|
Anja
|
 |
« : Luty 10, 2009, 02:36:40 » |
|
Byłam ostatnio w lumpeksie i kupiłam sukienkę jak mi się wydawało podchodzącą trochę pod lolitę. ale teraz mam wątpliwości... Czy ma coś loliciego czy lepiej dać ją od razu do mycia podłogi? (dodam, ze jest trochę za kolano i zamierzam ją obciąć, oraz nosić pod spód halkę być może fartuszek) Góra:  Prawie cała (przepraszam za jakość) :  'Falbanki' przy górze:  Kołnierzyk:  Myślę, że będe w tym temacie bywać baaardzo często ^^
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 10, 2009, 02:46:24 wysłane przez Anja »
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 10, 2009, 02:51:33 » |
|
mi sie podoba, dobre dodatki i bedzie bardzo lolicio ^^
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 10, 2009, 02:53:19 » |
|
Uważam, ze sukienka jest urocza ^^ I wg mnie jak najbardziej podchodzi pod lolitkę  Nie musisz jej mocno obcinać  a z resztek materiału,który zostanie możesz zrobić kokardki i przyszyć do nich zapięcia od broszki  wtedy będziesz mogła przyczepiać sobie te kokardki w dowolnych miejscach na sukienkę, opaskę czy jakoś wpiąć we włosy ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 10, 2009, 03:16:20 » |
|
E ładna ^.^ tylko nie wiem jak wyglada na ciele i z halką, może byś zaprezentowała?
I w sumie ten temat mógłby iść do loliciego działu ^.^ może jak ktoś inny będzie miał watpliwości do różnych rzeczy, to żeby było gdzie zapytać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 10, 2009, 03:17:22 » |
|
jest sliczna! dobra halka, dodatki i bedzie super!
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 10, 2009, 03:46:39 » |
|
E ładna ^.^ tylko nie wiem jak wyglada na ciele i z halką, może byś zaprezentowała?
I w sumie ten temat mógłby iść do loliciego działu ^.^ może jak ktoś inny będzie miał watpliwości do różnych rzeczy, to żeby było gdzie zapytać.
ooo, popieram. Też uważam, że sukienka pod lolicia podchodzi
|
|
|
|
|
|
Nazwy, imiona i nazwiska których używam nie odnoszą się do prawdziwych osób. Kiedy wkońcu przestanę dać sie zastraszać?
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 10, 2009, 03:54:51 » |
|
Na ciele mogę zaprezentować jak najbardziej, ale niestety nie posiadam jeszcze halki (hmm myślę, że dobrze pozwijana spódnica pod spodem da radę ^^). Mam teraz wątpliwości, co do drugiej sukienki, która również została kupiona w lumpeksie (wtedy pierwszy raz pomyślałam o lolitkach ^^): Cała (przepraszam, że taka pognieciona, ale leżała dłuuugo w szafie  ):  Przód:  Dół: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 10, 2009, 03:57:15 » |
|
Ta druga też ładna, ale ocenić byłoby mi łatwiej na kimś .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 10, 2009, 04:01:17 » |
|
Okej, okej postaram się dzisiaj zrobić zdjęcia na sobie ^^ Tylko od razu mówie, że nie wiem czy uda mi się podnieść sukienkę zwykłą spódnicą. Mam nadzieje, że tak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 10, 2009, 04:07:25 » |
|
no, tez ma potencjal. tylko ta druga bym troche dololicila... jakas falbanka chociaz dodatkowa czy cos... plus koszula pod spod z ladnymi bufkami, paseczek w talii... no! fajne znaleziska 
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 10, 2009, 05:07:02 » |
|
Ja tam się nie znam, ale sukienki podobają mi się bardzo. *_*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #12 : Luty 10, 2009, 05:57:34 » |
|
niezłe te twoje lumpy o.O
|
|
|
|
|
|
Nazwy, imiona i nazwiska których używam nie odnoszą się do prawdziwych osób. Kiedy wkońcu przestanę dać sie zastraszać?
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #13 : Luty 10, 2009, 06:07:33 » |
|
-
|
|