|
|
|
|
|
Sousuke
|
 |
« Odpowiedz #91 : Wrzesień 22, 2010, 03:14:21 » |
|
Własnie O NIM mówię.
Ja jednak myślę że to źle ubrana/pomalowana/uczesana... i bez figury, kobieta. Ale chyba nie ma co drążyć tematu  PS jak by ktoś chciał kilka zdjęć więcej z rosyjskiego ślubu: http://vkontakte.ru/album433510_117658001E-mail или Логин(login): wariatkow32@tlen.plпароль(hasło): glforum
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 22, 2010, 06:52:55 wysłane przez Sousuke »
|
|
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #92 : Wrzesień 22, 2010, 03:47:52 » |
|
ewidentnie to jest facet... ale te wszystkie stylizacje są wspaniałe ;o
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #93 : Wrzesień 23, 2010, 09:03:59 » |
|
no tak czy inaczej jego stylis=zacja jest okropna ^^
U tych z rosji bardzo podoba mi się pan młody ^^ stylizacja pani młodej mi też jakoś nie podchodzi .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sousuke
|
 |
« Odpowiedz #94 : Październik 07, 2010, 04:56:11 » |
|
http://www.steampunkworkshop.com/here-we-goW najbliższy poniedziałek "Castle" o steampunku!:) Na trailerze widać że kostiumy staranne. Jest okazja żeby się z serialem zapoznać;) 12stego wieczorkiem już powinien być do ściągnięcia...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wisniowyglan
Newbie
Opowieść mówiąca o kimś samotnym.
|
 |
« Odpowiedz #95 : Październik 10, 2010, 10:17:04 » |
|
ŁOŁ, mnie osobiście strasznie spodobały się te wesela! *_* Niesamowity pomysł po prostu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ninka
|
 |
« Odpowiedz #96 : Listopad 02, 2010, 06:05:58 » |
|
Może ktoś o tym wcześniej napisał tutaj, bo nie czytałam każdej strony. Ale. Mamy wydawnictwo Fabryka Słów- o ile nie wszystko, co Fabryczne, jest koniecznie Steampunkowe- jest tam MNÓSTWO steamu i różnorakiego historical punku. Właściwie książki Fabryczne kupuję w ciemno, ale nie polecam antyfanom fantastyki  Kocham Kato z Steampunkcouture. Pod jej adresem było też parę zarzutów, że nie dość steampunkowo, że za normalnie. Uważam jednak, że to plus, nie minus- fajnie jest mieć sporo ciuchów, które z właściwymi dodatkam dają ekstra steam strój, a bez nich wyglądają stonowanie i normalnie. Kocham czapki pilotki, gogle i uprzęże, a także niezliczone pasy, szczególnie utility belts (z kieszonkami). Lubię nie mieć nic w łapach czasem (ie. torby), więc to b.przydatne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #97 : Listopad 08, 2010, 07:39:42 » |
|
Może ktoś o tym wcześniej napisał tutaj, bo nie czytałam każdej strony. Ale. Mamy wydawnictwo Fabryka Słów- o ile nie wszystko, co Fabryczne, jest koniecznie Steampunkowe- jest tam MNÓSTWO steamu i różnorakiego historical punku. Właściwie książki Fabryczne kupuję w ciemno, ale nie polecam antyfanom fantastyki  huh? ktore ksiazki z fabryki sa steampunkowe? pomijajac opowiadania w zbiorach?
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
Ninka
|
 |
« Odpowiedz #98 : Listopad 08, 2010, 11:44:13 » |
|
Chyba pomijając te elficke fantasy. Zbiory owszem, ale i Pilipiuk czasem pisze coś pod, a i większość jego (jak np. Oko Jelenia) imho podpada pod historical punk, historical sci fi itp. W dużej mierze także wygląd samego wydawnictwa, choćby strona internet. No, nie czytałam oczywiście każdego ich tytułu, ale kolekcjonuję ich książki i jeszcze nie trafiłam na taką, która byłaby pozbawiona choćby smaczków steam/historical/dieselpunkowych, oprócz może "Tańca nad przepaścią" i "Wyższej magii".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #99 : Listopad 09, 2010, 01:11:13 » |
|
Z owego wesela zdecydowanie najlepszy: SAMOCHÓD! Pan młody też niczego sobie  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sousuke
|
 |
« Odpowiedz #100 : Listopad 10, 2010, 05:32:00 » |
|
Z owego wesela zdecydowanie najlepszy: SAMOCHÓD! Pan młody też niczego sobie  . samochód jest boski! Alexander McQueen to chyba jakiś znany jest...     Nie jest to może mój ulubiony kształt buta, ale póki nie są zbyt powszechne to chyba wszelkie inspiracje steampunkowe mnie cieszą  A tu trafiłem na ciekawy sklepik. myślę, że warto zajrzeć we wszystkie kategorie, nie tylko steampunk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #101 : Listopad 10, 2010, 09:06:14 » |
|
Alexander McQueen to chyba jakiś znany jest...
Tak troszeczkę... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurialen
|
 |
« Odpowiedz #102 : Listopad 10, 2010, 04:27:22 » |
|
O widziałam obie rzeczy wczoraj. Według mnie są świetne. Zastanawiam się nad jakimś steampunkowym obuwiem na zimę.
|
|
|
|
|
|
Eine kleine Nachtmusik
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #103 : Listopad 10, 2010, 06:22:02 » |
|
Buty od McQueena (te w wersji pudrowo rózowej) miała Doda kiedyś^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ninka
|
 |
« Odpowiedz #104 : Listopad 10, 2010, 08:12:38 » |
|
Ja także zbieram na jakieś fajne buty, najbardziej bym chciała takie: http://www.pennangalan.co.uk/boots/FW903.phpBibian blue jest OK ale ogólnie wolę użyteczne Steampunkowe rzeczy, jak wszelkie torebki na pasku itp. Nie bardzo kręci mnie np. mocno udekorowana kółkami spódnica, wolę prostą i np. regulowaną skórzanymi pasami. Przede wszystkim w Steampunku nie cierpię nadmiaru poliestru. Nie wyobrażam sobie go bez jedwabiu, skóry i futra. Edit, widział ktoś "Tajemnicze wyprawy Jaspera Morello" czy jakoś tak? Raz mi migneło na Canal +, teraz mam na DVD i kocham, kocham bardzo. Krótkometrażowy film animowany, polecam wszystkim 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2010, 12:18:13 wysłane przez Ninka »
|
|
|
|
|
|
|