|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #46 : Lipiec 05, 2008, 07:59:23 » |
|
No i dobrze przy tym wygląda  W różu byłoby dużo gorzej. Ma bardzo ładną twarz i o ile sama nie zrobiłabym sobie takiego makijażu jej on bardzo pasuje  jak najbardziej na plus.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #47 : Lipiec 05, 2008, 08:13:34 » |
|
A mi się nie podoba jak wygląda. Z całym szacunkiem, ale...no po prostu nie -_- A tak btw...przy takich nogach nie powinna nosić podkolanówek w paski.
Zmieścić się to jedno, wyglądać..to już zupełnie inna sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #48 : Lipiec 05, 2008, 08:17:25 » |
|
taaa... i ta rozlazaca sie na biuscie bluzka... swoja droga jak ona tego dokonala!!!??? chyba gigantyczne wstawki z tylu wszyla 
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #49 : Lipiec 05, 2008, 08:18:25 » |
|
Zmieścić się to jedno, wyglądać..to już zupełnie inna sprawa. Święte słowa. Moja koleżanka z klasy (szczupła, ale pasuje do tego idealnie) uparcie kupuje sobie za małe rurki, w które po zajęciach sportowych nie może się wcisnąć (ciekawe, jak zakłada je w domu- przy pomocy czegoś w rodzaju łyżki do butów?) :  Tworzą jej się przez to taaaaaaakie boczki,a spodnie przy siadaniu odsłaniają jej- wybaczcie wulgarne wyrażenie- rów. I gdzie tutaj estetyka? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #50 : Lipiec 05, 2008, 08:22:33 » |
|
eee mi też się nie podoba ;/ i czarna szminka jest ble xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #51 : Lipiec 05, 2008, 08:25:52 » |
|
Offtop, ale czy to białe we włosach to rozjaśnione pasma, doczepione kłaki czy coś gorszego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #52 : Lipiec 05, 2008, 08:47:58 » |
|
no... zgodzę się, że dziewczyna nie prezentuje się najlepiej -_-'' ale to kwestia złego doboru ciuchów, makijażu i fryzury. każdy będzie dobrze wyglądał, jeśli odpowiednio się go wystylizuje. a jak widać - osoby przy kości również zmieszczą się w markowe ciuchy. trzeba tylko popracować nad stylem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #53 : Lipiec 05, 2008, 08:48:58 » |
|
Zapomniałaś dodać o zdjęciu, bo to także dodaje jej parę centymetrów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #54 : Lipiec 05, 2008, 09:49:12 » |
|
Nie chce nikogo urazić ale.. dla mnie to nie wygląda super, conajmniej dziewczyna 'odstrasza' :/ Sama jestem na diecie,ale nie przesadzajmy chyba gdzieś są granice dobrego smaku?:| I zgadzam się z klaką, poodkolanówki jeszcze bardziej pogrubiają i skracają nogę.
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #55 : Lipiec 05, 2008, 11:27:59 » |
|
Wszyscy piszą, że to kwestia źle dobranych ciuchów/makijażu/czegoś tam. Ja osobiście nie wyobrażam sobie lolicich strojów, które dla kogoś o takiej tuszy były by dobrze dobrane. Lolicie spódniczki, przez halki, mocno poszerzają dół. Podkolanówki (nie tylko te w paski) skracają nogi. Nie wspominając już o tym, że pełny strój składa się zazwyczaj z kilku warstw ubrań, a to też nie wyszczupla. Moim zdaniem osoby powyżej XL w lolicim stroju wglądają po prostu głupio.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #56 : Lipiec 06, 2008, 12:54:06 » |
|
Dokładnie. Przecież nawet nie lolicie ciuchy na osobie grubej wyglądają niesmacznie tu wylazi, tam się trzęsie^^I jak mówiła Pinku warstwy,podkolanówki dodają kilogramów, osoba która jest otyła bedzie wyglądała w tym głupio i niesmacznie. Nikogo nie dyskryminuje ale jeju.. trzeba przemówić niektórym do rozumu że robią z siebie pośmiewisko -.-Zachodzę w głowę jak ona się zmiesciła w coś z oryginalnego sklepu dla lolit.
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #57 : Lipiec 06, 2008, 09:05:21 » |
|
Ale z drugiej strony: czy taka osoba ma spędzić życie w worku na ziemniaki, bo budzi niesmak u wieszaków?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #58 : Lipiec 06, 2008, 11:53:24 » |
|
W worku jak w worku...ja tak wyglądając wolałabym raczej robić wszystko, żebym nie była widoczna, a nie żeby jeszcze wzbudzać powszechne zainteresowanie...no ale jak kto chce, w końcu skoro ona się z tym dobrze czuje, to mi nic do tego. Sam widok mnie nie zniesmacza, bo...jestem wytrzymała 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #59 : Lipiec 06, 2008, 12:01:42 » |
|
Zachodzę w głowę jak ona się zmiesciła w coś z oryginalnego sklepu dla lolit. Wybrała ciuszki z gumkami  Ja nadal uważam, ze zły wygląd osób otyłych spowodowany jest niedobranymi ubraniami! Bo przecież chuda czy szczupła dziewczyna w źle dobranych ciuchach będzie wyglądać paskudnie D: Jak dla mnie ta lolitka jest dobrym przykładem, ze chcieć to móc: http://pics.livejournal.com/mitsughan/pic/000928h0Moim zdaniem wygląda uroczo pomimo większej ilości kilogramów ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|