|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #120 : Styczeń 09, 2010, 01:32:49 » |
|
Ja lubię, że ciuszki BL są niedrogie, bo wiele z nich jest bardzo ładnych, z fajnymi nadrukami i mogę nosić na codzień jak normalne ciuchy, a nie się trząść o każdą plamę.
ubrania sa po to, zeby je nosic a nie sie do nich modlic XD. Mysle, ze spodnice z MM traktowalabym podobnie do BL XD.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #121 : Styczeń 09, 2010, 01:43:01 » |
|
Wiem, że są, dlatego zanim nie będę dość zarabiać, żeby czuć się na luzie w spódniczce za 200Funtów to wolę ciuszki z BL. (Choć oczywiście chciałabym mieć i takie i siakie  ). No i oczywiście, powracający jak bumerang aspekt, zanim nie schudnę jeszcze więcej, mogę sobie tylko marzyć o sukienkach VM albo MM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #122 : Styczeń 09, 2010, 02:02:34 » |
|
Wiem, że są, dlatego zanim nie będę dość zarabiać, żeby czuć się na luzie w spódniczce za 200Funtów to wolę ciuszki z BL. (Choć oczywiście chciałabym mieć i takie i siakie  ). No i oczywiście, powracający jak bumerang aspekt, zanim nie schudnę jeszcze więcej, mogę sobie tylko marzyć o sukienkach VM albo MM. i tu cie zdziwie, bo VM ma czesto wiecej w talii niz BL  , ktore mnie sciska niemilosiernie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #123 : Styczeń 09, 2010, 02:32:03 » |
|
BL ściska w talii? To ja chyba trafiłam na te "luksusowe" modele, bo w spódniczce od Miaki bez związania kokardką muszę ją wiecznie trzymać i podciągać. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #124 : Styczeń 09, 2010, 02:43:20 » |
|
Też zawsze muszę zwężać o jakieś 2/3 cm bo mi siadają na biodrach spódnice z Bl O.o
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #125 : Styczeń 09, 2010, 02:56:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meidesu
|
 |
« Odpowiedz #126 : Styczeń 09, 2010, 03:30:28 » |
|
zanim nie schudnę jeszcze więcej
przepraszam za offtopa, ale NIE CHUDNIJ więcej D: Masz teraz takie ładne kształty, co jak znikną? D:
|
|
|
|
|
|
..przecież chodzi o to, żeby się dobrze bawić D:
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #127 : Styczeń 09, 2010, 07:23:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odpowiedz #129 : Styczeń 09, 2010, 09:20:20 » |
|
Ja mam ogólnie tak, że jeżeli patrzę np. na stylizacje Boro to myślę, że mogłabym się ubrać podobnie ale tylko od czasu do czasu (w wyjątkowe okazje). I to samo mam z lolicimi ubraniami, nie umiem traktować ich jako ubranie codzienne (nieważne czy byłoby to brando czy bl)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #130 : Styczeń 09, 2010, 09:52:23 » |
|
Zgadzam się, BL jest super na codzień. Część z ich ubrań jest stonowana i bardzo dobrze nadają się do casualowych koordynatów np. do szkoły ^____^
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
higashi
|
 |
« Odpowiedz #131 : Luty 19, 2010, 10:11:15 » |
|
nie wyobrażam sobie siebie idącej w takiej sukience do szkoły [odbieganie od normy w kwestii ciuchów w mojej szkole jest samobójstwem- i tak już mam wystarczająco przerąbane przez to],
Ja serdecznie współczuję takiej szkoły. Ja mam o tyle dobrze, że mogę się ubierać jak chcę i nie będzie to samobójstwo. Tylko, ze ze mnie jest taka Lolita jak z kaczki łabędź...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #132 : Luty 19, 2010, 11:30:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #133 : Luty 20, 2010, 11:06:22 » |
|
nie wyobrażam sobie siebie idącej w takiej sukience do szkoły [odbieganie od normy w kwestii ciuchów w mojej szkole jest samobójstwem- i tak już mam wystarczająco przerąbane przez to],
Ja serdecznie współczuję takiej szkoły. Ja mam o tyle dobrze, że mogę się ubierać jak chcę i nie będzie to samobójstwo. Tylko, ze ze mnie jest taka Lolita jak z kaczki łabędź... haha to było rok temu, kiedy musieliśmy nosić mundurki ;P Teraz w sumie też musimy, ale jako młodszych klas się czepiają strasznie, to u nas już nikt na to uwagi nie zwraca i każdy lata jak chce i wszystkie moje dziwactwa są już normą.
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #134 : Luty 20, 2010, 02:21:33 » |
|
Woow poprawiacz mi zmienił angielskie słowo na polskie dwa miesiące temu...
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
|