kociego ciala doszytych do ubran w wypadku G&L . XD jak to brzmi XD o fuck XDDDDDDDDDDD ała.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #177 : Marzec 05, 2009, 03:15:30 » |
|
Jeszcze raz wszystkim dziękuje. Naprawdę strasznie mi miło,że cieszycie się razem ze mną ^____^ Teraz mnie trochę martwi jak wykonają tą sukienkę. W zamyśle składa się z dwóch części; sztywna, gorsetowa góra i lekka, dwuwarstwowa spódnica z grubszego materiału pod spodem i wierzchniej warstwy z półprzeźroczystego poliestru czy szyfonu (niestety nie znam się z dobrze na materiałach więc nie wiem jak dokładnie nazwać ten który mam w wyobraźni). Znając oszczędnościowe podejście bodyline pewnie żadnych fiszbin tam niestety nie zobaczę i pewnie zszyją to w jedną całość. Żałuje jeszcze, że nie dałam tego wariantu kolorów:  Co do innych wygranych projektów to straaasznie podoba mi się torba w kształcie głowy kota. Mam nadzieje, że będzie jakoś cenowo przystępna to sobie taką sprawie. Są też trzy projekty dziewczyny z Brazylii, które wydaje mi się, że są dobrym przykładem strojów, które ciekawe prezentują się na dziewczynce z rysunku jednak jako prawdziwe ubrania będą wyglądać bardziej jak przebranie niż strój na codzień. Widze też, że nie licząc kota przy oknie, nie pokusili się o żaden konkretny pattern na materiale.
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Kar Lin