|
MurasakiUsagi
|
 |
« Odpowiedz #180 : Maj 20, 2010, 10:25:49 » |
|
To troche populizm, jak np "nie ma brzydkich kobiet" :3
może trochę uogólniam ale rozejrzyj się ile jest ładnych kobiet, które nie umieją się ubrać, nie dbają o siebie i szpecą się
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miyoshi-chan
|
 |
« Odpowiedz #181 : Czerwiec 07, 2010, 05:53:41 » |
|
Nie mam nic przeciwko PULCHNYM lolitkom ^^ Uważam że są słodziutkie *w* Ale za to otyłe lolity wcalę mi sie nie podobają =_=
|
|
|
|
|
|
Spocząć jako bezimienna. W sercu czuję pustkę
|
|
|
|
gothka95
Gość
|
 |
« Odpowiedz #182 : Czerwiec 07, 2010, 05:58:12 » |
|
Nie mam nic przeciwko PULCHNYM lolitkom ^^ Uważam że są słodziutkie *w* Ale za to otyłe lolity wcalę mi sie nie podobają =_=
zgadzam się... W sumie to tak jest ze wszystkim. Pulchne osoby są ok ale te bardzo bardzo otyłe to w sumie w niczym się nie mogą aż tak bardzo podobać ( oczywiście każda reguła ma swoje wyjątki ) i na pewno znajdzie się ktoś ładny  i żeby nie było to nie mam żadnych uprzedzeń.. (co za dużo to niezdrowo) ot co
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #183 : Czerwiec 07, 2010, 06:04:06 » |
|
Chodzila kiedys ze mna do klasy dziewczyna, ktora przy wzroscie 165cm wazyla chyba wiecej niz 100kg. Ale miala jednak bardzo ladna buzie, i gdyby byla szczuplejsza o te 50 kg, to wygladalaby rewelacyjnie. Byla jednak tak gruba, ze ladna buzia niewiele pomagala.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gothka95
Gość
|
 |
« Odpowiedz #184 : Czerwiec 07, 2010, 06:11:51 » |
|
Chodzila kiedys ze mna do klasy dziewczyna, ktora przy wzroscie 165cm wazyla chyba wiecej niz 100kg. Ale miala jednak bardzo ladna buzie, i gdyby byla szczuplejsza o te 50 kg, to wygladalaby rewelacyjnie. Byla jednak tak gruba, ze ladna buzia niewiele pomagala.
ja też nie kestem jakąś anorektyczką, ale do takiego stanu nie mogłabym się doprowadzić... Ja przy wzroście 165cm waże 50kg i choć chciałabym być szczuplejsza to jakoś wytrzymuje  aha i co do otyłości to rozumiem że ludzie mogą mieć to w genetyce lub mogą być chorzy ... Ale nie łudźmy się.. Zbyt częsty mcdonalds czy inne przyjemności idą w brzuszek xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #185 : Czerwiec 19, 2010, 08:39:47 » |
|
Ja przy wzroście 165cm waże 50kg i choć chciałabym być szczuplejsza to jakoś wytrzymuje  Przecież to nawet ledwo co się zalicza do normalnej wagi, powinnaś przytyć :O
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #186 : Czerwiec 19, 2010, 08:41:20 » |
|
Dobra waga na taki wzrost. I po co mialaby przytyc, zeby sie miescic w BMI? I tak sie miesci , i nie ledwo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #187 : Czerwiec 19, 2010, 08:44:49 » |
|
Dobra waga na taki wzrost. I po co mialaby przytyc, zeby sie miescic w BMI? I tak sie miesci , i nie ledwo.
Ke? Jeśli jej BMI wynosi 18,4, a BMI normalnej wagi zaczyna się od 18,5, to znaczy, że się mieści? Zgoda, może niekoniecznie powinna przytyć, ale nie powinna również myśleć o tym, żeby schudnąć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #188 : Czerwiec 19, 2010, 08:48:24 » |
|
Ja przy 163 ważę 48 i wg kalkulatorów BMI mam lekką niedowagę, więc.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elyssa
|
 |
« Odpowiedz #189 : Czerwiec 19, 2010, 09:54:28 » |
|
Ludzie. Przecież BMI, to wskaźnik jedynie orientacyjny O_o Każdy ma inną budowę ciała i ktoś z teoretyczną niedowagą może mieć większą ilość tłuszczu niż ktoś z BMI 19...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #190 : Czerwiec 19, 2010, 10:19:19 » |
|
tez sobie kiedys liczylam bmi tak orientacyjnie, tez mam 165cm, patrzylam czy bedzie ok jak bede wazyc 50 kg, i moj kalkulator powiedzial, ze jest ok, moze rozne kalkulatory maja rozna orientacje gdzie zaczyna sie niedowaga a gdzie konczy itp poza tym popieram ellyse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elyssa
|
 |
« Odpowiedz #191 : Czerwiec 19, 2010, 12:48:02 » |
|
OFFTOP
Czemu ciągle ktoś myli mojego nicka? ;____;
/OFFTOP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #192 : Czerwiec 19, 2010, 01:47:27 » |
|
sorry >.> nastepnym razem napisze poprawnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #193 : Czerwiec 19, 2010, 02:28:46 » |
|
bmi jest naprawde malo miarodajne... wezmy na to moj znajomy o wzroscie ponad 2m jest chudy jak oswiecim naprawde, wszystko ma chude i wyglada jakby go mial zdmuchnac wiatr a ma bmi 18.6 a inna kolezanka, ktora wyglada po prostu szczuplo, nie jakos chudo, przy wzroscie 160 dostaje zawsze jakies chore bmi typu 15 i nie wiem jakby wygladala z normalnym bmi typu 22 im nizsza osoba tym latwiej, przy normalnym wygladzie, zalapac sie do niedowagi imo a wyzsze osoby wygladajac bardzo chudo moga nadal miec "normalne" bmi
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 19, 2010, 02:30:30 wysłane przez alabaster princess »
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #194 : Czerwiec 19, 2010, 09:09:27 » |
|
baster zdrajco gdzie twój avatar
ja już o BMI rantowałam nie raz i nie dwa, ale tak pierdole, że nikt nie łapie o co mi chodzi, więc sama się już nie wypowiadam. :x
w każdym razie podpisuję się mocno pod postem alabster i elyssy; BMI jest użyteczne tylko, jak podchodzi się do niego z dystansem, a większość z was mam wrażenie traktuje je jak jakąś świętą wyrocznię. :x
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|