|
pinku
|
 |
« : Styczeń 16, 2009, 10:39:54 » |
|
Tak sobie pomyślałam, że to może być ciekawy wątek. Coś w stylu "czego nigdy byście nie założyli?" tylko stricte lolicio^^. Mnie np. odrzucają bonnety wszelkiej maści. Nie widziałam jeszcze stylizacji z bonnetem, która by mi się podobała.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 16, 2009, 11:01:55 » |
|
Mi sie czasami podobają bonety u kogoś, ale sama bym raczej nie założyła. Trudno powiedzieć, czego tak ogólnie nie lubię, zależy co u kogo. Generalnie ostatnio mam dosyć czarno-białych zestawów, po prostu znudziły mi się. Jeszcze nie lubie zbytnio przeładowanych strojów, czasami ma się wrażenie, ze ktoś całą pasmanterię chciał zmieścić na jednej sukience. No i oczywiście stylonowe koronki- fe!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 16, 2009, 11:03:55 » |
|
też nie lubię bonnetów ;P i country lolit XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bubu
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 16, 2009, 11:29:29 » |
|
Ja również nie lubię przeładowanych strojów typu: spódnica w ciastka, bluzka z kilkoma kilogramami koronki, kolanówki w paski... Duże kokardy podobają mi się czasami u kogoś, sama bym nie założyła. Ogólnie nie przepadam za zbyt dziecinnymi stylizacjami, słodkie elementy są jak najbardziej w porządku, ale przesłodzenie i totalny infantylizm nie, zwłaszcza jeżeli nie pasują komuś do typu urody. No i nie lubię przesadnego makijażu ze sztucznymi rzęsami, przyklejanych paznokci, niesamowicie odpicowanych modelek z podklejonymi powiekami itp. Ale to się tyczy raczej hime i gyaru niż loli.
|
|
|
|
|
|
Lo, w ustach czuję niesmak, dziś ich nie otworzę Zwłaszcza do ciebie, ale w oczach dojrzyj pożar. W mych oczach jest przysięga: w tym samym hotelu Znajdą mnie rano w wannie i we krwi całego.
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 16, 2009, 01:57:04 » |
|
Nie lubię tych wszystkich dziwacznych (według mnie) ozdób na głowę- gigantycznych kokard, bonnetów, prezencików, tortów. Raczej nie założyłabym jednokolorowej sukienki, po prostu mnie nudzą. Poza tym... Moje koszmary senne pełne są 'leopard print' z Meta i bluz stylizowanych na sportowe z tejże firmy (choć wyjątkowo podobały mi się Teddy Motors  ). A, i koszmarne sukienki z AP z radioaktywnymi babeczkami O.o Jak przypomni mi się coś jeszcze to napiszę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 16, 2009, 04:20:37 » |
|
Ja wręcz przeciwnie. Dla mnie pokazane przez Alice buciki są śliczne, a strasznie nie podobają mi się buty na zupełnie płaskiej podeszwie i tego rodzaju rocking horsy (bo te podstawowe podobają mi się i to bardzo)  Nie lubię też bonnetów i innego rodzaju zżerających głowy tortotworów.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2009, 05:36:28 wysłane przez Demon_Emily »
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 16, 2009, 04:44:58 » |
|
A ja uwielbiam te wszystkie dziwaczne nakrycia glowy!  Nie lubie country lolit...i classic 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 16, 2009, 05:20:48 » |
|
Właśnie dla mnie te z rodzaju rocking horsy według mnie są najgorsze. Ale co do tortów to zgadzam się z Emilką. Ja też nie lubię tego typu nakryć głowy. Za to kokardy, kwiatki i spineczki jak najbardziej
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 16, 2009, 05:22:40 » |
|
taaak... dziwaczne rzeczy na glowie sa dla mnie zdecydowanie fu, wszelkie torciki itp...
poza tym rocking horse'ow tez nie lubie.
odzucaja mnie wszelkie lolicio - sportowe kombinacje, na przyklad dresiki itp o których pisala Kar Lin.
no i nie lubie, ale to nie tylko w loli tylko wszedzie... choinkowatosci i przesadyzmu...
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 16, 2009, 05:24:27 » |
|
ja jestem przeciw tortom na glowie! 
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 16, 2009, 05:31:53 » |
|
Naj- o właśnie, na przykład 5 miliardów spinek we włosach ;/ Błe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 16, 2009, 06:07:17 » |
|
a mi się właśnie podoba taka przeładowana głowa XDD spinki rox xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 16, 2009, 06:56:50 » |
|
nu nie, torciki sa wspaniale! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 16, 2009, 07:44:04 » |
|
owszem torciki slodkie  ale ty Lilcia tak nie galopuj, ze nie lubisz country lolit, bo kilka twoich sukienek jest w tym wlasnie stylu XD Ja nie lubie bonnetow i raczej nigdy nie zaloze. Nie lubie tez rozowych sukienek offbrandowych - wygladaja bardzo kiczowato np. te z Anna House. Moja czerwona z AH nie jest taka zla. Nie podobaja mi sie tez za bardzo ciuchy z Innocent World, takie brazowe rozne ;/. I BARDZO nie lubie tego, ze sukienki lolicie pogrubiaja!!! Ale coz  , co zrobic.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|