|
Miaka
|
 |
« : Luty 11, 2009, 11:17:21 » |
|
Chcialabym poprosic o usuniecie, jesli to mozliwe "czasu zalogowania w sumie". Czasami jak sie na to patrze to nie wierze wlasnym oczom ile tu czasu stracilam, wolalabym nie wiedziec osobiscie  i sie dobijac takimi myslami. Poza tym chcialabym poprosic o przycisk "NOWE ROZPOCZETE WATKI", po kliknieciu w niego wyswietlalyby sie wszystkie nowe watki, ktore dopiero ktos zalozyl. Link "Pokaz wiadomosci od ostatniej wizyty" jest troche dla mnie malo przydatny, bo i tak klikam tylko w "Pokaz nowe odpowiedzi na twoje watki". To tyle propozycji z mojej strony. Chcialam tylko, aby forum stalo sie bardziej funkcjonalne i "user-friendly".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 11, 2009, 11:43:50 » |
|
co do czasu on-line: Miako, ja to się dopiero dołuję, jestem 6 na liście ^^"" co do "Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty": ja np zawsze klikam na to a nie używam nigdy "Pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki", więc wiesz... 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 11, 2009, 11:53:15 » |
|
Wy się dołujecie? A co ja mam powiedzieć? XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 12, 2009, 12:24:16 » |
|
Jednakowoż Klako jesteś na forum 2 lata dłużej niż ja ^^""""
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 12, 2009, 12:35:33 » |
|
....a jakby zliczyć mój pobyt tutaj przy poprzednich "wersjach" forum, to normalnie popadłabym w ciężką depresję xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 12, 2009, 10:46:39 » |
|
Klaka ty nołlajfie xD
Ej, to jest ciekawe, ja jestem przeciwna usuwaniu. XD w ogóle wszystkie statystyki są fajne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 12, 2009, 10:49:12 » |
|
Ja też nie jestem za usuwaniem  Tylko jak widzę ile tu siedzę, to mam w głowie przelicznik ile mogłabym w tym czasie zrobić i to jest nieco straszne...  A statystyki faktycznie fajna rzecz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 12, 2009, 11:19:58 » |
|
Mi czas głównie leci przez to, że gram i mam włączoną przeglądarkę, bo to zapomnę wyłączyć, albo coś mi się zasysa xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 12, 2009, 12:13:27 » |
|
no mi też zjada czas przez to że np. idę się kąpać a w tym czasie komputer włączony jest ^^" tak, statystyki są fajne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 12, 2009, 08:06:45 » |
|
Proponuje tym, ktorzy statystyk nie chca znac ich... nie ogladac  Niestety Miaka, Twoje propozycje, to Twoje preferencje. Dla Ciebie sprawia, ze bedzie user-friendly, a komu innemu zasmieca i powiedza, ze to niepotrzebne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 12, 2009, 08:50:28 » |
|
Proponuje tym, ktorzy statystyk nie chca znac ich... nie ogladac  Niestety Miaka, Twoje propozycje, to Twoje preferencje. Dla Ciebie sprawia, ze bedzie user-friendly, a komu innemu zasmieca i powiedza, ze to niepotrzebne. ; / nie mowilam, zeby cos usunac. wolalam zeby dodac nowy link. Poza tym nie mozna nie ogladac, jak siedzi ten tekst przed moim oczami!!! Usuncie go z wyswietlania, tylko o to mi chodzi. To usuniecie jednej zmiennej z kodu, DROBNOSTKA. Jesli macie takie podejscie, ze "lepiej nic nie robic" i "nasz interfejs jest idealny" to niestety jestescie w bledzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 12, 2009, 09:16:30 » |
|
mowisz masz.
(Choc i tak pewnie zaraz ktos powie, ze mu sie podobalo ze widac)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #12 : Luty 13, 2009, 12:25:17 » |
|
Do momentu aż Miaka nie wspomniała o tym czasie zalogowania i całej reszcie nie zwróciłam w ogóle na to uwagi i nie wiedziałam, ze takie coś istnieje xD gdzie można zobaczyć statystyki kto najdłużej siedzi na forum? xDDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|