Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Mit Brando

Strony: 1 ... 8 9 [10]
  Drukuj  
Autor Wątek: Mit Brando  (Przeczytany 7030 razy)
kasiotfur
.~*EMPEROR*~.
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #135 : Styczeń 19, 2010, 12:40:53 »

Yaoiko, redukcja talii gorsetem, to poważna sprawa, co innego niż zakładanie go co jakiś czas. Do tego potrzeba gorsetu szytego do Twojego ciała, z odpowiednich materiałów itd. + noszenie go 23h dziennie. To zabawa ok. 200 funtów.
Ale do modelowania ciała na codzień, naprawdę wiele może dać corsetlette (nie wiem jak to po polsku) czy waspie. Przykłady tutaj: http://www.whatkatiedid.com/fes_php/fes_usr_sto_search.php?fes_action=DisplayResults&fes_search_name=fes_product_type&fes_search_product_type=88&fes_stp_key=Default
Szczególnie takie o retro kształcie, bo nie tylko spłaszczają brzuch, ale właśnie tworzą to wcięcie w pasie typowe dla sylwetki "New Look" z lat 50'.

najeli
Hero Member

czerwony kapturek

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #136 : Styczeń 19, 2010, 09:15:47 »

ja mam w pasie 65 co mnie nieziemsko irytuje bo czasami ciężko mi się dopiąć w coś, a mam idealnie płaski brzuch  Sad 

wiesz, to brzmi po prostu jakbys za male ciuchy nosila...

upon the Bosh - like world...
Miaka
Hero Member

girl geek

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #137 : Styczeń 19, 2010, 01:30:48 »

ja mam w pasie 65 co mnie nieziemsko irytuje bo czasami ciężko mi się dopiąć w coś, a mam idealnie płaski brzuch  Sad 

wiesz, to brzmi po prostu jakbys za male ciuchy nosila...
wydawalo mi sie, ze chodzi jej o lolicie...
Yaoiko
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #138 : Styczeń 19, 2010, 07:26:55 »

Yaoiko, redukcja talii gorsetem, to poważna sprawa, co innego niż zakładanie go co jakiś czas. Do tego potrzeba gorsetu szytego do Twojego ciała, z odpowiednich materiałów itd. + noszenie go 23h dziennie. To zabawa ok. 200 funtów.
Ale do modelowania ciała na codzień, naprawdę wiele może dać corsetlette (nie wiem jak to po polsku) czy waspie. Przykłady tutaj: http://www.whatkatiedid.com/fes_php/fes_usr_sto_search.php?fes_action=DisplayResults&fes_search_name=fes_product_type&fes_search_product_type=88&fes_stp_key=Default
Szczególnie takie o retro kształcie, bo nie tylko spłaszczają brzuch, ale właśnie tworzą to wcięcie w pasie typowe dla sylwetki "New Look" z lat 50'.

A to nie doda jeszcze więcej cm w talii jak się to założy na ubranie?
kasiotfur
.~*EMPEROR*~.
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #139 : Styczeń 19, 2010, 09:27:35 »

Mam nadzieję, że miałaś na myśli "jak się NA to założy ubranie?" Wink

I moja odpowiedź - nie. Obawa o której mówisz, ma większy sens przy mocnym gorsecie, bo jest grubszy, ale taka waspie, modeluje ciało i pozwala 'zgubić' centymetry w talii i wygładzić całość sylwetki. Takie rzeczy się zakłada nawet pod suknie wieczorowe i nie pogrubiają bynajmniej Smiley Takie waspie robione retro, mają dodatkową ilość materiału do ściskania, "powermesh", właśnie w okolicach talii, co pozwala zmienić nieco sylwetkę, właśnie na taką bardziej klepsydrową.

Yaoiko
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #140 : Styczeń 19, 2010, 10:02:41 »

Jasne, miałam na myśli że to ma być pod ubraniem, ale jakoś niezgrabnie mi to zdanie wyszło XD
Dzięki, jak będę miała przypływ gotówki to sprawię sobie coś takiego *-*
Miaka
Hero Member

girl geek

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #141 : Styczeń 20, 2010, 12:44:36 »

Jasne, miałam na myśli że to ma być pod ubraniem, ale jakoś niezgrabnie mi to zdanie wyszło XD
Dzięki, jak będę miała przypływ gotówki to sprawię sobie coś takiego *-*
tez tak myslalam na poczatku, ze to doda , bo w koncu to gorset, ale jak sie sciskam te 10cm i zakladam na ta bluzke to mam super plaski brzuch, podniesiony biust i wogole wygladam jak Lara Croft (bo do tego szerokie ramiona XD) powiedzialabym, ze bardzo nienaturalnie szcyzplo.

wiec twoje obawy XD na szczescie sie nie spelnia, jak dobrze dobierzesz gorset.

Strony: 1 ... 8 9 [10]
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!