|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #45 : Lipiec 30, 2009, 10:25:13 » |
|
nie moge zrozumiec, dlaczego takie botki kojarzą się z loli, imo są ohydne i kompletnie nie pasują ;x a balerinki są urocze, ale szkoda, że nie mają jakiegoś wiązania.
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #46 : Lipiec 30, 2009, 10:34:33 » |
|
Botki do classic, gothic, aristocrat całkiem spoko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #47 : Lipiec 30, 2009, 10:35:26 » |
|
nie wiem, kojarzą mi się z elegant stajlem... cóż, to tylko skojarzenia w sumie ^^ ale te co dałam są akurat raczej brzydkie XD
haha, te białe - miałam je zamawiać XD wydawały mi się fajne do casuala i by mi pasowały do spódniczki i chyba raczej wygodne, bo płaskie... D: chociaż baaardzo zwykłe, to fakt.
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #48 : Lipiec 30, 2009, 10:38:09 » |
|
Podobno płaskie buty są najmniej wygodne. A ja chcę te na obcasie  Są rewelacyjnie, choć pewnie się zabiłabym na takich lol.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #49 : Lipiec 30, 2009, 11:12:38 » |
|
no niby, w sumie lekki obcas lepszy, ale jakoś po dobie tego nie widze... _-_ i po obcasach bola mnie stopy niemiłosiernie /:
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
patrycjajoker
Full Member

Poniedziałki są czerwone.
|
 |
« Odpowiedz #50 : Lipiec 31, 2009, 06:01:21 » |
|
odświeżę temat, bo mam pytanko ;P nie wiem, czy uda mi się zamówić buty z AH, więc próbowałam szukać czegoś na allegro. http://allegro.pl/item694575848_nowe_biale_czolenka_na_obcasie_roz_38_20932.htmlznalazłam te. tak sobie patrzę i nie są jakieś "sto pro loli", ale może by się od biedy nadawały? myślicie, że wyglądałyby lolicio z całym strojem lolicim? są bardzo tanie, a już kupowałam u tej sprzedawczyni, więc warto by było się połasić, zamiast sprowadzać Bóg wie skąd. w GLB modelka miała nawet podobne - http://i31.tinypic.com/2d9yd94.jpgtylko że nie mają paseczków na krzyż (co z tych allegrowych w sumie robi jeszcze bardziej lolicie). wg mnie mogą być, ale chciałabym usłyszeć wasze opinie ^^ Ja mam prawie identyczne  tylko że moje są czarne,skórzane i chyba mają odrobine mniejszy nosek <Nie kupowałam na Allegro> wg. mnie pasują, tylko przez te paseczki na krzyż marnie wyglądają w komplecie z pasiastymi rajstopami/skarpetami
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #51 : Lipiec 31, 2009, 06:56:46 » |
|
odświeżę temat, bo mam pytanko ;P nie wiem, czy uda mi się zamówić buty z AH, więc próbowałam szukać czegoś na allegro. http://allegro.pl/item694575848_nowe_biale_czolenka_na_obcasie_roz_38_20932.htmlznalazłam te. tak sobie patrzę i nie są jakieś "sto pro loli", ale może by się od biedy nadawały? myślicie, że wyglądałyby lolicio z całym strojem lolicim? są bardzo tanie, a już kupowałam u tej sprzedawczyni, więc warto by było się połasić, zamiast sprowadzać Bóg wie skąd. w GLB modelka miała nawet podobne - http://i31.tinypic.com/2d9yd94.jpgtylko że nie mają paseczków na krzyż (co z tych allegrowych w sumie robi jeszcze bardziej lolicie). wg mnie mogą być, ale chciałabym usłyszeć wasze opinie ^^ Ja mam prawie identyczne  tylko że moje są czarne,skórzane i chyba mają odrobine mniejszy nosek <Nie kupowałam na Allegro> wg. mnie pasują, tylko przez te paseczki na krzyż marnie wyglądają w komplecie z pasiastymi rajstopami/skarpetami kupię je pewnie ^^ i nie, nie mam zamiaru nosić do pasiastych rajstop xDD i czubek nie jest aż taki zły, jak na moje do zaakceptowania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #52 : Lipiec 31, 2009, 07:08:37 » |
|
przepraszam za offtop, ale czy ktos moglby zmienic nazwe tego tematu na "czy to podchodzi pod lolite?" albo "czy to jest lolicie?" za kazdym razem jak widze "Czy to podchodzi pod lolitkę?" to przywodzi mi na mysl jakis temat ze zdjeciami malych dziewczynek -_-" i po prostu tez brzmi glupio
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Faun
|
 |
« Odpowiedz #53 : Lipiec 31, 2009, 07:53:40 » |
|
Kupiłam dziś sobie bluzkę, nie wiem czy się nadaje do strojów lolicich. 
|
|
|
|
|
|
"Kobieta nie jest kobietą kiedy nie jest ładna, a mężczyzna nie jest mężczyzną kiedy nie jest brzydki"
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #54 : Lipiec 31, 2009, 07:55:48 » |
|
do casuala czemu nie ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #55 : Lipiec 31, 2009, 08:11:08 » |
|
czy to ta bluzke masz na zdjeciu? jesli tak to moim zdaniem bardzo pasuje ^^
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Faun
|
 |
« Odpowiedz #56 : Lipiec 31, 2009, 08:15:48 » |
|
Tak to bluzka. ^^
|
|
|
|
|
|
"Kobieta nie jest kobietą kiedy nie jest ładna, a mężczyzna nie jest mężczyzną kiedy nie jest brzydki"
|
|
|
|
|