marti
Newbie
dollfie lover
|
 |
« Odpowiedz #15 : Luty 01, 2009, 12:56:26 » |
|
moim zdaniem ciuchy od Many mają najlepsze materiały ze wszystkich lolicich firm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #16 : Luty 01, 2009, 02:28:11 » |
|
hmmm... ja na materiały moich ubranek naprawdę nie mogę narzekać. Szczególnie wszystko co mam z BABY jest bardzo dobrej jakości- jedna sukienka jest z rypsu (!!!) co dla mnie jest niewiarygodne wrecz  wszystko z Meta też jest okej- z moją parasolką się nic nie stało a jest biała. poza tym mam jeszcze koszulkę z IW- bawełnianą- o ktorej niewiele mogę napisać tak naprawdę poza tym, że jest ok. bo to zwykła koszulka- nie spodziewajmy się cudów nagle. a mój płaszcz z BPN jest bardzo, bardzo ładnie uszyty! jak moja mama tak stwierdziła to znaczy, że to prawda  acha! to co mam z Antique Beast też jest dobrze zrobione. ogólnie- ja nie narzekam.
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
Kori no Hana
|
 |
« Odpowiedz #17 : Luty 01, 2009, 05:41:11 » |
|
Kar Lin, nieźle się uśmiałam z tego "pana Brando"XD
Ja jak na razie nie mam żadnych ciuchów bardziej ani mniej brando, ale mam nadzieję, że w końcu coś nabędę. Z tych droższych ciuchów marzy mi się przede wszystkim Moitie. I niestety też słyszałam kilka narzekań co do materiałów. Miałam okazję "pomacać" bluzkę i spódnicę Tomo-tan z Moitie i jakość nie była zachwycająca (oglądałam to w pośpiechu, a też nie chcę źle mówić o cudzych ciuchach, więc nie zgłębiam się w szczegóły). Ma ktoś z was coś od Many? Czytałam kiedyś na jakimś forum kłótnie na ten temat, jedni mówią, że ciuchy są super, inni że beznadziejne... Tak czy inaczej jak w tym roku znajdę pracę, to sobie coś kupie i nawet jak mi szmatę przyślą, to będę zadowolona, bo ma metkę, print, koronkę, etc. Magia brando.
Aa, mam jedną bluzkę z Moitie i jest prześliczna *_* Bardzo starannie uszyta, niczego nie mogę jej zarzucić!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Luty 01, 2009, 05:57:07 » |
|
może ja jestem za bardzo wymagająca 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #19 : Luty 05, 2009, 02:32:10 » |
|
A ja moge powiedziec, ze moje Heart Buckle Shoes z Baby sa cholernie niewygodne XD oh my gad, one sa w srodku tak twarde jak kamien, moje stopy dostaja niezle po palcach jak chodze (ostatnio stwierdzilam, ze moze wloze tam "nastopki" jak nosza baletnice w butach baletowych z drewienkiem). Moze wtedy bedzie przyjmniej XD. Poza tym mam jeszcze nauszniki z Baby kroliki, sa sliczne  i dosyc wytrzymale. Moja parasolka z AatP lezy ie uzywana w szafie, takze o jej wytrzymalosci nic nie moge powiedziec.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arew
|
 |
« Odpowiedz #20 : Marzec 09, 2009, 05:55:25 » |
|
Jejciu, jak tak sobie czytam to chyba uświadamiam sobie, że dobrze zrobiłam zamawiając spódnicę z Moitie o_O' Wszystko jest idealne, materiał gruby, wszystko pięknie i równo przeszyte, koronki cudowne, tylko intryguje mnie dlaczego na miłość boską jest tam jedna kieszeń? XDDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #21 : Marzec 09, 2009, 06:44:23 » |
|
a czy moze ktos powiedziec cos o jakosci ciuchow z IW? bo przymierzam sie do wiekszych zakupow za jakies 1-2 tygodnie i zastanawiam sie co w sumie dostane... czytalam gdzies, ze jedna z was ma jakas sukienke albo spodniczke od IW, bardzo bylabym wdzieczna za jakas opinie ^^"
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #22 : Marzec 09, 2009, 07:46:55 » |
|
Ja mam sukienke i skarpetki od IW, sa super <3 zaluje ze na razie nie moge sobie pozwolic na wiecej
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2009, 07:50:30 wysłane przez hebiichigo »
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #23 : Marzec 10, 2009, 02:18:55 » |
|
IW szyje czesto sukienki i spodnice z ciezkiego i bardzo solidnego materialu - niektorym to sie moze nie podobac, ale na pewno maja rzeczy dobrej jakosci. Teraz chodze sobie wlasnie w pieknych podkolanowkach, ale mialam kiedys spodnice - nie widzialam na innych brando rzeczach tak solidnego suwaka ani szwow, polecam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #24 : Marzec 10, 2009, 02:25:06 » |
|
dziekuje za opinie. wlasnie tak sobie wyobrazalam, ze sukienki z IW sa z ciezkiego materialu a ja bardzo lubie takie rzeczy~ *-* bo np. niektore rzeczy z innych firm wygladaja jak uszyte z czegos niewiele grubszego od przescieradla >.> w kazdym razie skoro mowicie, ze rzeczy sa solidne to juz nie moge sie doczekac kiedy sobie cos od nich kupie *-*
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Czerwiec 16, 2009, 08:33:05 » |
|
a jednak Kar Lin miała racje odradzając zakup biżuterii z AP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #26 : Czerwiec 16, 2009, 09:35:25 » |
|
aaaa, te pierscioneki sa warte ponad 100zl!!! jak to sie stalo? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #27 : Czerwiec 16, 2009, 10:19:40 » |
|
Cena nie gwarantuje niestety jakości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #28 : Czerwiec 16, 2009, 11:58:22 » |
|
a to na szczęście nie mój  znalazłam to dziś na blogu dziewczyny,która ma tych pierścionków z 4 O_O" http://yaplog.jp/ririanne/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faun
|
 |
« Odpowiedz #29 : Czerwiec 17, 2009, 07:36:12 » |
|
One są cudne ! *.* Muszę iść na ryneczek poszukać. Mamy taki ryneczek, bazarek i tam zawsze są pierścionki w tym stylu. Ale nie takie fajne. xP
|
|
|
|
|
|
"Kobieta nie jest kobietą kiedy nie jest ładna, a mężczyzna nie jest mężczyzną kiedy nie jest brzydki"
|
|
|
|
|