|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #120 : Czerwiec 05, 2010, 02:24:50 » |
|
Z tym że wiesz....te trampki były czerwone znoszone i brudne ;/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #121 : Czerwiec 05, 2010, 02:36:20 » |
|
Ja nie znoszę tego że ludzie którzy mają brando wywyższają się. sama coś takiego zauważyłaś czy po prostu przejmujesz stereotyp bo taki jest? nie wiem, IMO to trochę rzadkie. ja tam się nigdy z taką postawą nie spotkałam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #122 : Czerwiec 05, 2010, 02:40:24 » |
|
Ja nie znoszę tego że ludzie którzy mają brando wywyższają się. sama coś takiego zauważyłaś czy po prostu przejmujesz stereotyp bo taki jest? nie wiem, IMO to trochę rzadkie. ja tam się nigdy z taką postawą nie spotkałam. No stereotyp....to też zależy od człowieka no ale słyszałam (nie koniecznie na tym forum) że ci co mają brando to uważają siebie za lepszych.Zresztą tak jest i z oryginalnymi ciuchami nielolicimi w każdym otoczeniu w sumie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #123 : Czerwiec 05, 2010, 02:49:26 » |
|
no słyszeć chyba każdy słyszał, dlatego przyznaję, że taki sterotyp krąży, ale zbyt prawdziwy to on chyba nie jest. bo niby każdy słyszał, ale mało kto się spotkał. bo, że takie wynalazki się od czasu do czasu zdarzają to wiadomo, no ale to jakiś znikomy procent jest IMO.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sythriel_
|
 |
« Odpowiedz #124 : Czerwiec 05, 2010, 03:38:51 » |
|
A mnie się podobają trampki do niektórych lolicich stylizacji  Pewna dziewczyna miała chyba takie biało-różowe trampki, zresztą bardzo ładne i do tego białą sukienke  Ale teraz raczej nie znajde jej zdjęcia, w kazdym razie było chyba kiedyś na dl. moze ta? wyglada calkiem ladnie wg mnie http://www.flickr.com/photos/sweetmilktea/4488056177/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #125 : Czerwiec 05, 2010, 03:51:00 » |
|
Ta okej ale tamtej to nie pasowało wcale jeszcze czerwone do wszystkiego różowego i brudne jak ziemia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #126 : Czerwiec 05, 2010, 04:35:41 » |
|
Trampki w loli mogą wyglądać bardzo fajnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #127 : Czerwiec 05, 2010, 05:02:46 » |
|
A mnie się podobają trampki do niektórych lolicich stylizacji  Pewna dziewczyna miała chyba takie biało-różowe trampki, zresztą bardzo ładne i do tego białą sukienke  Ale teraz raczej nie znajde jej zdjęcia, w kazdym razie było chyba kiedyś na dl. moze ta? wyglada calkiem ladnie wg mnie http://www.flickr.com/photos/sweetmilktea/4488056177/O, własnie o coś takiego chodziło  Manakawaii masz może zdjęcie tej dziewczyny? Bo chciałabym zobaczyć, jak ona wyglądała
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itonia
|
 |
« Odpowiedz #128 : Czerwiec 05, 2010, 05:34:53 » |
|
dyskryminacji sztucznych koronek XD
|
|
|
|
|
|
Gothic Lolita and... her strawberry <3
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #129 : Czerwiec 05, 2010, 05:52:15 » |
|
ee kurcze nie mam ale jak znajde to wyśle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mascota
|
 |
« Odpowiedz #130 : Wrzesień 06, 2010, 04:54:44 » |
|
Trampki w loli może i najgorzej nie wyglądają, ale jest to chyba sprzeczne z ogólną ideą tego stylu  . Ale jak ktoś lubi elastyczność i nie trzyma się sztywno reguł loli, to dobrze. W lolita fashion nie lubię dzidzi czapek, tak samo jak ubranych lolit na różowo od stóp do głów - pół biedy jeśli ten róż jest ciemniejszy, można jeszcze znieść, ale jasny i w dodatku nawalone wzorków-zwierzaczków - noo to niezbyt  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #132 : Marzec 19, 2011, 10:20:08 » |
|
ja tam uwielbiam Guro i Sailor ! <3
I gwiazdki też są śliczne. I headdressy.
Za to ja ostatnio nie lubie braku czegokolwiek na głowie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #133 : Marzec 19, 2011, 11:58:07 » |
|
Za to ja ostatnio nie lubie braku czegokolwiek na głowie.
ja nigdy tego nie lubiłam :p zawsze musze cos mieć. head dressy lubie ale te okrągłe albo w kształcie serduszka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #134 : Marzec 23, 2011, 12:59:06 » |
|
ja jestem dopiero początkująca, więc się nie znam zbytnio, ale też nie lubię jak ktoś jest ślicznie ubrany, niby wszystko pasuje itd. a nie ma żadnej ozdoby na głowie. A często spotykam takie dziewczyny na konwentach mangowych...
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
|